Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ekoplasty které se rozpadnou a nejsou ani vidět , kde jen soudruzi v EUNDR udělali chybu , když se říkalo že staré plasty drží a mohou se alespon sebrat a spálit ve spalovně tak o tom nechtěli ani slyšet , takhle se rozpadnou na mikročástečky no a dál už to známe , asi neplatí co oči nevidí je eko .To je jako elektroauta a jiné nesmysly -ta pošetilost mocných je někdy docela .ebilní .😎

  • Cpali do nás fluor v zubních pastách, pak se ukázalo, že je to svinstvo. Ešusy a příbory byly z hliníku a ukázalo se, že je to svinstvo. Do klobásek se přidávala sanitra a ukázalo se, že je to svinstvo. Průmyslová výroba potravin - to je sama o sobě Sodoma Gomora. Údajné vakcíny proti covidu z definice nebyly vakcínami. Ukázalo se, že byly pokusnými biologickými zbraněmi. Geen šílenství už konečně dostává pěkně na holou. Léta se ví o mikročásticích z různých zdrojů, dostávajících se až do jádra buňky a narušujících DNA. A nic zásadního se nepodniklo. Už za socialismu, a asi před třemi roky se ve stejném smyslu vyjádřil i grázl Babiš, se prosazovalo jako rozhodující plnění plánů růstu průmyslové výroby. Boj za čistotu životního prostření znamená pro stát a podnikatele investice navíc a to se do plánů nehodí, i když se vždy plácalo alibisticky, že co není ekologické, není ekonomické. Za humny mám betonárku. Já i známý jsme mnohokrát pozorovali oblak prachu směřující do obce. Poslal jsem tam Českou státní inspekci životního prostředí. Zkoumali a oznámili mi, že nezjistili zamořování ovzduší nějakými částicemi a že je to možné jen když se naváží nějaké suroviny nebo tak něco... Samostatnou kapitolou je boj/neboj proti zdrojům hluku. V Německu například, kde jsou v některých ohledech v oblasti civilizovanost před námi, je zákaz používat sekačky od 12 do 15 hodin. Naši primitívi si sekají kdy je napadne, někdy natruc právě po obědě, a na upozornění by vás nejraději namleli na krmení.

    • je to o lidech u nás v obci je doporučen klid od 11 do 15 a ono to funguje , ovšem takoví pejskaři co jim vyje jezevčík celý den jsou z obliga neb okřiknout čokla je proti lidskosti , tak kdo je pak .diot . V Německu jsou před námi v čem proboha , že na pět "nových" Němců v kupé se revizor ani nesmí podívat , či budeme koupaliště hlídat jak muničák ?Nás zase čeká ukrajinazice kde si mafie dělá co chce , zase stejná chyba černá okna u nových aut na českých značkách a unitř azbukář co něco popíje či dělá jiný bordel a opět jim to prochází , stejná pakáž utíkají z bordelu své země a ten samej bordel zavádí tady , nebo mi snad chcete nakukat že pracovní agentura odvádí řádně daně .

    • KIMCID

      Chci žít v zemi ,kde si jezdím v benzínovým osmiválci,jim nezdravá jídla, říkám si nekorektní humor,jsou jen dvě pohlaví,můžu nosit zbraň a duhový můžu poslat do zadele!

      • Dva body...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit