Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diskutujici na tiscali v cechach jsou snuska komousskejch dezolatu !!

    • Ráda usedám na ho.na. Kde se budete nacházet zítra ?

    • Ještě že jste sem zavítal vy, jako jediný osvícený a vyvolený. Hned je tady lépe. 

    • KIMCID

      Co neumí psát česky a s diakritikou 🤣🤣

  • KIMCID

    Paráda a pořád dostal stopku a  novinář padáka.Jo když neznáš svou smlouvu a kecáš blbosti.

  • Kdyby naše média nezpívala jak vládní kruhy káží, tak by asi také měla problémy. nejspíš by je nějaký osvícený jedinec označil za dezinformátory.

    Pan Kovačič byl dobře za svou práci placen. Noví páni chtějí ale také svou mediální klaku. 

  •  "Ruské dezinformace podle Koudelky /BIS/ směřují
    k tomu, aby oslabily vůli obyvatelstva pomáhat napadené Ukrajině, aby
    znejistily veřejnost a podkopaly důvěru ve stát."

    To u nás si dělají v Praze z lidí kozy. Běžný člověk dávno ví, že válečné informace je třeba přijímat s rezervou. A pečlivě zvažovat jejich pravdivost. A sami se rozhodovat, zda sypat/nesypat peníze do bezedné díry. NE! Koudelka asi ten z "Jáchyme hoď ho do stroje" přichází s direktivním vymazleným pokynem.Strakovka má jedinou pravdu! Si dělají z lidí v r.2024 kozy?

    Sestři: volejte primáře Chocholouška!!!

  • KIMCID

    Oceněný kým že :D

  • Novinářská cena je financovaná Sorošovou Open society fund, dalšími partnery jsou notoricky známé ambasády USA, Británie, Německa atd. Samozřejmě nemůžou chybět provařené neziskovky a nadnárodní korporace. Adepty na cenu vybírají členvé globalistických chobotnic Aspen institute, Globsec. Je to cena pro uvědomělé a liberálně ukotvené prestituty, kteří pracují v zájmu informačního a propagandistického monopolu zločinecké mafie globalistů a jejich globálního liberálního fašismu. Takže ten šmejd Kovačič je jeden z těch co se přičinil k rozdělení slovenské společnosti, která vyvrcholila ke atentátu na život premiéra Fica. Ti co kdy dostali tuto cenu je na odplivnutí. Je to banda těch nejhorších zrádců a zaprodanců, kteří se neštítí psát proti vlastní zemi a národu. Proto taky na tu cenu byli vybráni. Orbanizace médií je nutnost nejen na Slovensku, ale v celém západním světě aby byla pokořena totalita liberálního fašismu.  

  • Orbánizace, Babišizace, Fializace médií- nová doba přináší nové pojmy a výrazy.
    Různá jména, ale obsah stejný.  

    Teď jsem někde četl pozvánku na konferenci "Úloha médií v demokratickém systému." Copak tam asi vymyslí?

    Média mají pořád stejnou úlohu, posluhovat mocným a dělat z obyčejných lidí hlupáky. 

    • Uvést, že má stejný obsah politika Orbána a Fialy je vrchol politimpotence. Jakápak diagnóza to způsobila ? Nebo na něčem ujíždíte, jindříšku ? Naštěstí už existuje řešení, tupý čumáčku; budete moci dostat inteligenci, byť umělou: Výzkumníci představili první systém transplantace hlavy na světě. Start-up v oboru neurovědy a biomedicínského inženýrství BrainBridge ohlásil unikátní technologii, která by prý mohla umožnit „naroubovat“ hlavu na tělo dárce. Proces transplantace, který bude zahrnovat pokročilou robotiku a umělou inteligenci, má být dostupný „do osmi let“. Agentura Reuters zprostředkovala video se simulací zákroku na robotických tělech. Postup má zahrnovat transplantaci hlavy pacienta do zdravého těla dárce s mrtvým mozkem.
      Mělo by být zajištěno zachování vědomí, vzpomínek a kognitivních
      schopností. Tedy výsledek by měl být lepší, než byl stav před operací.
      Společnost
      Braon Bridge dodává, že její experti budou zároveň schopni provést transplantaci obličeje a pokožky hlavy, aby se obnovila nejen funkčnost, ale aby se zachovala podoba, byť i sebetupějšího výrazu ! Pokožka bude odolná údajně i dvaceti fackách denně.  Duchovním otcem projektu BrainBridge je biotechnolog
      a popularizátor vědy Hášim al-Ghaílí z Dubaje.

      • Ostrý zadečku, při vašem nízkém IQ se nedivím, že ne rozeznáte obsah pojmů politika a uzurpace médií. Ale to je váš problém.. 

        • Pravda, existuje v boji s potvorou diagnózou i krátká verze: Skočit ze 4. patra a s dignózou by byl amen.

          • Skákejte si odkud a kam chcete milý nositeli 101 nicků. Jak je jenom libo. 

            • Spoluobčane poněkud tupější čumáčku. Jste asi zmatečný, nevěrohodnotný. Nejdříve jste uváděl přes 500 nicků, pak přes 1000 a nyní přes sto. Pro vás bude nejčastější můj nick cvbn nabízející způsob zbavení se nezenové mysli. Ale těším se příště na třeba 2000 tisíce; poznám tak, jak se vám vyvíjí diagnóza. I když se mi zdá podivné poučovat o počtu nicků někoho, kdo má nejlepší přehled. To si odstraňujete depku ? Nebo je to podle množství drog, které v Praze berete ? Stále si myslíte že nikdo nebude páchat atentát na naše vůdčí politiky, protože se bojí postihu ? A co třeba člověk nemocný, který je nad hrobem ? Ale kampak na vás s logikou. Nesledujete někdy doma, co si povídá kytka s kočkou ? Někteří jedinci jsou na tom hůře než vy.

  • U nás jsou též stupidní moderátoři.

  • Orbánova snaha o vznik Velkého Maďarska, projekt Trojmoří, je první varianta, nazývaná také Intermarium. Národní státy budou připravené o svou identitu pomalu, ani si toho nevšimnou. Druhý postup je více vyhovující zájmům Spojených států: Sjednocení Evropy proti Rusku, jejich boj do posledního Němce, Čecha, Rakušana Maďara, i členů pobaltských států proti Rusku. Z rozvalin potom budou Spojené státy snadno těžit. Prodávat zde co je napadne, vykrádat co je napadne. Naštěstí Spojené státy globalistice nerozumějí, proto se jim hegemonie tolik rozpadá pod rukama a svět se od nich izoluje. Už i Indie nekope za jejich zájmy. Dolarových aktiv se kde kdo zbavuje.

    -------------------

    Gasudár podepsal dekret O zvláštním postupu pro náhradu
    škod způsobených Rusku a centrální bance
    v souvislosti s nepřátelskými
    akcemi Spojených států. Podstata dekretu je jednoduchá: ruský občan nebo společnost,
    jemuž byl majetek zabaven rozhodnutími amerických soudů nebo vlády, se
    odvolá k ruské vládě a je mu vyplacena náhrada. Z amerických peněz,
    které jsou na ruském území. Ruská aktiva ve Spojených
    státech jsou asi 6 miliard dolarů. Spojené státy na konci roku 2022 měly
    v Rusku aktiva v hodnotě 9,6 miliardy dolarů, takže peněz na odškodnění
    je dost. Částky jsou malé ve srovnání s
    celkovým rozsahem uložených sankcí. Ale zde je důležitý precedens. Dekret prezidenta Ruské
    federace je signálem především pro Evropany: Rusové budou postupovat stejně,
    udělají jim totéž, co dělají Rusku.


  • risach

    Souhlas, sorosshitace médií je nepřípustná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit