Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davaj časy.   

    • Doporučuji se držet  mravní poučky římského básníka Quinta Ennia:

      "Kdo bloudícímu vlídně cestu ukáže, toť jak by mu světlo o své světlo zapálil. Nic míň mu nesvítí, zapálí-li jinému!"

  • Makak

    20:42 21.02.2022

    Putin poblahopřál lídrům DLR a LLR s podpisem dohod o přátelství s RF

    20:38 21.02.2022

    Putin podepsal dekret o uznání DLR a LLR. Vyzval komory parlamentu, aby ho podpořily

    • my víme bolševickej trolle, makak

    • Ze strany posíleného křídla NATO a "západních" politiků teď bude následovat festival silných slov a žalozpěvů a to bude asi tak všechno. Báťuška Putin so udělal co chce. 

  • Sledoval jsem celý bezpečnostní výbor a všichni žádali Putina, aby podepsal uznání nezávislosti těchto oblastí. Všichni tvrdí, že na Rusko budou uvaleny sankce ať udělají, co udělají. Jsou si toho vědomi a přesto se rozhodli pomoci 1 milionů rusů žijících v separatistických oblastech.Škoda, že to ČT nevysílala v přímém přenosu. To si totiž nemohou dovolit, aby Češi slyšeli z první ruky i druhou stranu.

    Co je sranda je to, že pokud Ukrajina napadne tyto oblasti, pak pro Rusko se nyní už nebude jednat o Ukrajinu, ale o samostatné nezávislé republiky a tudíž jim půjdou okamžitě pomoci a skutečně dojde k vojenskému zásahu. Hlupáci Blekota s Blinkenem celou dobu vyhrožovali s Ukrajinou, ale pro Rusko to dnes přestala být Ukrajina (separatistické regiony). Takže si s nimiPutin opět diplomaticky utřel boty.

    Co je ale možná hroznější, co si nikdo neuvědomuje je to, že pokud by skutečně došlo k vojenskému konfliktu, pak se od Ukrajiny mohou odtrhnout i jiné regiony a chtít být nezávislé!!!!!!!!!!!!!!!!! A to by byla pohroma pro Ukrajinu i pro NATO a jejich plány.

  • Když se tak Rusové rozhodnou, tak prostě uznají. I kdybychom se tady my přetrhli.

  • goyim

    Moment, Fialka tvrdil, že Putin nechce jednat. Doslova řekl, musíme si uvědomit, že Rusku nejde o diplomacii. Prakticky už za ně rozhodl a vyhlásil válku. ;}

  • Cestovatelé znají staré dobré pravidlo......když bloudíš a nevíš kudy kam, vrať se na poslední křižovatku nebo místo kde jsi si byl jistý správnou cestou.....ANEB VRAŤME SE KE KOŘENŮM!!!!! 

    Z mapy Evropy 1914 víme že existovalo pouze  Rusko. Vlivem VŘSR a nastupujících Bolševiků se od Ruska odtrhlo Polsko a Ukrajina. Poněvadž bolševici jsou zločinci (teda aspoň nám to propaganda dnes a denně buší do hlavy) musíme anulovat jejich chybné rozhodnutí. Rusko tedy musí bezpodmínečně opět připojit Polsko a Ukrajinu a bude v Evropě zase klid. 

    Stejný model řešení musíme uplatnit u nás. V demokratickém Masarykově Československu byly země Česká Moravskoslezská a Slovenská (když nepočítáme Rusíny). Bolševici zrušili zemi Moravskoslezskou a bez referenda odtrhli Slovensko. Tudíž opět musíme anulovat jejich chybné rozhodnutí, a obnovit zemské zřízení, zemi Českou, Moravskoslezskou a Slovenskou. Poté ať si každá země dělá podle práva na sebeurčení co chce. Buď zůstaneme pohromadě nebo se rozejdeme. Jen se musíme zbavit té bolševické mizérie která nám v Evropě komplikuje život už sto let.

  • Proč nejsou v Dombasu nezávislí pozorovatelé, pak by bylo jasno. Nebo tam jsou a mlčí?

    Naš ministr zahraničí tam už dávno měl být. Spoň by měl informace a fakta z první ruky.

  • josef.chmela

    Proč by ty nové republiky Rusko neuznalo, nevidím v tom problém. Když USA teroristé a jejich nohsledi mohli beztrestně uznat bezvýznamné Kosovo, no, to se zrovna hodilo, já zapomněl.

  • S USA je možné konstruktivně jednat teprve tehdy až budou na Kubě jaderné rakety. Teprve až US teroristé budou mít revolver u hlavy, je možné od nich očekávat něco konstruktivního a přínosného. Do té doby bude USA pouze permanentně ohrožovat okolní svět. 

    • goyim

      Na okupované Kubě je zatím jen ilegální základna USA, kde mučí lidi.

      • A proto Rusko musí Kubu osvobodit z amerického vlivu stejně jako USA chce osvobodit Ukrajinu z ruského vlivu. Na hrubý pytel hrubá záplata....😉

  • Opravdový státník světového formátu Putin bude jednat s dementní loutkou na drátkách globálního organizovaného zločinu, židomafie deep state, nastrčenou do funkce do očí bijícím volebním podvodem. Někdy se fakt divím, že Putin má ještě vůbec žaludek jednat s takovými zločinci a teroristy, i přes ty jejich urážky Ruska, sankce, falešné vlajky, podrazy. 

    • ...tak snad nám pan Biden neudělá u Rusů ostudu a udrží moč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit