Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman je komunistická swině a agent KGB.
    • Zeman je lhář a opilec. Brzy zase sletí ze schodů a zláme si vaz. *14*
  • Miloš Zeman není prezident ale obyčejné komunistické ožralé, ulhané, uslintané prase.
  • Pane obamo! Udělejte dobrý skutek a pošlete jaderné rakety na dovolenou.
    Ať si leté kam chtějí. Třeba do fašistického Ruska *14* *14*
    • Jseš tak troch blbeej a hodně ubohej klučíku agentíku:-)))
  • Putinovci do Plynu!
  • Zeman není můj Prezident. Zeman je můj otec na kterého totálně kašlu a je mi ukradený. Už nemá svou Prezidenrskou zástavu a tím pádem nemůže být ani Prezident.
    Otec mi nedává práci, nedostávám od něj ani chléb, Můj otec se na mne vykašlal a já na něj taky. Přesto se na něj nezlobím, on totiž neví co činní, protože mi zestárl a má začínající demenci a tím pádem na mne zapomněl. Počkám si na jiného spasitele, třeba mne vezme pod svá křídla jako svého syna, pokud nebude mladší než já. To se ovšem nemůže stát protože by mu muselo být asi sto let.
  • Miloši zemane! Ožralo, lháři, zloději a Ruský agente.

Zatím nespokojený český národ pověsil jenom tvoje rudý trenky ale pokud s tím
    lezením do zadku fašisty Putina nepřestaneš může se stát že budeš viset i ty sám.
  • Na zdejšího ruského agenta zlého trolla nereagujte!
    snaží se jako vždy rozbít debatu a odvést pozornost Semjonováním a Gayínkováním.

Admin Tiscali placený Zemanem dělá hluchého i slepého když tu Ruský agent
    podvádí s hlasováním, krade nicky a používá sprostá slova.
    Když se však opřete na oplátku do jeho fuhrera Zemana ihned je tu s blokovacím bičem
    • vyhul zmrde *7*
  • manipulátor Miloš Zeman

l krach akce "Čisté ruce". Jediným viditelným výsledkem akce bylo uvěznění ministra financí sociálně demokratické vlády Ivo Svobody a jeho poradkyně Barbory Snopkové za zpronevěřených, "směšných" 6,5 milionů korun. Podle tohoto vzoru by muselonásledovat tisíce zavřených. Mám spíše pocit, že se jednalo o vyřizování účtů v ČSSD. Pak tu ještě byla aféra Františka Chvalovského, kterého osvobodila Klausova amnestie, a pár mediálně vděčných kauz, jako byl celní podvod "sparťanského" Macha.

Po letech si Zeman stěžoval, že akci "Čisté ruce" zmařila nečinnost orgánů činných v trestním řízení. Nezbývá než se zeptat, kdo tehdy vládl!? Zeman? Nebo někdo jiný? Nebo to byla "Opoziční smlouva", která mu svazovala ruce? Zdá se, že akce "Čisté ruce" se nakonec stala akcí "ruka ruku myje", nebo "já na bráchu, brácha na mne". Možná by si Zeman nemusel tolik stěžovat, kdyby nedopustil rozprášení bezpečnostních složek. Jen v roce 1999 odvolal šéfa SPOK Evžena Šírka, ředitele BIS Karla Vultarina, ředitele NBÚ Pavla Koláře, ředitele pro odhalování špinavých peněz Stanislava Kosíka a agenta BIS Romana Hrubanta, který vyšetřoval možnou trestnou činnost některých členů ČSSD. Možná, že toto byla akce "Čisté ruce"! Po těchto krocích, které v podstatě ochromily bezpečnostní složky, teklo hodně šampaňského v nóbl podnicích. podle tehdejšího ministra vnitra Václava Grulicha, tyto čistky řídil Miroslav Šlouf.
  • Syrský Asádův režim chrání vrahy izraelských dětí
    Raketa dnes v syrském hlavním městě Damašku zabila fanatického islamistu Sámira Kantara, který kdysi v Izraeli surově zmasakroval jednu rodinu včetně malé holčičky. Mám radost, protože tato bestie si nic jiného nezasloužila.

Stalo se to v roce 1979, kdy Sámir Kantar z radikálního hnutí Hizballáh zavraždil v Izraeli čtyři lidi, mezi nimi malou čtyřletou dívenku, které rozbil hlavu o kámen. Byl odsouzen izraelským soudem na doživotí, bohužel v roce 2008 byl vyměněn snad za těla mrtvých izraelských vojáků. Je mně hrozně z pomyšlení z toho, že tuto zrůdu v lidské podobě fanatičtí Arabové oslavovali jako hrdinu. Jeho osud je také důkazem toho, že mezi Hizballáhem a islámským státem není žádného rozdílu. Obojí jsou islamističtí fanatikové, kteří se neštítí žádného zločinu proti „nevěřícím“.

To, že našel útočiště u asadovského režimu v Damašku, není náhodné, protože současná syrská vládnoucí klika muslimské fanatiky z Hizballáhu vyzbrojuje a všelijak podporuje. Nelze se divit, v éře Bašára Asada trávil spokojené stáří rovněž v Damašku významný nacistický válečný zločinec Alois Brunner, pravá ruka Adolfa Eichmanna, který má na svědomí životy statisíců Židů, a v poklidu zde v roce 2010 zemřel. Nemám tedy důvod nevěřit ochráncům lidských práv, že syrský diktátor Asad, útočí na civilisty chemickými zbraněmi a barelovými bombami, když vědomě kryje vrahy dětí a jeho stoupenci dokonce taková monstra oslavují jako hrdiny. Stydím se za ty, kteří se po všech těch prokázaných hrůzách mají drzost zastávat takového netvora.
    Na tomto ohavném zločinu z devětasedmdesátého roku mají podíl i komunisté, mezi nimi i Ti čeští, kteří takové akce proti židovskému státu provokovali a dokonce umožňovali islamistickým teroristům zabijácký výcvik.

Je tedy jasné, že nelze rozlišovat mezi Hizballáhem, který bojuje po boku syrské vlády, a islámským státem. Tato hnutí patří mezi radikálně islámsky fanatická, jejichž cílem je likvidace Izraele, a kteří vraždění nevinných a bezbranných civilistů považují za ctnost. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu přiznal, že izraelská armáda operuje v Sýrii a útočí proti oběma teroristickým uskupením, protože jsou hrozbou pro slušné lidi. A je pravděpodobné, že Kantara zabila izraelská raketa. Já osobně odsuzuji, když se někdo raduje ze smrti jiných lidí, ale pro nestvůry to neplatí. Takže, díky za tuto vynikající akci, která zlikvidovala muslimského zločince.
  • Miloš Zeman je fašista
    Prezident Miloš Zeman je fašista. To je hlavní pointa 17. listopadu 2015. Kdo se aktivně účastní fašistických demonstrací, je fašista.
    „Český prezident podporuje české fašisty. Kdo stojí na pódiu s českými fašisty, je sám fašista!“

Pan profesor Putna to řekl naprosto přesně. Konečně se někdo ozval a dovolil si říci, že „král je nahý“. Pan Putna vycházel z historického srovnání Miloše Zemana a Emila Háchy, ze kterého Hácha vyšel lépe. Své tvrzení zdůvodnil především faktem, že Miloš Zeman chodí na extrémistická shromáždění jako hlavní řečník.

Já bych si dovolil přidat ještě další důvody. Miloš Zeman potřeboval osobní pomstu za vypískání a házení vajec na Albertově v roce 2014. Tuto pomstu si však zařídil opravdu nechutnými metodami. Jednak se obklopil extrémistickými bijci (kteří se pak předvedli ve večerních hodinách u Strakovy akademie), jako to dělal Adolf Hitler během své volební kampaně ve Výmarské republice. A jednak si zařídil policejní uzávěr celého prostoru, což je typická totalitní mocenská metoda. Když se tedy Zeman postaral technicky o to, aby nablízku nebyl žádný odpůrce, předvedl se, jak je „milován národem“. Jestli tohle není totalitní způsob chování, tak už nic. Totality jsou různé, ale protože Zeman podpořil xenofoby, kteří šíří nenávist vůči skupině obyvatel s určitou vírou, což je v rozporu s naším právním pořádkem, je Zeman totalitář ne jen tak ledajaký, ale totalitář fašistický.

Tento jeho postup však ukazuje na další zajímavou věc. Je to zbabělec. Navzdory svým opakovaným tvrzením, že se křičícího davu nebojí, postaral se o to, aby se už s žádným takovýmto davem nesetkal. Zeman je nejen fašista, ale i srab, který se schovává za policii a skinheady.
    • Další nacionalistickou demonstraci uspořádal Tomio Okamura, jenž se zastává Ruska a Putina, členové jeho strany podporují české teroristy, kteří bojují na straně Ruska na Ukrajině a jezdí na Ruskem okupovaná území dělat pozorovatele inscenovaných voleb a referend, a pomáhají tak legalizovat ruské nezákonné anexe.

Další demonstraci uspořádal Adam Bartoš, který kromě antisemitismu a antiuprchlické xenofobie hlásá i příklon k Rusku a Putinovi.

Čtvrté shromáždění, ze kterého poté agresivní příznivci Miloše Zemana vyvolali násilné nepokoje před sídlem naší vlády, organizoval nějaký pan Matějka, což je další proruský a proputinský aktivista, který se už od roku 2014 aktivně angažuje proti Pražském Majdanu a označuje se za „antimajdanistu“.
      Přemýšlejte nad tím, proč všechny xenofobní akce organizují proruští politici a aktivisté.
      Když si k tomu připočteme to, že Kreml podporuje ultrapravicová hnutí v Evropě, například ve Francii, je to celé přece jasné.
      Cílem xenofobní hysterie není chránit tuto zem před teroristy nebo nějakým džihádem, ale vytvořit zde politické prostředí vhodné pro ruský nátlak a obnovování pozic Ruska.

A tohle všechno je zastřešeno osobou zbabělého fašistického prezidenta Miloše Zemana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit