Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už je na čase,by jim někdo šlápl na tu jejich prolhanou držku. *16*
  • Krása toto že Američani ve vietnamu sestřelily civilní letadlo ukrajinci nad mořem taky sestřelili civil to nikomu nevadí ale jde o rusko a najednou jim to vadí dál že Amerika vyzbrojuje a prodává zbraně všem to taky nikomu nevadí a rusko kdo ví jestli prodává zbraně? nikde to není ověřené to všechny štve pánové zkuste popřemýšlet jestli příjde válka myslíte že sem nedorazí? osobně si myslím že kluci američtí ti jsou za vodou ti se smějou a provokujou a pokud se něco stane tak první kdo to odnese nebude ti opičáci za loužou ale Evropa a smutné na tom je že je opravdu jedno kdo zmáčkl ten čudlík ale že takové neštěstí používají k politickým hrám a ovlivňování veřejnosti na celém světě
  • Primat a camera? Neni to omyl? Jsem rad ze to rusko zaslapnou. Jen aby si Rusko nrslaplo na ne. To by mohlo bolet:-)zrejme tam budou točit dokument. Jsem v klidu. Tam opice nemaji:-):-):-)
    • Rusko si na nikoho nrslapne ani neslapne. Rusko si s Ukrajinou slaplo do ho.na. Zatim to moc boli Rusko a bude bolet jeste vic.
    • Nauč se česky, ruskej d e b i l e. *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Neslaplo
  • ..největší chybou Evropy posledních 25 let je, že jí nebylo dovoleno přistoupit na kolektivní bezpečnost v rámci OBSE, jak navrhoval Gorbařov a svého času Mitterand.
    NATO ovládané válečníky z USA je zkázou pro mír.

    To co se děje v nejen geograficky nám blízké UA je velmi znepokojující.
    • Jaký na prosím vás OBSE pro vysetrovani leteckých nehod?
      • Ma
  • Barbarské, prolhané a ožralecké chlastoslovanské Kartágo musí být zničeno a rozděleno mezi kulturnější Indii a Čínu.

    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Ano snipere - USA vznikly na genocidě Indiánů a na krádeži jejich území a tak to dělají USA do dnešních dnů. Poslední zatím v té nekonečné řadě je Ukrajina.
  • Ano vazeny pratele z hlediska demokracie a stabilniho vyvoje v Evrope je potreba Rusko zcela IZOLOVAT od odkolniho sveta!!! *5*
    • Blbe tečko certifikovaný, co se píšeš na Parlamentních listech jako podnikatel - leda v zas-rání diskusí, co provádíš všude . Jsi trapný a ubohý lhář a demagog a tapetář primitivismů. .
  • Rusáka je třeba uzbrojit, tak to udělal R.Reagan. Rusko ekonomicky na žádné velké zbrojení nemá, to jen demagog Putin se jen naparuje, co vše jeho armáda zmůže..Na Západ ekonomicky nemá, Ukrajinu už taky nemá a se Sibiří to bude otázka 10 let..
    • A proč se tedy "západ" tak všemožně tlačí od 90 let na východní a asijské trhy ?. Doporučuji, aby jste si zajel do Ruska..do nějakého města nad 50 tis obyv... a spadne vám brada kolik tam uvidíte zahraničních firem, včetně kompletní výroby a dokonce i vedení a logistiky.. Nemáte ani tušení kolik zboží "z Německa a EU" máte doma v bytě či domě a každý den je používáte s tím, že přinejmenším v komponentech to bylo vyrobeno v RF a nebo v Číně..EU už dávno není tahounem světa ani omylem...
  • ..fašistická junta v UA a fašizující se EU má zelenou.
    Přitlačit na Rusko a demontovat jej. Potom hurá na sibiřské suroviny.

    Před půl rokem Henry Kissinger prohlásil: "Ukrajina je přípravou na Rusko."

    USA je ekonomicky v háji a musí něco podniknout. Opět chce loupit, když to jinde nevyšlo (Severní Afrika, arabský svět)Dosud dokázala ve světě jen loupit.

    Zaplať pánbůh, že to již některým dochází. Všechna čest paní Angele Merkelové a Německu.
    Ti jako jedni z mála zaujímají nestranná stanoviska.
  • Jediné řešení je pořádný klacek, vyprášit Rusovi kožich a zahnat ho zpátky do stepi.
    • Tečkoune, přesně popisuješ to, co bys zasloužil sám.
  • babicka me zeny zazila Cisare pana, prvni republiku komouse i Havlovu Pravdolasku. Predtim nez umrela rekla, ze jeste na komouse budeme vsichni vzpominat. To ze za komancu chybel toaletni papir a vlozky, neni samo o sobe zivotu nebezpecno, to co se deje dnes ve vsech odvetvich potravinoveho prumyslu a politiky, je zivotu nebezpecno. Babicka mela asi pravdu
    • Babička tvý ženy asi nebyla moc chytrá. Za komančů tady chybělo skoro všechno. A to, co dělali s polema, potažmo s potravinama, aby jsme měli co žrát, nemá obdoby. Když na jatkách dala zvěrolékařka na poražený prase razítko, že má červenku, cizopasníky v kůži apod. (nucený výsek), přišel mistr, razítko vyřízl a na chcípákovi si pochutnal dělný lid. Jednak proto, že by maso chybělo a nebyl by splněn plán a jednak proto, že půlka kapacity masokombinátu se rozkradla. Maso žrali zadarmo všichni funkcionáři KSČ na okrese, policajti, STBáci, vedoucí pracovníci všech místních podniků, sportovci, rodina a známí zaměstnanců masokombinátu. Obyčejný zaměstnanci vynášeli maso přes vrátnici zavěšené na těle pod oblečením, vedení vyváželo celý náklaďáky. A tak to bylo všude, nejen v masokombinátech. Chtěl jsi barevnou televizi? Příbuzná přidělila synovi vedoucího prodejny družstevní byt. To byla krásná doba, co? Ale akorát pro komouše, fízly, STBáky a zloděje. Takže babičce je minimálně 96, ale aby Franze opravdu zažila, muselo by jí bejt min 106. Moje babička se narodila v roce 1884 a za svýho života mi vyprávěla něco jinýho.
      • Dnes chybí také kvalita , výrobků je hodně, ale kvalita málo kde a v potravinách je to přímo spoušť. GMO to je fakt výborné akorát pro USA a my to musíme brát a žrát , protože rozhodly USA a apendix EU. Diktát EU co smíme, co musíme, opravdu svobodička.
      • Za komančů byly 4 - 5 druhů jogurtu, ale byla to kvalita, dnes máme regály plné sra-ek a nakonec tak kvalita je také jen u 5 druhů, uzené maso si udíme sami nebo ho vozíme z venkova, kde to dělalají jako za totáče v malých masnách , velcí nadnárodní giganti nám dávají sra-ky napíchané chemikáliemi, aby to bylo těžší a šidili nás a chuť to má odpornou a je to jako amarouny, , všechno stejné, nerozezná se co je co, kazí se to rychle., salámy jsou dobarvované chemicky, kde čím, marmelády jahodové , malinové, lesní plody jsou místo z jahod z řepy a jablek v lepším případě, jinak se tam přidává škrob i z kukuřice a chemicky se to dobarví a dochutí, ovoce to téměř nevidí, sirupy to samé, ovocné Juice ve velkém též, jen ty nejdražší jsou z ovoce a na to málo kdo dosáhne a nemůže si to často dovolit, tak si to zavařuje sám doma a nebo má smůlu.

        Dnes máš činsko-vietnamské restaurace, kam se dováží to nejodpornější svinstvo z Vietnamu, odhalili to celníci, polovina z toho je zkažená a plesnivá, do prodeje to nejde to by bylo vidět , pouze do restaurací - tam si pochutnávají naši a nejen tam. Celý stát rozkradli ti nahoře u-koryt a my budeme splácet gigadluh za ně, bytů je hodně, ale většina to má na hypotéku a díky krizi přicházejí o práci a tak je čeká exekuce. Na giga dluhy žije většina domácností, ovšem všeho je jakoby dost. Pračky dnes nic nevydrží, jeden šmejd odfláknutý.

        Podnikáš -tak dávej úplatky, jinak nebudeš mít zakázky a ještě se modli , aby ti zaplaltili za faktury, jinak zbankrotuješ. Soudy - zavalené a jde o justiční mafií , to ví každý, vymahatelnost práva nula. Nedovoláš se nikde.

        Kradlo se i tehdy, ale dnes se krade v astronomických částkách a jsi pablb, když to nejsi schopen přiznat. Dnes kradou ti nahoře tak, že komanči byli proti nim břídilové. Běž se podívat nebo zeptat na Slapy na Měřín, kde měl chatu Novotná - stejná jako měli ostatní občané. Žádný extra nadstandard zato tito - paláce za naše. Tak se uklidni. Bytový fond byl zanedbaný to je pravda, ale lepšilo se to i s počtem bytů, dnes je všeho dost, ale buď se všichni pak topí v dluzích nebo na to nemají. U nás vznikla škodovka na úrovni, mohla směle konkurovat západním vozům v 60tých letech, zabilo se to po 68 roce, protože se toho chytli blbci, ale i mezi komunisty byli různí, to je prostě o lidech a dnes opět. Prostě blbové a nebo všechoschopní. Tak žádný ráj dnes také ne, ale tehdy byl mír a jistoty, dnes není ani mír a ani jistoty .Válka v Evropě , na Ukrajině je děs. a je to práce gigazadlužené Ameriky.
    • Kdyby tvá bába dnes přišla do jakéhokoliv obchodu, asi by jí z té nabídky zboží trefil šlak. A kvalita zboží za komančů se nezkoumala, co bylo, to se žralo, žádné testy a zpochybňování trvanlivosti, jak to známe z dneška. Šťastná to žena, že nemusela řešit obsah masa v paštice, neboť ta nebyla... *1*
      • Lžeš blbe tečko, já jsem pracovala na Vysoké škole chemicko -technologické a vím jak se testy prováděli po celé republice, tak tu nelži . Měli jsme tvrdší normy než západ. Řecko a další státy ani neuměli udělat plechovky, aby v tom nebylo nadlimitní množství olova, i ve skle ho měly na rozdíil od sklářské velmoci ČSSR, BSE - nemoc šílenýc krav přišlo ze západu, protože prachy byli na prvním místě, skotu se dávalal masokostní moučka s mozky z ovcí, což bylo u nás zakázáno a ještě při nízkých teplotách to zpracovávali a po sametovce nám to vnucovali, naštěstí většina JZD se ubránila. Pak se stáda vybíjela ve velkém - západní šetřílkové co pro prachy ludělají cokoliv . A PCB se ná do mléka dostalo díky barvám ze západu, kterými některá družstva vymalovla stáje a přes kůži se to do nich dostalo a tato stáda se vybila, protože se na to přišlo.

        Lžeš jako když tiskne primitive prolhaný. Západ, USA byl natolik vygumovaný jejich propagandou , že když se totičl film Amadeus na Barrandově, tak si štáb vozil z Tuzexu vše i vodu a Forman se jim vysmál. Na konci to vzdali, pochopili konečně tu USA vymývací mašinérii.
        • oprava - testy prováděly. ´´
          neuměly udělat ,
          prachy byly
          dávala masokostní
    • A čí si bába utírala zadek? Vložky nosila asi ruské, které se přetáčely kolem krku, také jsem vesele stála 3 hod u řezníka, až přivezli v pátek dopoledne nějakou flákotu, jo jo zlatí komunisté, úplatek u lékařů i na úřadě jsem vysolila dobrovolně, taky chteli z něčeho žít, jo jo zlatí komunisté..
      • Ty nejsi stará paní, ale stará kr@va.
    • Jestliže jsi za komunismu dělal StBáka, bachaře, kádrováka nebo jiného rudého otrokáře aneo jsi ovce, které stačí pouze uspokojit základní animální potřeby (strava, spánek, sex), tak se ti po komunismu můž stýskat. Ale nic ti nebrání se z ním odstěhovat. A nemus to být ani do severní Koree. Stačí do CCCP, tam se Puňťa snaží chícplý komunismus opět vzkřísit.
      • A jaké potřeby bys rád uspokojil ty, oduševnělá tečko? Každý nemůže huhlat a hrát si na filozofa jako Havel. Většina lidí je dnes ráda, že vůbec ty své animální potřeby jakž takž uspokojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit