Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, že se jedná jen o kryt krabičky tak je to podle mě stejně spoustě lidí uplně šumák. Pokud si někdo myslí, že tohle je důvod kuřáka proč přestane kouřit tak je to hloupost. Pamatuji sám, když jsem byl kuřák a to dost silný a cigarety se třeba zdražovaly tak jsem si je stejně kupoval. Tak jako každý druhý. Někdo přešel na slámu někdo v tom pokračoval. I teď potom co kouřím vapour 2 by mě nějaké obrázky neodradily. Možná člověka dostihne až zdravý. Měl jsem to takhle já sám, proto jsem na té elektronické a to ještě kouřím do slova jen vzduch s tou sílou které ty naplně mají. Doktor mi to nepovolil, ale ani nezakázal a sám mi řekl, že je lepší volba kouřit tohle než krabičku denně.
  • A co kdy přijde řada na alkoholiky, tzn. na všechny závisláky, kteří pravidelně požívají alkohol?
    Ruku na srdce, kdo z vád je bez alkoholu celý týden? A co celý měsíc? Asi téměř nikdo, že?
    A proto právě vy alkoholici poukazujete na škodlivost kouření, závislost a sami víte, že i ten alkohol způsobuje mnoho nemocí. Kromě toho, má na rozdíl od cigaret, mnoho dalších negativ (sexuální obtěžování, veřejní i domácí násilí, poškozování veřejného i soukromého majetku, znásilňování, ohrožování ostatních lidí jízdou pod vlivem atd.)

    A co se proti tomu dělá? Že by reklama na alkohol v TV vyla třeba až 22 hodině (když už musí být? Nebo že by byla zakázána úplně jako reklama na tabákové výrobky? Nebo že by lahve s alkoholem byly polepeny výstražnými obrázky?

    Ne, nic z toho. Alkohol se prostě potichu toleruje a to právě proto, že chlastají všichni a tpo z nich dělá pěkné pokrytce. A co vy? Jste stejní? *1*
  • O kvalitě a smyslu článku vypovídá už nadpis, kde si autor plete emocionální vydírání s důrazným varováním.
  • Tu v tej pivnici něpozvoli še kurici,
    kto še prichyci, temu še tá cigaretla
    hen tým horiacim koncom vopchá do rici.
    A budze po piiči.
  • Pořád poslouchám , že ten či onen zlozvyk je v podstatě soukromá věc. Stím se nedá nesouhlasit. Pokud ovšem , ten zlozvyk nevyžaduje těžké finance od nás všech nehledě na nepořádek , který generuje, okrádá vlastní potomky o finánční částky, která by mohla sloužit třeby na studium a zábavu. Kouření není zlozvyk ale těžká závyslost na škodlivých látkach.Tudíž kuřák je závyslí narkoman který neudělá bez cigarety ani krok (sváteční kuřáci se nepočítají).Kratší produktivita, lečebné náklady, všudy přítomný smrad , který ostatní obtěžuje a našlo by se mnoho dalších. Čím více se bude tato závyslost znepříjemňovat těmto lidem, tím více jich bude ubývat.Proto všechna tato opatření. Mám jenom jeden život a snažím se kuřákům vyhýbat bez kompromisů. *3* Řeči že bez kuřáků by se státní kasa položila jsou na úrovni 10letého dítěte. *9*
    • Pokud jste abstinent, tak váš názor beru. Pokud jste však alkoholik, který si "občas" alkohol dá, tak jste jen další z pokrytců.
      A pouze naivní 10 leté dítě se může domnívat, že by ve státní kase nechyběly desítky miliarrd korun, kdyby najednou přestali všichni kouřit a začali by žít zdravě.
  • Jak jsem si všiml, kuřáci tuhle patologii ignorují a tudíž je bez efektu. Záporné na tom je, že tyhle obrázky neunikají pozornosti dětí. Stát by se měl starat o svoje a né řešit zvyky a libůstky občanů.
    Co mě však zaráží nejvíce , je to, že jsou adorovány skupiny osob s různými sexuálními úchylkami a v populační nedostatečnosti, zejména homosexuální vztahy. To je rozhodně proti zájmům státu a občanů.
    • Tak jako je rozdíl v pojistce u amatéra a profíka, tak by měli kuřáci, alkoholici a feťáci platit vyšší daň na zdravotnictví. Ve státech si lečení způsopbené svými zlozvyky platítě. *3*
      • A lidé obézní, sportovci a další rizikové skupiny také? Ti totiž zatím neodvádějí nic ani na spotřební dani.
      • Já si myslím, že toho dost státu zaplatí už na nepřímých daních.

        Radikální nekuřák. *6*
  • škoda, že už neprodávaj startky bez filtru, mohli by tam vyfotit zemanův úsměv
    • Prodávají.
    • A nato jsi potřeboval ZŠ, škoda peněz!!! *9*
      • ZŠ je zdarma chytrolíne, pokud by jsi ji úspěšně absolvoval tak by jsi to věděl.. *3*
        • tak to slyším prvně že ZŠ nic nestojí, tak to tam učitelé učí zřejmě zdarma a o energiích a dalších věcech nemluvě díky konečně jsem procitl *8*
  • felix.julec
    Obrázky na krabičkách je něco tak hloupého,že to rozum nebere.Kouření není zdravé,stejně jako spousta dalších neřestí.Takže buďme způsobní,slušní a v neděli místo do putyky do kostela.Nejen pan farář,ale pí.Dr.Králíková a p.Vyzula z vás budou mít radost.
  • No nechci to tady rozebírat, tak jen krátce. Sám jsem nekuřák, i když jako kluci jsme to zkoušeli a mysleli si, že se to holkám líbí. Jestliže někdo chce kouřit a pokud mne nenutí, abych dýchal ty jeho dýmy, je to jeho věc. Viděl bych řešení zakázat jakoukoli reklamu na cigarety a tabák a zakázat prodej s výjimkou několika speciálních obchodů. A postihovat kouření na veřejnosti. A k tomu samozřejmě nabídnout všem efektivní programy, které by je tohoto škodlivého zlozvyku zbavily. Ve většině případů to možné je.
  • Když napíši, že kouření je droga tak to není žádná novinka. Vím co to je dát si ke kávě nebo u piva cigaretu. Sám jsem přestával kouřit za život asi třikrát ale vždy jsem začal. Nyní nekouřím od převratu a jako silný impuls jsem si dal abych přežil Havla a i když byl o trochu starší tak se mi to povedlo a teď jsem už nekuřák a začínat nebudu !!! Taky nepatřím k těm "odnaučeným" ,kteří jen na kuřáky nadávají a nemohou je vystát. Když na to příjde řeč tak jasně ,že v klidu argumentuji o škodlivosti ale bez emocí . Takže tak .
    • "jako silný impuls jsem si dal abych přežil Havla"

      bože ty jsi král hlupáků,
      to snad ani není pravda, že něco takového jako je PRIMITIV topol může psát v diskuzích pod články
      • Takže sluníčkář a kuřák , dobrá kombinace. Asi jsi si nevšiml , že je demokracie a každý si může stanovit mety dle libosti. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit