Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli zvítězí na Ukrajině svoboda a demokracie, budou se Rusáci mstít rozvracením ukrajinské ekonomiky a zemi budou chtít přivést do chaosu a bídy. Proto je na nás, aby jsme našim novým přátelům podali pomocnou ruku, nejen morální podporu, ale masivní materiální pomoc, aby se hned po revoluci země nedostala do katastrofálního stavu. Jako člen Evropské unie je to stejně naše povinnost. Bude to pro nás citelná zátěž, ale obětujeme se rádi, protože v naší zemi je vysoká míra svobody demokracie a návrat komunismu si nikdo nepřeje. Na Ukrajině zavládne blahobyt a prosperita. A hlavně svoboda.
    .
    • Pokud jsi opravdu dobrým přítelem ukrajinských obyvatel, tak nech to laskavě na nich a nestarej se o co nemáš.
  • Proto ČEZ i RWE doručily do každé domácnosti k podpisu smlouvy o zmrazení ceny na dva roky, ti co to podepsali příjdou o dost peněz, oni ti hajzli dobře věděli že se bude zlevňovat, jednalo se o elektřinu i plyn, hned jsem to hodil do koše.
    • Samozřejmě, energetičtí giganti mají informace z první ruky o budoucích cenách energií a tak je zneužili k nalákání chudáků zákazníků, co informace o chystaných budoucích cenách nemají, aby se jim upsali na tzv. dlouhodobě fixované ceny energií, které prý v budoucnu ještě porostou. Dobře si to zařídili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit