Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xy
  • Pokud Vondra ,s nakradeným včas před revolucí nezdrhne,tak ti co mu budou měřit,tak to bude podle jiného metru,než by mu měřila současná justice.Po revoluci je třeba hned do praxe prosadit tento právní názor:"Každý kdo se od údajné revoluce podílel na zbídačení této země,má narok na to,aby byl dostatečně krutě potrestán.Jinak nemá nárok na nic." Toto uvedené stačí,aby mohl být dělán pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • Vondra je stejný zločinec jako Havel.Oběma se dílo daří.Protože oběma těmto lumpům jde jen o to,co nejvíc pro sebe nahrabat a z této země udělat kolonii Západu,zvanou Česko.Obyčejného českého blba,který oběma lumpům pomohl k moci,je třeba,bez slitování ,nechat pomřít hladem.
  • § 365 Schvalování trestného činu
    (1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevit souhlas s trestným činem
    a) pachatele nebo osobu jemu blízkou odmění nebo odškodní za trest, nebo
    b) na takovou odměnu nebo odškodnění pořádá sbírku.
  • V tom případě je již legální schvalování trestného činu vraždy?
    • Jaké lumpy,si dvadvacet roků obyčejný český blb většinově volil,takové nahoře má.
  • Divím se všem kteří reagují na Petra -, kterého renonomovaný psycholog označil za "homo stupidus" s IQ TYKVE. Neragujte a on ztichne chudáček. Vždyť on za svoje....ani nemůže.
    • Josko, lituji, ale termín "homo stupidus" neznám, i když tomu samozřejmě rozumím a chápu co chtěl básník říci. Jen bych prosil sdělit který "renonomovaný psycholog" mne tak označil? A že by se u tykve dal změřit IQ, to také nevím. Mohl bys mi sdělit jak to u té tykve měří?
      • Petře, odpovědět ti samozřejmě mohu. Ale lépe to za mne udělá české rčení :"chytrému napověz......." Doufám, že stačí. A odpovídám jenom proto, že jsi se otázal slušně.
      • Tebe Ty moulo bych chtěl jednou vidět na vlastní oči.!
  • To Petr,takže děkuješ za to že tě tady lidé mají za korunovaného,to se mi líbí.
  • Stačí jeden příspěvek a je to jako když se píchne do vosího hnízda. Komunismus chcípl, ale bolševici stále bzučí. *1*
    • Kdyby dnes nadávali jenom bolševíci,tak by na tom bylo to stádo lumpů,které za dvaadvacet roků tuto zemi rozkradlo ,ještě dobře.Ale oni už nadávají i ti,kteří se zaa komunistů,museli za kritiku komunistů prošlápnout až k soudu.Ti co se nebáli komunistů,se těch lumpů,kteří přišli po nich, nebojí také .Uvedení a bezdomovci,ti budou po revoluci nejkrutější.Moc radosti už si ,v této zemi,političtí lumpové neužijou.Prostě politický dobytek,který tuto zemi zbídačil,začíná dosahovat jateční váhy.To nutí národ,aby jako dobrý hospodář,začal dělat potřebné kroky.
    • Ano, docela se bavím jak jsem bolševiky vyplašil a jak bzučí, bzučí a bzučí. Místo toho, aby si sypali popel na hlavu. ale slovo pokání bolševikům nic neříká.
  • Právě pravice svým mizerným vládnutím je největším náhončím hlasů pro komunisty.Komunisté ti uměli čtyřicet roků vládnout bez zadlužovánáí této země.To co přišlo po komunistech,to umí pouze národu lhát,pro sebe krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Takže komunistům stačí sedět ve Sněmovně,koukat se ctnostně a tvářit se mravně.A příznivců jim bude takto rychle přibývat.Pravici v Česku už čeká pouze politický funus.Proto na něj už bezdomovci úspěšně vybírají.
    • Klasi Jaroslave, ty žes byl pronásledoaný komunistickým režimem, jak jsi o sobě pravil? Znal jsem jednoho, kdo byl za války v koncentračním táboře. Pak se ale ukázalo, že tam byl proto, že v podniku kradl.
      Pravici v Česku žádný funus nečeká, ale teprve zrod. Ti co se vydávají za pravici jsou většinou bolševici v pravicovém převleku. Což odpovídá jejich zákeřnosti.
      • Já jsem také znal jednoho ,co se vytahoval,že byl v koncentráku.Kolem však lidé mluvili,že za války vlastnil papírnictví a do koncentráku se dostal za šmelinu.Také jsem znal jednoho,který se za komunistů dostal na Bory,na půl roku sedět.Sám mě říkal,že se tam dostal proto,že když šli s kamarádem opilí z hospody,tak roztrhali a pošlapali vlajku SSSR.Takže pokud ještě žíje,a neupil se k smrti,protože opravdu chlastal pořád,tak by v něm měl Nečas zákazníka na příjem stotisícové odměny za odboj.Ona se někdy pořádná opice dokáže velice dobře vyplatit.Můj bývalý šéf,když nás SSSR napadl byl v době ,kdy my už jsme v restauraci podepisovali rezoluci,proti agresi,tak opilý,že mu ji ani nenabídli k podpisu.Za rok mu právě tato opice pomohla k tomu,že to dotahl na ředitele.Jo opilci ti se maj.
  • Pro Petra, tady se diskutuje ke konkrétnímu případu vraždy.Až se bude diskutovat o Filipovi,tak se přihlaste.Toto bylo vraždění, at se Vám to líbí nebo ne.Fakta jsou jasná oběti taky, tak co k tomu ještě kromě Filipa potřebujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit