Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nevybavuji se s bezmocným primitivním póvlem, který přiblble pořád poblekuje tytéž píčoviny :)))
  • ... já si zase musím čmuchnout k Simoniným připosranejm kalhotkám, taky si i líznu, to mě dělá dobře a hned se mě zvedne moje IQ a pak vám budu kontrolovat pravopis, vy bando negramotů :)))
  • ... vidlák, který se ztrapňuje pod mým nickem, má víc nicků než IQ :)))
  • Aniž bych chtěl nějak podceňovat zde uvedené postřehy, zrovna soudci a advokáti žijí spolu jako jeden spolek. A to nejenom v Čechách, ale třeba i v Bavorsku.
    Tam stačí, kdyžsi dojdete na pivo do Weissbräuhausu na rohu Talu, tam zejména v prvním poschodí zasedají zrovna skupiny juristů a pojišťováků, vyplývá to z toho, o čem se baví. Není divu, že u soudu jsou už všichni seznámeni se všemi podrobnostmi, jednání je už zbytečné.
    Výsledek bývá sjednán už předem, mezi zainteresovanými stranami, bez účasti klientů- třeba pojišťovny vybírají vždy pro ně to levnější řešení. A tomu se také říká "právní stát!"
    • ty na pivo nikdy nezajdeš, vandráku.
  • Věčně se opakující idioot Simon, dej si tam gramodesku, blbče teplej..hi..ji.. *11*
    • ty se na jinou desku nikdy nezmůžeš, bezmozku.
      • široko daleko jsi tady ty. Vymaštěnec s minimální slovní zásobou.
        • ).(
  • Stát loni uhradil stranám a hnutím pravidelné příspěvky na činnost, které se vyplácejí v závislosti na počtu poslanců, senátorů a krajských zastupitelů a na volebním výsledku v posledních volbách do Poslanecké sněmovny. Vzhledem k tomu, že se loni nekonaly sněmovní ani evropské volby, nemohly strany získat mimořádný příspěvek, který stát vyplácí jako jednorázovou úhradu volebních nákladů v závislosti na počtu získaných hlasů.

    Sociální demokraté loni dostali od státu 128,7 milionu korun. S odstupem následovaly KSČM, které stát přispěl 79,4 milionu korun, ANO s 68,7 milionu korun a ODS s 60 miliony korun. KDU-ČSL dostala od státu 46,2 milionu korun, TOP 09 získala 40,6 milionu korun a Úsvit 22 milionů korun.

    Z menších stran dostala Strana zelených 25,6 milionu korun, částku však ovlivnila skutečnost, že stát straně dodatečně vyplatil i příspěvek za rok 2015. Starostové a nezávislí (STAN) získali od státu 11,2 milionu korun. Nárok na příspěvek měli i Piráti, Strana práv občanů a řada regionálních uskupení.

    Stát vyplácí stranám za každého poslance nebo senátora 855 000 korun ročně, za každého krajského zastupitele nebo zastupitele hlavního města Prahy 237 500 korun. Kromě toho mají strany, které získaly ve sněmovních volbách přes tři procenta hlasů, nárok na roční dotaci šest milionů korun k níž se přičítá 200 000 korun za každou započatou desetinu procentního bodu. Strany, které získaly přes pět procent hlasů, a dostaly se tak do Sněmovny, získávají deset milionů korun.
    • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

      1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
      2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

      3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
      • odporuješ si a maš tam blbosti
  • Horší by bylo kdyby Bureš nosil Burešovi k snídani koblihy. *1*
    • bohatej je a ještě bohatší umře
  • Většinu života jsem žil normálním způsobem pracujícího člověka a spokojen.Nikdy jsem se nebál říci svůj názor až po roce 1989,kdy jsem byl dokonce popotahován schizofreničkou.Potrestán napomenutím za věc,kterou jsem neprovedl,ale pouze jí nazval hysterkou a tato žena mě označila,že to je nadávka a agilní komise v jednom okresním městě mi udělila pořádkovou pokutu ve výši 1000 kč.Tak jsem si uvědomil jakou práci odváděl např VLK,když si řadový občan stěžoval na nepravosti.A o tom to je.Měl jsem dotaz a Ministerstvo mi není shopno za 60 dní zodpovědět dotaz a VLK měl na to 30 dní a vždy jsem byl vyřízen nebo poučen,.Dnes platíte,když vám posílají obálky s modrým pruhem v ceně skoro 50 kč.A pak náklady řízení 1000Kč řízení.Inu neviditelná ruka trhu nebo zlodějna nebo zlodějnyK čemu je tedy doporučená pošta?
  • Jestliže člověk začne vykonávat nějakou veřejnou funkci, znamená nezbytně jistá omezení. Soudce nemůže chodit do práce v teplákách a při jednání musí mít dokonce talár. President republiky nemůže chodit do putyky na Vysočině a popíjet tam se svými přáteli. To neznamená, že by se takový člověk měl se svými přáteli rozejít, ale po dobu výkonu výkonu veřejné funkce je nutné osobní kontakty omezit. Tak je tomu v civilizovaných zemích a obě strany to musí pochopit. Ano, v civilisovaných zemích, ne u nás.
    • Hmm prvně vám dávám za pravdu.Vím to z vlastní zkušenosti a dělal jsem to tak.Sotva jsem dostal vedení kolektivu hned mě začalo podlézat mnoho bezpáteřních lidí.Můj první projev byl,že budu s každým jednat stejně a hodnotím jenom výsledky a ne donášení na toho či onu.Podrazy trestám hned.Myslím,že jsem patřil mezi oblíbené vedoucí a lidé to ocenili a snažili se dostat do našeho kolektivu.A tak i v 70. letech nejsem sám.Bohužel takový bureš byl ve vládě omyl.
  • Všechno stejná pakáž....pak se můžeme divit, že se vše táhne, nic se nevyřeší a když už něco přijde slavnostně do finále, výsledkem je pouze tristní výsměch spravedlnosti a nasere tak jenom obyčejné a normální lidi....
    • Jojo - např. kauza Nagyová a spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit