Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím, že pachatel volal do tv prima před útokem a policie dobře věděla včas, že je zde riziko toho, že výhružky budou skutečně pravdivé, ale situaci nadlehčila, takových naštvaných výhružníků, kteří to ani nemyslí vážně, přeci dnes je... Zřejmě byl dost labilní a prostě mu z tohoto systému, který je polofunkční- pro labilního člověka tím spíš jeho pohledem i úplně nefunkční- ruply nervy... avšak pochopitelně ministerstvo bude popírat jakékoliv informace tipu: telefonát proběhl dříve, než se skutek opravdu stal, že.. proč asi..
    To je fuk, lidem tyto spekulace už život nevrátí.
    Každopádně si také myslím, že lidé v šoku opravdu slyšet být nemusí, to však neznamená, že jsou mrtví- naše policie dle mého názoru není zvyklá na takové útoky a absolutně není připravena je řešit. Jde prakticky asi o to, že ti dva policisté zazmatkovali a proto se stahli, na druhou stranu si dokonce myslím, že někoho z mrtvých mohli omylem zabít i oni...
    Prostě mám z toho takový pocit, že asi se stala ze strany policie, nebo spíše i jejích možností, nějaká hodně velká chyba, která způsobila sled opravdu špatných událostí, kterým později samozřejmě nešlo předejít a omluvy ze strany ministerstva, které má asi ve vedení jednotky nějaké příbuzenstvo- kdo ví... dle mého názoru, nejsou na místě..
    Toť vše..
    Upřímnou soustrast všem rodinným příslušníkům obětí...Ráda bych takové lidi i objala, ale....
    Život jde dál a bude hůř.
  • Už dávno říkám, že by se měl přehodnotit zákon, poskytujícíi doživotní renty policistům - všem, i těm kacelářským.
    Buď ať je dostávají členové URNY (když už někdo) nebo ať má policista povinnost zasáhnou i ptoti střílejícímu pachateli a nečekat na příjezd URNY.
    Já jsem tedy spíš pro úplné zrušení rent. Dejme každému odpovídající plat podle jeho pracovního riziky, ale jakmile odejde, placen nebude. Koneckonců jako to funguje u nás ostatních.
  • asi tak v r 95 cca se stalo ve Frankfurtu a M nasledujici . Nejaky sileny zid odnekud z vychodu / byvala SSSR / , se zcvoknul docela a podarilo se mu nastoupit do autobusu ktery delal okruzni jizdy mestem. Za jizdy potom vytahl pistoli a zacal strilet do lidi , v podstate to same co ten Kovar tady ted. V televizi potom byly zabery jak tamni prislusnici Polizei v civilu bezi k mistu cinu narychlo jen s nahonem nasazenymy vestamy , ani si je nestacili zapnout. Silne markantni rozdil jak kdo chape svoji praci ke ktere se zavazal delat a vykonavat . Zastrelili ho , co take s nim jineho.
  • oboru zadnou praxi. Jen si myslim , ze trefit cloveka tak , ze je okamzite mrtev nebude tak snadne. A zopakovat to 8 x ??? Elitni strelec potom .
    Mimochodem , kolik cajtu je v Uhbrodu ve sluzbe ? Dva na cele mesto ? Povolat si posily z mista by bylo asi rychlejsi nez zasahovka z Brna . Ta zasahovka musi jet k pripadu kompletni jak Snehurka a sedm trpasliku ? Jestli se jich vejde do vrtulniku 6 , proc jich tam 6 neletelo a zbytek nejel autama ? I kdyz ti uz dorazili asi stejne pozde , tem se moc vycitat v tomhle neda , je fakt ze nemuzou byt vsude . Jen to dvouhodinove ocumovani venku . Obrneni a neprustrelni , dva vchody , nejaka okna k tomu ... Celkove tam podelali na co se podivali. Komplet cela policie. Drive Verejna bezpecnost , ten nazev vypovidal k cemu jsou urceni .
    • Kde jste na to přišel, že každého trefil jednou ranou.
      Zraněné lidi ihned dorážel ranou zblízka do hlavy! Přečtěte si svědectví kuchařky.
      A neříkejte mi, že v tom případě nebyli mrtví okamžitě.
      • Vypoved kucharky jsem cetl , zde , jeste v syrovem stavu . Neupravenou. Predpokladam ze jiz byla z neceho zavazneho obvinena a sedi nejmene ve VV , pripadne na psychiatrii . Takova nehoraznost , tohle rict ! Tipuji to tak na 8 let natvrdo . Pro ni. Podle ni strelba pokracovala co se ty dve sragory stahli do predem pripravenych pozic a volali do divadla Spejbla a Hurvinka o posilu Manicku s Zerykem .
        Kecy kdo by do toho sel za 16 20 netto a podobne jsou absolutni blabol . Hasici take jdou pro potrebne nekam kde to na ne muze spadnout a muzou tam zustat . Jen pro srovnani . Ty obeti meli dvojnasobnou smulu . Jednak ve spatnou dobu na spatnem miste a potom dva kyble fekalii misto chlapu kteri by jim mohli snad nejak pomoci .
        Dle vyjadreni nedavno zverejnenem zacala PCR pouzivat novy lepsi druh munice . Ucinejsi . Tak aspon je uz obecne znamo na co jim je .
        PS Mam asi proslou lekarnicku v aute . Zastavi me strelbou nebo zatarasy za tenhle zlocin ?
        • ale uz se probral nejaky soufalec a zacal nesouhlasit . Problem s necim brouku ? Mindraky jsou desna vec . Obcas to skonci jakov Druzbe .
      • Jeste jednou co jsem napsal , prosim . Nekdy je to problem , chapu . Kde je neco o nejake hlave 22 . Soudruzka kucharka , nevim co videla nevidela , vypjata situace to ano a plne ji chapu . Kazdopadne na totalnim selhani cajtu trvam .
        • Taky si myslím, že větší odvahu měla ta kuchařka než ti policajti.
          Prej dostali hlášení, že je tam 20 rukojmí, tak na to potřebovali 15 mužů ze zásahové jednotky!
          • Na jedno rukojmi jednoho ze zasahovky . Co kdyby se vzpouzelo to rukojmi. Na strelce kasleme , to bude asi nejakej blazen.
  • http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126672097-otazky-vaclava-moravce/215411030500301/video/


    1.3.2015
  • https://www.youtube.com/watch?v=HRGDWWBqlDk
    • Pěkné. Pusťte si Dana Landu - Blaničtí. Lépe současný stav v ČR popsat nelze.
  • tomu moc nevěřím, ale kdyby napsali pravdu asi je pozůstalí ukamenují...
    • Spíše nevěřím tomu slovu - náhodní. Podle mě přesně věděl koho chce dostat a za co.
      • Ja se spise priklanim k te verzi blazen v konecnem amoku . Jestli to bylo tak , jak tady psali drive pred upravou a zvasty ruznych Nedochovancu v Tuhem stavu .
      • Běž to říct do očí příbuzným těch obětí!! Hňupe.
  • Už se krejou !!! Policajti zk.....!!!
    • Voni jsou ti cajti geniové, znalí lékařských věd. Nakoukli tam na 2 vteřiny a hned poznali, že už jsou všici mrtví! *16* *16* *16* *16*
  • To je sakra tezky . Osum kusu jako v Sarajevu / 7 + 1 / , a vsechny dostat prvni ranou !!! Anton Spelec ostrostrelec.
    Neco jako viroza u korunovacnich klenotu. Bylo to takhle a ne jinak a budeme to omilat az to lidi vezmou za svy ze to tak bylo.
  • Zbraně by měli mít příslušníci ozbrojených sborů (vojáci, policie, ochranky) a myslivci, ti ji ovšem nemusejí mít doma, a pak ten, kdo ji prokazatelně potřebuje na svou obranu. A ti všichni by měli být pod trvalou přísnou lékařskou kontrolou. Mít zbraň pro "zábavu" nebo pro "sportovní účely" považuji za úchylnost.
    • V tom případě Vy jako psychopat a ten, který souhlasil s vyznamenáním vrahů mašínů, v čemž spatřuji paralelu, nemáte nárok!
      • Hele, ty rudý gaunere, nestarej s o mě. A uvědom si, že i když se ti dostalo generálního pardonu ("nejsme jako oni") a nebyl jsi za svou StBáckobachařskou činnost po zásluze potrestán, tak Nejvyšší Spravedlnosti neunikneš. I když po fetování marxleninských blábolů se tomu směješ, tak přijde den a vzpomeneš si.
      • Neotírej si svoji rudou držku patřící k partě bestiálních loupežných vrahů komunistů o národní hrdiny Mašíny. Být takových víc nemusela tato republika být tak poničená jak po 40.leté genocidě takových podlidských bestíí jako je každý komouš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit