Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak a máme tu covid.Pan Fiala před rokem křičel na Babiše ze jsou omezení šikanizující kór v létě.Tak jak se s tím  Fialka popere.🤣

  • Od Islandu dobrý. Klidně eskymáci dobrý. Ale vtahovat do EU ukrajince? Ti kteří dlouhá léta u nás tvořili tradiční vymahače výpalného? Mafie které zaměstnávaly stovky policistů? Ukradená auta odvezená na Ukrajinu byla beznadějně ztracena? A nyní mávnutím kouzelného evropského proutku z nich budou čestní lidé? Vzorní občané Evropy?  Kdy mnozí z nich jsou ještě u nás ve výkonu trestu? Takové zlomyslné úvahy může vést jedině fijalový Petr. Ten který nám lže ráno, přes oběd i večer. Přisluhovač a zejména rozhazovač našich veřejných peněz. Takže my tady budeme chodit do práce. Mnohdy za legrační mzdu. A Péťa bude z našich daní a odvodů financovat královský život cestovatelů po Evropě? Hochu to nepůjde. O co?

  • Nevím, jak ostatní, ale je krásně vidět, jak funguje cenzura třeba na Sorosovském Seznamu zprávy. Tam odfiltrovali veškeré odlišné názory a diskuse je unisono provládní, vyvolává to dojem, že jiné názory ani neexistují. osobně sílu cenzury poznávám poprvé.

    O to víc oceňuji, že na tomto (sice nepříliš frekventovaném) prostoru máme možnost relativně svobodně diskutovat. Můžeme redakci vyčítat ledacos, ale ne to, že nevytváří pro diskusi prostor. (Říkám to i s vědomím, že jsem měl před týdnem měsíční stopku a nevím za co.)

    • Seznam byl v poho  ani ne minutu po projevu 1500 zpráv převážně proti Fialoví to potěšilo 

      • No, číst příspěvky je mi ještě povoleno, a tak jsem se divil i ušima.

        To zase bude na Seznamu doživotních banů. Já dostal doživotní distanc za "trolling", protože jsem si dovolil slušně poznamenat, že podle mezinárodního práva válečného nejsme s Ruskem ve válečném stavu a pan Fiala přehání. A bylo to. Jsem Ruský troll a basta. 

        Nebo redakce něco ví a začíná rychle obracet. 

  • Tady je teď jasné vidět že je vše rozhodnuto dopředu .Británie se toho nechtěla účastnit a včas odešla.

  • Fila lhář;https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/analytik-do-kontraktu-o-norskem-plynu-vlada-zasahovat-nemohla-40401109

    • Snad vůbec nikdo už dnes nemůže pochybovat o slaboduchosti a kašpárkovitosti politologa z Brna a zlodějů (kteří ukradli poctivé jméno starostům) z Kolína. 

      Lež a zlodějina, to je to, co nás spojuje s modrožlutou společností.

      Jsme jedné krve, ty i já.....

  • Makak
    • Nejlepší shrnutí projevu a to od člověka od kterého bych to nečekal:

      https://www.novinky.cz/komentare/clanek/pohledem-thomase-kulidakise-ufnukany-propadak-40401042

    • Obávám se skoro říct, že Váš názor je pravděpodobný. 

  • Polsko a USA středověk ,ne vyspělý západ ani dobrý spojenec.


    Nejvyšší soud USA zrušil právo na potrat, rozhodovat budou jednotlivé státy

  • "Širší Evropa?" To je Fialovina jako hrom! Pardon prostě hloupost páně profesora.

    Evropa už jednou je a existuje a nemůže být širší, ani užší. Jen se asi mocným zdá, že mají málo poskoků, které by mohli sdírat.

    Proto potřebují sluhy, jako je mistr premiér ČR, nebo UA? Prostě fialového. 

  • Fiala dnes označil schválení ukrajinské a moldavské kandidatury za historické. „Ukazuje to, že sdílíme stejné hodnoty, 

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Stejné hodnoty? Jaké to jsou? Převraty, puče, občanská válka? Hmmm, tak to tu bude veselo.

  • mun.go

    Poláci koketují s ideou konfederace s Ukrajinou

    Mezi některými politiky v Polsku přibývá názorů, že by měla vzniknout polsko-ukrajinská konfederace. Je to důsledek ruské invaze na Ukrajinu a toho, že Polsko přijalo čtyři miliony uprchlíků. Podobné úvahy mohou hrát do karet propagandě Kremlu.

    • No tak Poláci a Ukrajinci se navzájem vraždili po tisících, tak to by tedy byla konfederace. Středověkých agresivních klerikálů a kleptokratické oligarchie.

      Tam by to tedy šlapalo jedna báseň. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit