Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Copak asi s tím ÚOHS udělá ? No vůbec nic, ani nemůže !! Jednou tady je volný trh a kdo má jaké marže a kdo kolik vydělává může být každému úplně jedno !!! Ano, všechno je 10x předražené, ale tohle přeci nemůžu řešit tím, že budu ve firmách kontrolovat marže, co to je za nesmysl ? Přeci pokud budete jako truhlář prodávat židli za tisíc korun a vláda Vám nařídí, že máte židli moc drahou a nařídí Vám ji prodávat za šest set korun ? To hle je prostě blábol a nesmysl. Tohle si musí vyřešit trh sám a to tím, že to lidi přestanou kupovat, tohle nevyřeší vláda tím, že bude kontrolovat marže......Buďto to lidi koupí nebo ne a to potom hlavně uvidí samotný suprmarket, protože nebude mít kloudné tržby !


    • Co nám tatínkové a maminky vycinkali, to prostě máme. Zase můžeme říkat, že prezident (a to i zvolený) je -doplň dle libosti.  To jsme tenkrát tedy nesměli. Jestli to stojí zato? To je na každém. 

      Ale jinak mnoho změn není. Cenzuru máme, vyhodit z práce za názor není problém, správná stranická příslušnost vede k bohatstsví.
      Zase se předepisuje, co je správné a jedině vhodné (musíme milovat menšiny všeho druhu, musíme podporovat a integrovat ty, kterým se nechce se integrovat atd.) Sakra, nezaspal já jsem něco? 

  • Už to bylo hloupé i těm nenažraným Helmutům? Nebo se jim kazilo to zboží III. kategorie v regálech? V Reichu by s tím nekrmili ani prase. 

    Německá kvalita za České ceny. 

  • josef.chmela

    Tak jako vždy a se vším přišla i nyní fialová vláda s křížkem po funuse. Lidé už předražování částečně vyřešili sami tím, že méně nakupují.

    • To je to jediné, co s tím můžeme dělat. Spoléhat na vládu? Máme jen zloděje loupící na důchodcích. Ti si to nechají líbit. Na OSVČ už koule nemají. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit