Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak - jestli se někdo díváte na ČT24  a jste koblihomilci, doufám, že vám konečně dochází, jaká je koblihář sviňa, alibista, vše svádí na jiné a opět ničemu nerozumí a neví o žádných svých chybách...

    Poslouchat ho je skutečně jen pro silné žaludky  - je to k blití...

    Koblihář má naučené pouze - první vlnu jsme zvládli, já tomu nerozumím, neměl jsem informace...

    No - nevím - koblihář pravil, že u nás zemřelo 1000 mrtvých...





    • Zemřelo 100 mrtvých? Skutečně logicky brilantní věta pana Ondřeje Babiše. Je to srandista tenhle pán. A dobrou náladu, to my potřebujeme.

    • https://www.ods.cz/clanek/19700-to-co-predvadi-vlada-je-mateni-lidi-opatreni-jsou-nesmyslna-a-zbytecna

    • josef.chmela

      Asi mám nějakou jinou ČT24.

      Nevím kdo to je ten tvůj koblihář ale vláda konečně schválila opatření které tu měly být už 14 dní.

      Gratuluji Prymulovi k odvaze postavit se všem havloidům, pražským kavárníkům, komediantům, chátře z Letné, zbytečnému senátu a podrazácké šmejdské demoopozici.

      • To asi máš jinou ČT24, když jsi neviděl kňourajiciho kobliháře, který sváděl nynější situaci na všechny, ale nepřiznal, že vůbec nebral v potaz varování odborníků, kteří říkali, že pokud se včas nezavedou patřičná opatření, nastane u nás situace, která nastala..Varovali již v červnu...

        Koblihář žádná opatření neschvalil - bylo totiž před volbami a nechtěl své voliče nasrati...

        Jinak - jj všechna včera avizovaná opatření  měla fungovat minimálně už od  poloviny září..

        • Jaký je rozdíl mezi tím nesouhlasit, nemít rád a nenávidět paní Koloběžko?

          Nemám pana Ondřeje Babiše právě v lásce, ale hned mu nadávat a urážet ho není známkou jeho nekvality, ale spíše důvodem k zamyšlení nad pisatelem (-lkou). Nemyslíte?

          Nebo jste se dostala na jeho mentální úroveň? 

          Pokud je Vaše úroveň vyšší a jste dáma, tak předložte konkrétní návrh. To bude asi lepší. 

          Jako ošetřovatelka seniorů, která je v denním styku s tímto problémem máte jistě na víc, než na urážení a zesměšňování. 

          • Jestli tím urážením, zesměšňováním a nadáváním míníte to, že trestně stíhaného premiéra nazývám koblihářem...?

            To je, Jindřichu, váš problém -nebo jak říkáte - problém vaší mentální úrovně...

            Neurážím, nezesměšňuji, jen píšu, jak se Babiš včera na ČT 24 choval...

            Proč by jej nazýváte Ondřejem...?

            A jaký je rozdíl mezi nesouhlasit, nemít rád a nenávidět...?

            Vy to nevíte...? VELKÝ...

            Právě proto, že pracuji se seniorkami vím, že opatření malá přijít dřív...


            • Trestně stíhaná můžete být i Vy, milá paní. Najde se nějaký psychopat a podá na Vás trestní oznámení a je to. 

              Ano, myslím si, že vykazuji jisté známky mentální úrovně, která mi umožňuje chovat se slušně.

              Ondřej? Protože je Český premiér! Jmenuji jej v českém jazyce. Doufám, že panu Babišovi tím nějak neubližuji. 

              Ano, opatření měla přijít dřív a měla se důsledně vyžadovat a neposlouchat skřehotání nezodpovědných lidí. V tomhle vláda neměla páteř a v mnohém si za kritiku může sama. Není na světě člověk ten........A na to marketéři pana premiéra trochu zapomněli. 

              • Reakce na příspěvek:

                Za  vládu zodpovídá premiér...

  • josef.chmela

    Tak opilci, od středy máte zavřeny hospody a bary. Nemůžete chlastat ani na veřejných místech. To už je jak v USA demokracii.

  • KIMCID

    Tohle už dlouho nevydrží, německá televize odvysílala reportáž s názvem “Omlouváme se, přehnali jsme to”. Taková věc by se bez vědomi vlády nedostala na světlo. Umírá stejně lidi jako každý rok. WHO na tiskové konferenci 5.10 zveřejnila informace, které říkají, že vir není nebezpečnější než normální chřipka a, že neměli pravdu v procentech úmrtnosti. 

    Lidé začínají zjišťovat víc informaci, začínaji klást otázky. Dnes jim nevěří milion lidi, zítra to bude další milion a takhle to půjde dal. Do toho tlak ze strany lékařů, odborníků a už dokonce i právníků bude stoupat. Sype se jim to jak domeček z karet. Dlouho už to trvat nebude. Myslím si, že od toho všichni pomalu a nenápadně daji ruce pryč aby se to zametlo pod koberec, já doufám, ze se to potom nenechá jen tak a všichni budou spravedlivě potrestáni a poškození lidé budou odškodněni.

    • Tak doufám, že ti naši lháři dostanou od každého občana České republiky jednu facku.

  • Co nás čeká - jedna z možností je i jakési " stanné právo" ...

  • Zajímavé je, že u zemřelých (prý) na covid se až na ojedinělé výjimky neprovádějí pitvy. Všichni zemřelí u kterých test ukázal covid jsou bez pitvy prostě hozeni do jedné kolonky statistického pytle. Za další Prymula je člen globalistické organizace WHO, financované Billem Gatesem, který je dlouholetým propagátorem eugeniky a depopulace podřadných národů (tím byl i Hitler). Členství v nadnárodní organizaci zavazuje ke službě organizaci. Je to stejné jako být členem sekty nebo mafie. Prymula je rovněž doslova "promořen" střety zájmů a je oněm známo, že měl (a dodnes má) pletichy s nadnárodními koncerny, vyrábějícími vakcíny, ale z nějakého důvodu to nikdo neřeší. Opozice ani média neřvou, jako v jiných případech. Dělá to fakt dojem, že Prymula je chráněn tou Gatesovou nadnárodní strukturou, že všichni podpindosníci u nás radši drží zobáky. A teď by Prymula ještě chtěl mrtvé (prý) na covid pálit všechny v krematoriích, což už zjevně vypadá na snahu zničit důkazy toho pandemického podvodu. 

    • A je možné,že Primula mluví americky,nebo donce i německy(!),a to znamená,že  mluví  jako Hitler ! A vraždí covidem ,což je podvod a aby se na to nepřišlo,pálí mrtvoly v peci jako Gates! Protože se zaprodal WHO!!! (a je promořený a depopuluje!)😂

       

      • ...je to rebel!!😂

    • josef.chmela

      Ale pohádky se čtou až na dobrou noc a ne v poledne.

  • Všechny vyhlašované zákazy se projeví až po 14 dnech. On má opravdu tak nízké vzdělání, že to nedokáže pochopit? Zatím to stále vypadá, že se snaží udržet strach lidí co nejdéle, aby se pak hlupáci šli očkovat proti chřipce. Když už bylo dovezeno a nakoupeno 870.000 vakcín, tak je přece nebudou házet do popelnic. A očekávám, že Babiš a Prynula půjdou příkladem a dají se naočkovat v přímém televizním přenosu každý hned 10 x aby byli zdraví až do své smrti. Už se na ty zbabělce těším, jak se budou vymlouvat jako ten hlavní hygienik co slíbil, že se nechá očkovat Tamiflu, ale když zjistil, že způsobuje sebevraždy, tak se v přímém přenosu jen posr... strachy.

    • áááá to nám tady zas vykvetlo moudro.To nikdo v Praze nevěděl.To nám tady zas nějaký akademik z pasek v rádiovce a gumákách udělal proškolení.A to vy tam v živočišné výrobě jste všichni tak chytří?

      • Pokud nemáš v duté hlavě žádný vlastní názor, tak nedělej ze sebe vola.

  • 😯
  • V pátek psali,že se Babiš sejde s odborníky a od pondělka bude cosi platit.Teď je pondělí a čtu,že TO bude platit od středy až se vláda domluví s odborníky.Hm.A co teda máme dělat my občani ?Asi počkat do středy  ,kdy se vláda sejde s odborníky aby TO začalo platit až se sejde s odborníky,pokud dojde k dohodě a pak se sejdou s odborníky a závazně TO nařídí,ale ne dřív než po dohodě s odborníky............středa je pozítří a co platí dnes??   

     

    • josef.chmela

      Tak pro ty méně chápavé. Odedneška platí nařízení které navrhli odborníci a schválila vláda minulý týden a protože minulý pátek byl opět exponenciální nárůst nakažených, tak se vláda s odborníky schází opět dnes aby se domlivili na dalších omezeních, které budou platit od středy.

      Kapišto?????

  • No dobře, pokud to pomůže, tak se budeme podle toho chovat. Ale mělo by být předem sděleno o jaká omezující opatření půjde, aby se na to lidé mohli připravit a podle potřeby vyřídit vše nezbytné.

    • O jaká opatření půjde, to zřejmě neví teď ani odborníci, natož naše strana a vláda...

      Soudím tak podle toho, co zatím předvádí...😉

    • KIMCID

      Ale to nikdo neví.Ale zatím se na tom shodla vždy vláda jednomyslně i s opozicí


      • KIMCID

        A teď už i s odbory

  • KIMCID

    No a? Kdo to dodrží přežije. Pár dni nepohodlí dáme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit