Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, nebude povinné. Zatím! Pětikartel má teď na krku průšvih s černými dary z kypru pro STAN a k tomu ještě skandál Farského. Kdyby ještě pětikartel porušil jeden zé svých hlavních volebních slibů, že očkování nebude povinné, tak to už by jejich voliči nemuseli rozdýchat. Prostě nechtějí voliče dráždit, protože teď poviné očkování není politicky průchodné, ale to neznamená, že později jej znovu nevytáhnou. My jsme kolonie západu a naše vláda jsou jen dočasní protektorátní správci, jednající dle instrukcí od protektora. Oni musí poslouchat Brusel, US ambasádu, nadnárodní organizace a korporace a ty si přejí napíchat nás tím jedovatým koktejlem všechny. Politici pracují proti nám a na nás jdou vždy salámovou metodou. Co není společenský průchodné teď, zkusí určitě protlačit později, až se současné skandály utiší.

  • Velká Británie zrušila všechny restrikce. Co Vy na to?

    • josef.chmela

      Ať si to v blízké budoucnosti užijí. Ještě nedávno měli plnou hlavu z enormního počtu nakažených a přeplněných nemocnic.

  • dzixy

    Teď jde jenom o to, zda divoký dav proti očkování uposlechne konějšiva slova Fialy. 

    Pochybuji.

  • josef.chmela

    A takové nedemokratické špíny, jako jsou státy Západní Evropy a USA, nám jsou neustále předkládány za vzor a oni si dovolí nedemokraticky uzákonit povinné očkování proti COVID 19.  V některých sice jen pro vybrané skupiny ale to je jedno, je to nedemokratické. To naše nová vláda  je demokracií prolezlá jako rakovinou. Celému nedemokratickému západnímu světu ukazuje jak se to má dělat a co je to demokracie, sice jen pro vyvolené ale i to se počítá.😂😂😂

    • Ty jsi snad slepí a k tomu i hluchý, jinak by si tyto cinty nemohl napsat

    • Tak chmelíček to tupé rusácko-koblihářské pa.o nám tady vyzvracelo svoji denní dávku tuposti, omezernosti a mentální retardace a teď zase hup zpět do klece.

      Je vůbec možné že něco takového jako tento .... má přístup ke klávesnici??? Ne to ne, to žvásty píše určitě nějaký rusácký zparch..elc v tom jejich pelešinci v Korunovační.

      • josef.chmela

        No, co na to říct. Na napsanou snůšku hloupostí, nadávek a sprosťáren se nedá reagovat, tak snad jen to, že i mentálně omezení blbové jako je josef.novak a jemu podobní, mají právo na život.

  • Naštěstí máme svobodu volby. Tedy každý "věřící" si může dát svobodně první, druhou, pátou, desátou dávku. Nikdo mu nebrání... Čím víc dávek, tím víc "ochrany". Čím víc pruhů, tím víc adidas....😉 Hlavně aby nikdo nevnucoval své covidové náboženství "pomateným nevěřícím pohanským psům" kteří raději zvolí jistou smrt v krutých mukách covidového moru. Svět už zažil v historii spoustu hysterie a utrpení, když pár fanatiků vždy vnucovalo svou "jedinou pravou víru" zbytku "pomýlené populace" která jejich nadšení nechápala a nesdílela. Teď konečně očkovaní budou žít šťastně a bezpečně "navěky" zatímco neočkovaní hazardéři uvolní místo oněm "prozítravým" svým odchodem na onen svět. A tak se vše samo přirozeně vyřeší.....

    • dzixy

      Realisto, tvá ironie není namístě. Proč bych měl být v riziku, že mě ty, jako pozitivní, svou bezohledností nakazíš a já podstoupím, nechtíc, všechny útrapy projevu nemoci covidu, případnou smrt? Je to nehorázná bezohlednost podobná  kuřáctví ve společných prostorách, ale to kuřáctví mnohonásobně méně nebezpečné. Podle mne, pokud by byla možnost prokázat, že nemocní covidem si to zavinili sami, navrhoval bych, aby si léčbu zaplatili sami. Bohužel náš socialistický systém zdravotnictví to neumožňuje. Pokud by to šlo, očkovaných by rychle přibývalo. Každý neočkovaný je "frajer, který neustoupí" do doby, než  na něj sáhne zubatá.  Z médií takové příklady známe. To jsou mi hrdinové. 

      • Dzixy ty si odporuješ. Pokud se necháš napíchat, JSI SPASEN a nemáš důvod se nás zbloudilých pomatených nakažených bát. Nebo snad chceš říct že očkování nefunguje????? tak proč to teda vlastně  děláš? 

        Já prošel covidem dvakrát. Vždy bez jakékoli pomoci zdravotnictví. Takže mi laskavě vysvětli, jak ještě více si mám tu léčbu dle tebe platit sám KDYŽ UŽ JSEM SI JI SÁM PLATIL????

        Proč nutíš mne k očkování, když já tebe nenutím k neočkování? A pokud se u tebe projeví vedlejší účinky a následky po očkování, doufám, že budeš jejich léčbu také hradit ze své kapsy jako to chceš po mně jako po neočkovaném. Přece když jsi očkovaný, máš být prý "za vodou" tak jaké vedlejší účinky a jejich léčba z kapes nás neočkovaných? 

      • KIMCID

        A proč řešit? očkovaný se přeci nemusí neočkovaného bát a obráceně. Ledaže by to byla celé habaďura.

  • Není to dobré rozhodnutí - měli bychom se řídit příkladem Státu Israel, kde jednu

     dávku vakcíny proti SARS, způsobované virusem 2019-CoViD dostalo více než 

    6,5 milionu lidí  9,2 milionu obyvatel - tj. z 6,5 milionů Židů, zbytek jsou tzv. 

    Palestinci, kteří očkování  odmítají, jako někteří pomatenci u nás. Na vině jsou 

    tam duchovní v muslimských modlitebnách, co proti očkování brojí (tak jako 

    někteří  pomatenci u nás)... 

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Dvě dávky dostalo cca 5,9 milionu a třetí dávku 4,2 milionu obyvatel Israele.

    • KIMCID

      Izraelci jsou blázni dávají už čtvrtou dávku

  • V pořádku...

  • Nakonec stejně nikdy nebylo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit