Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nase "demokracie"...?
  • "Najdeme zde i bod týkající se zákona o obecném referendu. Nemělo by se v něm rozhodovat o otázkách, které mohou vést ke změně "podstatných náležitostí demokratického právního státu, zrušení či omezení ústavně zaručených práv a svobod nebo k rozporu s mezinárodními závazky"."
    .
    Aha, tak to mně úplně stačí k tomu, abych pochopil ty "obavy" o demokracii. Víme přesně, odkud vítr fouká. *1* *1* *1*
  • Nejprve chci popřát vůdci světa p.Putinovi za vynikající úspěch ve volbách.Je to další porážka USA ve světě a všem imperialistům i u nás.Doufám,že v případných předčasných volbách zvítězí spolu s Okamurou i Babiš,aby již nemusel tento národ poslouchat kecy rádo by demokratůr přes noc.Dost bylo toho bordelu a svobody pro různé šmejdy tzv.deformacie havlova typu a jeho chátry.Doufám,že slušní lidé budou moci se opět nadechnout opravdové svobody a demokracie.
    • kritik je buďto placený agent ruského fýrera cara gosudara nebo je úplně degene. Škoda slov *12*
      • Jasně jsem agent přímo z Kremlu,tam totiž berou jen lidi s vlastním názorem a úsudkem. Papoušky berou do USA.
      • Já jsem celý život placený totalitní demokracii v Československu,do doby než nás demokratická totalita zvaná Česko hromadně vyhodila z práce a okradla trvale o část důchodu.A bývá slušnost popřát vítězovi voleb,ale to tě v tvé deformacii a svobodě nenaučili ?Tak nevím,kdo je degén demokrate.
        • josef.servit.9
          Demokracie upláchne třeba do USA? Žádný strach pan Soroš, Bartoš, Pospíšil a Kalousek to od kulatého stolu těm bolševikům zakážou?
    • ObcanHavel
      gratulovat diktátorovi ve zmanipulovaných volbách kde odstranil všechny soupeře? já ti nějak nevím, když prohrát nemohl, k čemu gratulace?
      • Humanitarně bombardovat,taky nevím zda Chrchlovi gratulovat či exhumovat a postavit před soud v Haagu?
  • Jak nám demokracii hlídá náš soudruh prezident, nemusíme se o ni obávat a navíc je při jejím dodržování velmi kreativní *14* *14* *14*
  • ObcanHavel
    je zarážející, kolik lidí si u nás přeje návrat totality, lidská blbost holt nezná mezí
    • Nevím co je zarážejícího na tom, že lidé, kteří měli možnost porovnat minulý a současný režim, prohlásí, že ten dnešní je horší. Spíš je zarážející to, že se stále najdou naivkové ( nebo fanatici?) kteří ještě mají nějaké iluze o světlých zítřkách dnešního režimu po tom, co nám tzv. "demokratický" režim po roce 89 předvedl. A jsou tak hloupí, že se ani nezamyslí nad tím, když jim někdo říká, že se pletou ve svých názorech.Bohudík množství lidí, kteří si nenechají vygumovat mozek, se stále zvětšuje a to i přes veškerou snahu dnešního režimu lidem hloupnout hlavu ( a to již od dětského věku), nebo si je koupit. Takže samozřejmě "kritik", "Jirka" atd. mají pravdu.
    • Přímá demokracie není totalita. Naopak, jde o demokracii na vyšším levelu. Jsem za CZexit. Jsem za vystoupení z NATO. Jsem za novou "spolkovou zemi". ČESKO-MORAVSKO-SLEZSKOU. Bez lezení do zadku Washingtonu, Berlínu, Bruselu, Moskvě, či Pekingu. Kde nebudou existovat "neziskovky", kde se nebude brát zřetel na jakékoliv náboženství, kde nebude povolen islám v jakékoliv podobě, kde bude odvolatelnost hmotně odpovědných politiků na všech úrovních, kde nebudou menšiny mít právo volit a být voleny, kde rodina bude základ státu, ve škole nebude souška ředitelka mít tu drzost posílat děti stávkovat....a tisíc dalších nezbytných morálních pravidel pro řádné fungování společnosti. *16*
    • Pletete si pojmy a dojmy. Demokracie mizí a totalita přichází a to přes EU.
      A tento návrat si přejí pouze sklaní příznivci EU, kterým je naprosto jedno, čemu se budeme muset přizpůsobit, co budeme muset dodržovat. . Prostě být za každou cenu v EU, ať to stojí, co to stojí. Je to podobné jako touha být členem Sovětského bloku na věčné časy.

      Nebo snad někde čtete, že můžeme být v EU pouze do té doby nebo za těch a těch podmínek? Je to podobné jako by po svatbě některý z novomanželů tvrdil, že je mu úplně jedno, jak se k němu bude chovat druhý z manželů, protože v tom manželství chce zůstat za každou cenu až do smrti. Vždyť je to nesmysl. Vy to nevnímáte? *1*
      • ObcanHavel
        členství v EU přináší do ČR obrovské množství financí, tudíž přímý nárůst životní úrovně jakou naše země nezažila, k tomu další výhody jako volné cestování a práci po Evropě, na druhou stranu nás v ničem ani příliš neomezují (pokud ano prosím konkrétní případy) jsme členem zcela dobrovolně a můžeme kdykoliv vystoupit, jen je to nesmysl, když se díky EU máme tak dobře, jestli si tako představujete totalitu, doporučuji přestat po ránu čichat toluen
        • Tím "obrovským množstvím financí" míníte jistě dotace, že?
          A uvědomujete si, že právě díky těm dotacím má EU velkou moc nad tím, kam musí který stát investovat? Právě díky těmto dotacím jsme mistry světa v počtu rozhleden na obyvatele, v předražených cyklostezkách a dalších podobných věcí, Co běžnému člověku tyto dotace přinášejí? Není to právě o tom, že díky těmto dotacím se napakují vybrané firmy, či jednotlivci?

          A se týká cestování. Milý pane, jsem začal cestovat hned po revoluci a jestli máte na mysli to, že jste musel na hranicích zastavit a dát jim pas k orazítkování, tak to mě vůbec neuráželo. kromě toho jste zřejmě nepostřehl drobný rozdíl, mezi Schengenským prostorem a EU, podobně jako jiní nevidí rozdíl mezi EU a NATO.

          Mimochodem je vám jasné, že to, co dostáváme z EU se bude postupně snižovat až jednou budeme do EU platit víc, než dostávat? A to už se pak nikdy nezmění.

          Nevím, jestli chodíte na pivo, ale pokud ano, zkuste tam osazenstvu nabídnout, že vám budou měsíčně platit nějaký obnos a vy jednou za čas vyhlásíte dotační akci a když vám podají dobrý projekt, odsouhlasíte to, a někdo z nich dostane i víc, než vám zatím posla. (něco jako letadlo). Samozřejmě je seznamte s tím, že z vybraných peněz budete platit svůj plat, platy svých zaměstnanců (předpokládám rodinných příslušníků) nájem, energii a další náklady s tím spojené. Řekněte těm chlapům v hospodě, že si zakládáte takovou malou EU.
          Možná že vás z hospody nadšeně ponesou na rukách a možná, že vás vyhodí oknem.
          Co byste tipoval vy? *1*
          • Vždyť největší část dotací dostává náš nejlepší premiér v demisi. A to je dobře *14* *14* *14*
        • Tu životní úroveň vidím každý den na ulici.Já si vždy koupil RUM Tuzemský a ne tuzemák.Já si vždy koupil pomazánkové máslo a ne pomazánkové atd,atd.Letní ,zimní čas spíše nečas.
    • Ty se divíš?Já tedy ne,protože svoboda a demokracie vypadá trochu jinak,ale u nás není ani jedno.To není o blbosti,ale,kdy se většině žilo lépe.To dnes není.
      • ObcanHavel
        to jsou bohužel jen lži, chtít zpátky totalitu je obrovská blbost a naivita, lépe se žilo jen hloupým nulám a nemakačenkům, dnes se žije lépe těm, co něco umí a snaži se, to u dost lidí vyvolává komplexy
        • Řekni mě na jaké planetě žiješ,ale tady to není.Ty co něco umí byly svobodně a demokraticky vyhozeni z práce a dnes se hledají lidi na práci.Že by něco uměl občan havel o tom silně pochybuji.To bych ho nesměl znát cca 30 let z Lucerny.Představ si ,že jsou lidi,kteří mají rádi disciplinu a pořádek,ale ty mezi nima chybíš.A až ty dokážeš co já za celý život tak bude zase co privatizovat a howno to není.
  • http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Cikansky_pracovni_tabor_v_Letech.pdf

    https://aeronet.cz/news/praseci-holokaust-byl-dokonan-vepri-byli-utraceni-a-v-letech-se-muze-zacit-sirit-pravdolaska-penize-za-prasecak-vsak-nepujdou-primo-firme-ale-obklikou-skrze-muzeum-romske-kultury-tunel-jako-prase/

    *6*
  • Lepší je sto migrantů než jeden Okamura
    • Které nepřijmeme? Jo....souhlas.

      Co vám osobně vlastně ten Okamura udělal? Máte na to svoji myšlenku, nebo opapouškujete něco z médií?
  • Bican má v jednom pravdu: lidová shromáždění se mohou nebezpečně pokoušet svrhnout demokracii. Pokus o svrhnutí demokraticky zvolené vlády vidíme teď v přímém přenosu na Slovensku (za podpory demokraticky zvoleného prezidenta Kisky). A nakonec vlastně můžeme sledovat i podstatně slabší pokusy o změnu volebních výsledků pouličními shromážděními u nás. Dejme na to pozor, a respektujme výsledky voleb, které i přes nedostatky poměrného systému jasně ukázaly kdo má vládnout během následujícího období do dalších voleb. A při těch dalších volbách voliči zhodnotí jak to vítězi šlo, a co pro něj udělala vítězná strana dobrého. To je demokracie.
  • Demokracie je od slov Démos-Kratos Lid-Vláda. Když někdo vládne, znamená to, že o něčem rozhoduje a má nad něčím kontrolu. Lid, pokud jsem si stačil všimnout, tady nad ničím kontrolu nemá. Je mu pouze milostivě jednou za čtyři roky umožněno, aby vhodil do nějaké bedny nějaký kus papíru s číslem nějaké malé stranické zájmové skupinky. A to mám ještě důvodné pochybnosti o regulérnosti toho procesu. Tato malá zájmová skupinka pak čtyři roky intrikuje a taktizuje s jinými malými skupinkami aby pro sebe získala nějaké výhody z majetku a moci nad Lidem. Aby se vyhnuli trestnímu stíhání za případné podvody, schválili si takzvanou "IMUNITU". Tu Lid nemá. Pouze politici. Z logiky věci plyne prostý fakt, že Lid nevládne, avšak vládne strana nebo strany. Poněvadž ty samy nekontrolovatelné a nepostižitelné si vybírají, co se jim hodí a co ne. V principu máme tedy stejný systém jaký byl před 17 listopadem 89. Nemáme tedy Demo-Kracii Lido-Vládu ale Strano-Kracii Strano-Vládu. Strany počtem svých členů zastupují pouze zhruba 1 procento Lidí. 99 procent Lidí ve státě jsou nestraníci. Jak moc se strany bojí Demokracie, je vidět z jejich nářku, že milostivě Lidu dovolily Přímou volbu Prezidenta a jak zuřivě už čtvrtstoletí blokují Obecné Referendum, jeden z mechanismů Opravdové Demokracie a vedou "křižáckou válku" proti momentálně nejakčnější síle za Referendum SPD Tomia Okamury. O co víc malé zájmové skupinky bojují proti Demokracii a udržují Stranokracii, o to víc o ni v propagandistických heslech žvaní a vytvářejí tak iluzi, že prý tu údajně jakási fiktivní Demokracie je. Vzniká tak absurdní situace, jako kdyby Nacisté, známí masoví vrazi Židů vedli propagandistickou kampaň o tom, jak prý údajně "chrání práva Židů". Divím se, že téhle iluzi dnes ještě někdo se zdravým mozkem věří. *7*
  • Demokracie něco stojí (Soros.) *14*

    Za demokracii dám i svůj poslední dolar...a dostanu zátky tři.(Soros). *1*
    • Za poslední dolar tři zátky (neboli špunty) ? To by byl pane Sorosi asi dost nevýhodný obchod... Mám pocit, že takhle nevýhodnými obchody asi svůj miliardový majetek Soros nejspíš nezískal.
      • Máme vzor u nás v premiérovi v demisi. Také věděl a ví, jak na to :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit