Přejít na výpis diskuzí
Obamovo loučení: Ano, bude líp, vzkázal Američanům
13.1.2016 | Pavel Jégl
132 příspěvků
-
samej úsměv,hesla jak za komančů a přitom mají plný kaťata.......huliwodská šaškárna *15* nikdo Vám to nežere.
-
Óba má se jistě těší na důchod ve své rodné Keni!
-
-
Ve tvém Rusku se lidé těší na smrt zloději nicků.
Protože je lépe být mrtvý než živořit v zaostalém Rusku. *15* *15* *15*
-
-
Kdo má za heslo ANO, bude líp? Babišovo ANO. Tak proč mi nějaký demment dává mínus? Nic jsem si nevymyslel a je to pravda. *16* *16* *16*
-
Miloš Zeman je můj president.
-
-
Souhlasím. Je dobře, že tuto zem vede konečně schopný a inteligentní politik, kterým Miloš Zeman bezesporu je.
-
Komunisto" Kradeš nicky a lžeš!
Takže opilec zloděj a lhář Miloš Zeman je skutečně tvůj praesident *12* -
Můj také.
-
-
Leda ho... ! O něco málo lépe se možná budou mít tradiční Obamovi voliči, barevné socky co se živí prodejem drog a drobnými krádežemi, a tradičně se budou mít lépe občané, kterým patří 95% světového bohatství. Střední třída, především bílá, pomalu zmírá na úbytě a proto také volí jiného demagoga a kecálistu, miliardáře Donalda Trumpa (TO je ten pravý americký Babiš, nebo spíš Mečiar...) - protože černému slibotechnikovi s odstávajícíma ušima už nikdo nevěří. Ostatně právem, stejně jako všichni ostatní politici na světě lže i když mluví ze spaní... *2*
-
obamovo loučení-jde zpět do džungle na strom?
-
Miluju Cíglera. Je sexy, má ovarovou hlavu *14*
-
-
Zloději nicků. Ožralého uslintaného ovara Miloše Zemana jsi si zvolil za praesidenta *1*
-
-
Ó bam á áááobambambimbam, se vrátí do svého rodiště v Keni, jistě už tam má místo v rezervaci, hlavně aby nevyvraždil všechny gorily, on má teror v krvi!
-
-
Ty máš po komunisticku v krvi kradení ( nicků) a lhaní.
-
-
Už zase pláče pitomec blbej teplej Semjon Gayínek, vařící slzičky se mu koulej po xichtě, YEAH !!! Chichichííí!!!
-
-
Já mám z tebe jenom legraci Ruský teplouši BTW. *2* *2*
-
-
Semjon Gayínek je teplej až to hřeje!!!