Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem chodil do školy tak jsem si dělal z SSSR legraci,když mě učili o říši zla a to o USA.Dnes vidím jak se Roegan mýlil.Největší zlo je od rádo by diktátora světa USA.
  • Amici už neví, kterými dveřmi by vletěli do Sýrie, tak vymýšlejí různé finty.
    Doma jim bouchají tlakové hrnce a oni se s e r o u do světa.
  • Typická finta zločinných USA aby mohly rozpoutat válku, ale jednou se jim to nevyplatí a skončí špatně.
  • V této otázce je tolik svinstva odevšad, že se v tom ani čert nevyzná. Podezřelejší jsou ale USA, které takové finty už použili v Íráku i jinde na světě. Dokázat se to nedá nikomu. Zato bombardování ano. Ten kdo začne bombardovat, ten tam také ty zbraně dodal a sjednal jejich použití. Tyhle finty dobře vysvětlil Mario Puzo ve svém "Kmotrovi", kde stárnoucí don Corleone poučuje svého nástupce Michaela:" Jak poznáš zrádce ???". Ten, kdo ti navrhne řešení konfliktu je právě tím zrádcem. " Ten, kdo začne o těch chemických zbraních mluvit ve velkém a pohoršovat se nad jejich použitím, ten právě všechno zorganizoval, aby měl záminku k válce !!! Zde tedy USA !!! Je to známá finta. Už i Hitler, aby mohl zdůvodnit napadení Polska, nechal postřílet vlastní pohraničníky "sondekomandem" v polských uniformách. A Henlein a sudeťáci zase byli záminkou pro obsazení pohraničí jako "ochrana " německého obyvatelstava před davy prchajících neozbrojených Čechů.... Svět nechce být klamán, ale musí být stále klamán. Jinak by nastal ve světě pořádek a to je pro zloděje nepřípustné !!!
  • No vida, tak amíci se už poučili a zdokonalili...Tentokrát už nechtěli opravdu udělat chybu a tak tam pro jistotu nechali "někým" a "někomu" tohle dopravit a "někým" použít, aby mohlí konečně zas říct, že "prý či možná asi tam něco je"... a hned je záminka na světě pro další "demokratické osvobozování" a zbrojařské zisky...Ti budou tak dlouho vrtat po celém světě, až se jim jednou postaví opravdu chlap či chlapi s koulema jako velké země.. a pak to poznají sami přímo ve své zemi na vlastní kůži...Sami kňučí, jak potřebují všude šetřit, smrdí "korunou" problémů mají plný barák i dvůr, ale na "střílení indiánů", což mají v krvi od samého počátku svého vzniku, mají času a peněz zřejmě dost..Jak jde o prachy, moc a vliv, tak.......
  • "Hurá" amíci zase můžou rozpoutat válku. To tvrdily amíci i o Iráku a potom se zjistilo, že si to Busch s Tondou Blérem vymysleli. Naši žoldáci se nemusí vracet z Avganistánu a přesunou se do Sírie, takže tučný žold jim půjde dál. Moc dobrý. Co bude potom následovat ... , který stát bude na řadě. Už by bylo na čase vyčlenit v OSN takovým to ostřížům teritorium, kde by mohli válčit od ráno do noci a od noci do rána - debilove.
    • Pak bude na řadě Venezuela...
  • Kapitalistická, pro německá Tiscali záměrně opomenula, že dnes 1.5. máme velký den. Totiž všude ve světě se slaví Svátek práce. O tom ani zmínka!!!! Hanba českým pisatelům, novinářům co lezou kapitalistům za pár stříbrných do zadku.
  • Imperialisté američtí hledají klacek na Sýrii. Našli ho ve starých svých zásobách a jako dárek putoval k tzv.povstalům, kteří ze 3/4 tvoří cizinci.
  • chemicke zbrane tam použili američani .je to jasne jako vždy.fašista zustane fašistou.....težko by tyto zbrane vymyslela syrie.......
  • asi stejně jako v Iráku., jen ve výplodech snů .... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit