Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že ty nbaše před Německem ponížené to nenapadlo už na jaře...

  • TheGGG

    budou i v tomto případě pendloši vyřvávat, že je vlády omezují? Asi ne, přeď hansem srazí paty a budou mlčet

    • A to si predstav, ze pendleri za test nic nezaplati , ale jejich vydelky jsou jeste tak 4 6 x vyssi nez se povida . A kdyby byli nahodou nemocni , nebo bez prace , tak dostavaji v miste travaleho bydlsite , tzn v Cechach nemocenskou a podporu v nezamestnanosti. Jak vysokou se radsi ani nepokousej zjistovat. To uz by u tebe nebyla prskla zilka , to bys doslova vybouchl ceskej zebraku. 

      • to je jistě štve, že tu podporu a nemocenskou nedostávají v Německu, že jo

        • Kdepak , nestve . Ja v tom take kdysi byl. Ted uz se me to netyka , mam D obcanstvi . Ale k veci. Uplne jedno kde vyplata prijde. Dulezite je kde se platilo , dane , zdrav, soc. Platba se potom vraci di zeme trv. pobytu toho ktereho. Na vysi vyplaty to nema vliv. Tak napr. narok na daffky v D by bylo 1200 euro , to je tady tak bezne . Takze u vas podradnych asi ccca tech 31000 bahtu nebo co tam mate. No a to mu ten seska ousad fyplatila musela vole. Blby spani po tomhle precteni ? Neptej se , kolik mam ja cistyho a celkem se me ten Covid ani nedotkl . Polykej rychle ,  prej to pomuze zebraku z Ripu. 

  • naklady nese Bavorska vlada . Tak z toho usuzuji , ze ty laboratore ktere testy budou provadet asi cobolovi buresovi nepatri . Neno naopak patri a nepatri ? Jak to vubec je ?? 

    Ze by je jeste bures nestacil v Bavorech ukrast a zaparkovat do svereneckeho fondu ?? Nebyvala velkorysost hned po ranu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit