Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkujeme Mirku a Petříku.....
  • Jsem v důchodu a nestěžuji si. S jídlem, ošacením ani bydlením nemám problémy, mohu si koupit věci, o kterých se mi dřív ani nesnilo - průmyslové zboží, knížky. Nemusím na nic stát frontu, jen se vybírat co potřebuji, co se mi líbí a vybrat si z bohaté nabídky ten druh, na který mám. Nemohu mít všechno co vidím. Ale hlavně mám SVOBODU. Mohu přijímat informace z celého světa v TV, na internetu... Mohu jet kam chci, autem nebo vlakem do Rakouska, do Bavorska. Za 40 Euro mohu přespat v pensionu včetně bohaté snídaně. I do Paříže, do Benátek, do Říma, ale to je už dražší.
    Volit komunisty, aby z naší země udělali opět koncentrák obehnaný ostnatými dráty a z občanů nevolníky, to může jenom pitomec.
  • TOP + ODS + LIDEM (dříve VV) propaguje komunistickou ideologii? To slyším, poprvé.
    Je ovšem pravda, tyto strany nesou také svou trestní odpovědnost za to, že tolerují existenci KSČ(m) pohrobka zločinné KSČ a nezajistí, aby hlasatelé zrůdné komunistické ideologie stanuli před soudem. Tak jako se to děje stoupencům nacistické ideologie, která je dítkem ideologie komunistické.
  • Kdo volí KSČ(m), dopouští se trestného činu (viz výše citace z trestního zákona). Jen je třeba, aby policie konala zjistila pisatele a státní zástupce podal žalobu u soudu.
  • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
    BUDE POTRESTÁN ODNĚTÍM SVOBODY AŽ NA DESET LET.
    Jelikož
    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) se liší se od KSČ pouze přidáním písmene „m“, a podporuje a propaguje komunistickou ideologii,
    vyplývá z toho, že
    3) členové KSČ(m), její stoupenci a sympatizanti a ti kdo hlásají zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až deset let odnětí svobody.
  • Nevím, nevím, ale na doby komunismu máte velmi krátkou pamě´t. Už od základu je tato ideologie prohnilá. Já si tuto dobu moc dobře pamatuji. Komunismus sice padl, ale duch komunismu oblbuje lidi a stále je mezi námi a bohužel mnoho lidí nemá rozeznání.Mnohom lidí ještě mentálně žije z této doby a pro změnu svého myšlení nic nedělají protože to něco stojí. To, že přišla svoboda po roce 89, znamená, že neseme zodpovědnost každý sám za sebe a nikdo nemá právo manipulovat s našimi životy. Ten, kdo se ohlíží na to, že za komunistů bylo líp, tak nepochopil princip svobody a žije stále v otroctví a mnipulaci tohoto ducha.
  • To není moje vláda. já nejsem zločinec co je volil to je vaše vláda a jako voliči včetně osla petra plně odpovídáte za to co zde je. Pokud jste je nevolila, tak to vás upřímně lituji.
  • Je třeba o Vašem jednání a pozměňování platných zákonů, které sestavovali zločinci, informovat soud a podat na Vás trestní oznámení. Pozměňování zákonů v písemném znění je trestný čin a vy by jste měl a já se o to zasadím bručet.
  • Nechce se mi vy zjeve hledat zákon na schvalování trestného činu, např vlastizrada a další. Také vaše idiotské připomínky, kdy zloděj vyznamenává vrahy. Jste dobytek který dosáhl své váhy. Rád bych si taky do vaší tupé blbé hlavy kopnul *16*
  • Text Vašeho příspěvkuTo je asi ten pokrok podle gen čepičky, "polepšeného komunisty" Umíte dobytkové taky něco jiného než dřít obyčejné lidi? A vy d e b i l o v é pojebaný jdete už o ulic !!!! než to tu zničí všechno zmrdi.
  • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
    BUDE POTRESTÁN ODNĚTÍM SVOBODY AŽ NA DESET LET.

    U uvedeného vyplývá:
    1) členové KSČ podporovali, propagovali a veřejně projevovali sympatie ke komunismu a komunistické ideologii, veřejně popírali, zpochybňovali, schvalovali a snažili se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m), lišící se od KSČ pouze přidáním písmene „m“, podporuje a propaguje zrůdnou komunistickou ideologii,
    3) členové KSČ(m) a její stoupenci a ti kdo podporují KSČ(m) ne hlásají zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až deset let odnětí svobody.
  • To by museli ti pomatenci pochopit, že volit ODS , TOP a LIDEM je cesta do pekel. Ale bohužel takový optimista nejsem ...
  • další krok kupředu k lepším zítřkům. zase se budeme mít lépe..........
  • A ideolog 90 tých let se ozval. Jenže jsi to nějak popletl, v tomto desetiletí to přesně pasuje na TOP + ODS + LIDEM (dříve VV)
  • Skoč se utopit s těmi svý́mi bláboly.
  • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
    TZ § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    TZ § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
    BUDE POTRESTÁN...

    Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
    1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
    2) KSČ(m) hlásá komunistickou ideologii a je proto zločinná a zavrženíhodná
    3) kdo založil, podporuje nebo propaguje, kdo veřejně projevuje sympatie ke komunistickému hnutí nebo popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti, dopouští se trestných činů.
  • Dobrý den,podle mýho názoru bychom měli zatím demokraticky podpořit ty strany,které razantním krokem decimují naše hospodářství a také nás poctivý lidi, zničit ty strany-hlavně pravičáky,kteří nás jen odírají,jak si za naše poctivě vydřený peníze mastí ty jejich kapsy.
    No, už je nejvyšší čas něco dělat!! Jinak dopadneme jak sedláci u CHlumce.

    Zdraví Vás Ivo.(anonym)
  • Naše vláda nás všechny ožebračí a udělá z nás bezdomovce.
  • Všechno je tak drahé, základní potraviny si už memůžeme jako důchodce dovolit, zvláště, když je důchodce sám a musí energie a nájem zaplatit jako 2. To jsme se dočkali. Vzpomínám na dobu za komunistů, když jsme se měli dobře. Volíme komunisty.
  • zmrdani co si myslíte dopičic si bude zvedat platy a ostatní at chcípnou co takhle kdyby jsme si to vymenily vy bez práce a já namaštenou kapsu co by ste asi na to řekly kurvyny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit