Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se Vám vážení pisatelé, ale zdá se mi, že jste všichni pod vlivem médií, která vás odvádějí od podstaty problému a velkého podílu na těchto novodobých masakrech.
    Zásah policie je limitován okamžitě vzniklou nenadálou skutečností bez předem známého scénáře události.
    Media okamžitě pitvají jak nebo co měla policie dělat bez toho, aby si zametla před vlastním prahem, přitom svou činností propaguje tyto činy. Člověka v televizi zastřelí jako králíka a ještě mu vystřelí mozek. Medializace těchto činů dělá z vrahů populární osoby, protože jenom tak je člověk IN jako V.I.A.P. hvězdy. Děti hrají hry na PC, kde jsou jen masakry.
    Pornografie nahrazuje lásku a citový vztah mezi mužem a ženou.
    Děti vraždí své rodiče a šikanují své slabší kamarády, ano přátelé toho jsou plná media a ne opravdových hodnot, které má člověk absorbovat.
  • Vyjednávání nikdy neselžou, jsou reakcí na útok, říká expert.Jaké vyjednávání on nechtěl rukojmí on nechtěl krom zabijení nic???

    http://video.aktualne.cz/dvtv/vyjednavani-nikdy-neselzou-jsou-reakci-na-utok-rika-expert/r~9ff4d84abde011e49f60002590604f2e/
  • Dnes se sejdou MV a starosta UB na jednání.V rádiu byl zveřejněn program jednání.
    A já se ptám:Jakou má pravomoc MV hovořít a projednávat se starostou UB o zpřísnění získání ZP???????
  • Jediná správná věc je odvolat krajského ředitele Policie bez nároku na výsluhu za zpackaný
    zásah, za jeho mlžení o pravdivosti zásahu.
    • Na I-Dnes píšou, a jsou na to svědci, že postřelení při příjezdu policistů ještě žili.
      Ale policajti se zesranými zadky zbaběle utekli, ačkoliv byli v přesile a nechali střelce aby oběti "dobil" střelami do hlavy.
      Měli by je včetně náčelníka nejen na hodinu vyhodit od policie, ale ještě je zavřít za napomáhání. Protože nekonali když konat měli.
      A policie by měla z fondu svých odměn zaplatit pozůstalým miliardu odškodného. *16* *16* *16*
    • Jediná správná věc je Vám nafackovat. Jako jediný mluvil pravdu, narozdíl od těch hyen novinářů v čele Janotky. Jediné správné řešení je podat trestní oznámení na Janotku a jim podobným za šíření poplašné zprávy, křivé obvinění, pomluvu a další. Janotka jen lže a vymýšlí bludy, uměle zkresluje informace jen kvůli jejich akční reportéřině, mimo jiné úspěšně ničí životy neviným lidem. Platí si lidi, aby v rámci anonymity národu vykládaly lži a bludy, vydáváje je za důvěryhodné informace. Když se pak časem ukáže že to byly jeho vymyšlené lži, tak začne dělat mrtvého brouka, a nemá ani tolik cti a slušnosti se těm dotyčným omluvit. Ale na druhou stranu co bychom očekávali od drtivého stáda hloupých českých ovcí, kteří si bezmozkovitě nechávají od reportétů novy, primy a dalších neustále vymývat mozky. A ten hloupý starosta Uherského Brodu, který tuto akci využívá jen a jen ke zviditelnění si ani neuvědomuje, že ten jeho úřednický aparát, který řídí, nepřímo tuto situaci celou zavinil. Jen doufám, že brzy bude vše uvedeno na pravou míru, ale asi ne to by se reportérům nehodilo do krámu, aby národu sdělili, že vše co do televize nazvraceli byla lež.
  • Jasně vidět že policie vám nepomůže.Proto by bylo dobré aby měl ZP každý.
    Na vině není zbraň, ani možnost legálně vlastnit zbraň. V tomto smutném případě je na vině nezodpovědný lékař. Trestněprávní odpovědnost. Možná se to lidem neznalým problematiky bude zdát divné, ale podobnou situaci paradoxně vyřeší více legálně držených zbraní mezi způsobilými občany. Důkazem toho jsou obdobné případy v tzv "gun free zones" v USA. Útočník je vždy duševně labilní slaboch a vybírá si nejzranitelnější oběť. Držitel legálně držené zbraně, který pravidelně se svou zbraní cvičí (tak jako každý jiný sportovec na tréninku) a dovede ji rozumně použít obdobnou situaci s přehledem vyřeší v rámci nutné obrany.
  • V zoufalých situacích dělají lidé zoufalé činy. To že z člověka udělá někdo blázna je dost jednoduchá omluva. Škoda lidí kteří na to doplatili životem. Nikdo tam nebyl přítomen, tak by neměl ani soudit žádnou ze zúčastněných stran.
  • nejdulezitejsi ze vseho je , jestli mel nebo nemel platny ZP. To je zasadni vec pro tech asi 8 mrtvych. Ze mel ty papiry v cajku , verim ze se jim hned v marnici lip lezi . Veskera predchozi pochybeni statni spravy jdou tim padem stranou a jsou naprosto bezvyznamna.
  • bohuzel osobni zkusenost. Tedy ne proboha s takovyhlema jatkama , jen slo o ridicak u geronta ktery uz ani nerozeznal svetlo a tmu. Pani obvodni MuDr K z Kartouzske ulice v P 5 tomu hovadu dala stempl na dalsi snad 2 roky nebo kolik. . Lostomily a vtipny starik . 88 let. Asi po pul roce to vic mrtvy nez zivy spachalo bouracku , pri ktere to malem zabilo chlapa co jel v protismeru. Evidentne svoji neschopnosti nejen udrzet moc , natoz auto na silnici. Ale pani doktorka vysmata , ona za nic neruci , u ni nebylo pochybeni. Takze by to probehlo takhle : Nezpusobily drzet zbran , dejme tomu , napsal by lekar . Nekam poslal . Potom by ten dotycny dostal obsilku , dejme tomu , vratit ty zbrane do 14 dnu. Dost casu aby je promazal a cestou nekam je vratit by se stalo to same co se stalo. Usuzuji podle zpusobu vraceni ridicaku nezpusobilym osobam a bohuzel se jako vzdycky nepletu .
  • Starosta řekl pouze to, co již vypověděli svědci před ním, takže jak mohl ovlivňovat vyšetřování "mrtvého pachatele? Snad jen to, aby zbytečně neupozorňoval na chyby policie.
    A co tak kamerový záznam, kamery dnes mají i vietnamci ve svých boudách. Myslím že by to byl total problém, takže ho nikdo nikdy asi neuvidí. Do nebe volající akce vniknutí do bytu manželky pachatele přes zahradu a balkon, s řevem vykopnutvím dveří a okna - když jim rodiny nabízela u vstupu klíče od bytu ?????. Všichni mlží, bojí se mluvit, ... pachatel byl taky nezaměstnaný..
    Víc mi tiscali nedovolí, protože už je to s p a m...
    • Mohl bych se Vás zeptat, jak otevřete byt klíčem, když z druhé strany bude také klíč v zámku?
  • Vrah byl člen ulíčního výboru tamní organizace KSČM v ulici Tkalcovská, přiznal jeho soused a soudruh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit