Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Černoušek nějak vyskakuje, myslím, že mu dochází dech....
  • A co na to ten fašista z Kremlu?
  • O čem Obama nehovořil!!! Počet lidí v USA,tzv."sedících" na potravinových lístcích,prolomil v roce 2014 všechny rekordy.V říjnu 2008 byl počet Američanů sedících na potravinových lístcích 30,8 milionů v roce 2012 to již bylo 47,1 milionů. Nyní je každý sedmý Američan a každé čtvrté Americké dítě na potravinových lístcích. Předpokládá se,že polovina všech Amerických dětí bude na potravinových lístcích alespoň jednou, než jim bude 18 roků. Podle nových údajů, které vydal U.S.Census Bureau, vzrostl počet Američanů žijících v chudobě na 49,7 milionů. Počet Američanů, kteří se dostanou do chudoby, roste každý rok o 6 milionů. Dnes dostává každý čtvrtý americký zaměstnaný plat, který je buď na hranici,nebo pod hranicí chudoby. Podle U.S.Census Bureau je míra chudoby mezi dětmi v USA - 22%. Celkově asi 57% všech dětí v USA žije v domech, které jsou v USA považovány za domy s nízkými příjmy nebo chudé. Dnes se v USA považuje za chudé,nebo kteří jsou na prahu chudoby cca 100 milionů Američanů. V Kalifornii se od roku 2007 počet dětí žijících v chudobě zvýšil o 30%. Počet obyvatel bez domova se jen v oblasti hlavního města Washingtonu (jedna z nejbohatších oblastí v USA) zvýšil o 23%. Více než 20 milionů dětí je závislých na školních jídelnách, které je chrání před hladověním. V současné době je více než 100 milionů Američanů , závislých na některém z Federálních sociálních programů. Podle Natural Resources Defense Council, se asi 40% všech potravin v USA vyhazuje spotřebitelem nebo gastronomickými podniky,nebo zůstane nesklizeno na farmách. (Zdroj:theeconomiccolapseblog.com)
  • Barák s bombama je klasik americké prolhanosti.
  • při svém prvním zvolení sliboval stažení všech vojsk...no a tím to začalo. *7*
  • Je vidět, že USákům teče do bot a proto ten jejich vejtaha vykřikuje o vítězství. Stačí, aby Usáci přestali posílat vojáky do cizích zemí a aby vyklidili válečné základny po celém světě. A zaplatit všechny škody které už ve světě nadělali. Prolhanému Usákovi se nedá věřit ani pozdrav.
  • Tenhle už toho nasliboval *7*
    • A skutek utek.!!
  • Lorde, ty bláboly posuzuješ podle sebe?
  • Je to pravda černej makak je na sliby kapacita.
    Akorát, že vždycky udělá přesný opak toho co slíbí. *2*
    Na druhou stranu to dělá vopičku krásně čitelnou a předvídatelnou.
    Asi zná "Čí chléb jíš, toho píseň zpívej." *8*
    • nechte si ty vaše rasistické poznámky, makaku, a chovejte se slušně *16* *16* *16*
      • Rozhodně nejsem rasista proti černochům nic nemám a systematické vyvražďování Afriky biologickými zbraněmi made in USSA ala HIV EBOLA mne sere více než kohokoli jiného.
        To byste mohla taky říct, že urážím všechny makaky...
  • Nepřipustíme novou studenou válku, řekl Lavrov

    Jen několik hodin po vystoupení amerického prezidenta Baracka Obamy, který přednesl projev o stavu Unie, vystoupil s bilancujícím proslovem ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Přednesl ruský pohled na loňské dění ve světě. Přiznal, že se situace ve světě zhoršila, ale zdůraznil, že si Rusko nepřeje novou studenou válku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit