Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je načase ztrestat ty nabubřelé teroristy z USA
  • Bůh potrestej USA.
    • Nějak ti nedošlo, že jsme v NATO a musíme kopat za jeden mančaft? Tak se prober. *11*
  • USA je nejzločinější země světa.Všechny naše lumpy,kteří nás zatahli do boje po boku zločinné země USA je třeba protahnout katovskou mučírnou a tam,co nejkrutěji ,odporážet za vlastizradu.Navíc znárodnit veškerý majetek jejich celých rodů,na náhradu této zemi nadělaných škod.
  • Obama je největší světový bojovník proti rasismu.Na svém příkladě ukázal ,že černá huba může být stejně hubou všehoschopného zločince,jako byly ty bílé huby,v úřadu prezidenta USA, před ním.
  • Obama je největší světový bojovník proti rasismu.Na svém příkladě ukázal ,že černá huba může být stejně hubou všehoschopného zločince,jako byly ty bílé huby,v úřadu prezidenta USA, před ním.
  • Bobama,loutka sionistů nemůže dělat nic víc a nic méně než to co mu tyto zločinci dovolí,stejně jako náš mírovej bombarďák odpočívající dnes ve třech urnách *1*
  • Jo, jo americká třetí říše, Adolf jen tiše závidí.
  • Sýrie musí být po zásluze potrestána. Má ničemné obyvatelstvo.
    Když se svévolně nadýchají plynných škodlivin z chemických zbraní, kdoví kým použitých, musí pak počítat s tím, že budou ve jménu spravedlnosti bombardováni.
    • Negramote, Sýrie je kdo? To je těch 20 mil. lidí, co s tím nemají nic společného? Český pseudointelektuál mě fakt se.e.
      • Tohle je fakt síla, takováhle ukázka gramotnosti.
  • Pan Obama nemusí nikoho přesvědčovat, stačí když se přestane bát těch co jsou mu pořád u zadku jako "poradci"..nebude lhát a začne říkat pravdu i s vědomím, že si může brzy pak jít pokecat za Kennedym.. co zkusil se vzepřít "poradcům", protože měl svůj sen, jak by měl už tenkrát svět vypadat a podle toho taky i dopadl..Myslím si, že Obama není zas tak padlý na hlavu a tohle co dělá za zdržovačky a zmatky i když by mohl klidně vše rozhodnout sám, bych spíše bral jako volání "státního zaměstnance svých voličů" o pomoc, že dává najevo, že to nechce mít všechno jen a jen na svém triku a tak provádí zdržovací taktiku, aby se do toho namočili taky i jiní, když tak "někteří" na to spěchají z důvodu nenažranosti, po moci penězích i vlivu, protože si zřejmě ani on sám ve svém svědomí není na 100% jistý, že věci jsou tak jak mu "poradci" říkají. Musí mu přece být jasné od ekonomických poradců, že ekonomika USA i jiné věci.. jdou od dob ochlasty a žvanila Busche ml. pomalu, ale jistě do špatných čísel a tohle válčení i s tím, že už i dosavadní spojenci se otáčí a další svět se přidává, včetně lidí v samotných USA, protože toho mají už všichni dost.. tomu všemu nepřidá..USA ztrácí tímto již překonaný kredit. Možná, že by si pan Obama měl ve svém vzdělání vzpomenout jak dopadla "velká říše Říma" co se tak v tomto USA ve své době podobala, jako poučení, že nic tu není na věky ve stejné podobě a síle..
  • Jestli ustoupí v Syrii tak stejně jen dočasně.Mají už připravený dálší "akce".Ti nedají pokoj!

    Venezuelský prezident Nicolás Maduro oznámil v pondělí, že na říjen je údajně plánována realizace plánu spiknutí proti jeho zemi připraveného zvenčí, a vyzval lid své země, aby byl připraven na provokace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit