Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebude to vůbec lehké je odstavit od moci. Vtip je v tom že hned od devadesátých let jsou výsledky voleb ovlivněny uplácením. Divoká privatizace měla hlavní význam v tom, že si tehdejší demokratizátoři-privatizátoři cíleně kupovali skupinu věrných kterým bylo při privatizacích přiměřeně odsypáváno. Heslo že je tu třeba vytvořit bohatou vrstvu "elitu" razil v devadesátých létech nynější pan prezident, tehdejší ministr financí a vrchní privatizátor. Takto bylo zajištěno po víceméně stabilních 25% hlasů voličů pravice, tito je do dneška z vděčnosti volí, avšak jejich hlasy byly koupeny již před dvaceti lety..
  • v národě je blbá nálada řekl světový uznávaný dramatik a další venda z obludária dodal: já se ale opravdu divím, že se nerodí děti *10*
  • Na dlouhé vládnutí pravicových lumpů,to skutečně nevypadá.Čím více ještě stačí nakrást,tak tím k nim bude jednou národ krutější.
  • Těžko. Nebude žádná nová vláda, která by začala trestně stíhat všechny ty průšvihy minulejch vlád. Bez toho se nic nestane. Ale notabene-důkazy už jsou dávno zlikvidovány. Takže co bude novýho?
    • Novýho? Kromě novej hrabošů kteří zkusí zprivatizovat ještě les, vodu a vzduch(proto že nic jinýho jim už dokrást nezbývá *12* ), novýho nebude NIC.
    • Pak stačí aplikovat co dělali vojáci SSSR, při dopadení členů SS.Bez jakéhokoliv zkoumání ,zda šlo o kuchaře jednotek SS,nebo o aktivního bojovníka,bez soudu každého zastřelili.Drželi se zásady,že slušný člověk mezi darebáky neleze.Brát to tak,že každý člen strany,která bude prohlášená za zločineckou a vlastizrádnou organizaci, bude také zločinec.Podle toho se sním bude jednat.
  • Těch lumpů,co tuto zemi zbídačili,až budou po další revoluci dostávat zaslouženou odměnu,tak těch mně líto nebude.Chudáci budou ale katé.Ti aby pak makali v trojsměném nepřetržitém provozu.Aby tu léčbu lumpů z lumpáren zvládli.
  • Však ať sleduje. MY sledujeme také..
    • Mně už kdysi sledovalo STB.Také jsem se z toho nepotento.Tak tohle přežiju také.Nyní pro rebely už platí to co na vězení na Pankráci napsal ,za komunistů,nějaký vtipálek.Lidé bděte.Neblbněte.Sem se všichni nevejdete.
      • já sleduji aktivitu un na hranicích, *1*
  • V Chile kdysi pravicoví dopraváci sestřelili vládu.Tady to může být co by dup v obráceném gardu také. *3* *8*
  • JINÁ MOŽNOST PRO TUTO VLÁDU UŽ NENÍ!!!
    Je hluchá a slepá k hlasům lidu. Když nedokáže splňovat požadavky těch lidí, kteří si ji zvolili,
    tak tam nemá co dělat! To, že pár tisíc zlodějíčků (ale spíše zlodějů), kteří z tohoto vládnutí
    má užitek a bude jim věčně poklonkovat, ABY SE UDRŽELA, nemá šanci se postavit proti poctivé většině, která poctivě pracuje a je celou dobu sdírána a obírána na úkor pár tisíc zbohatlíků z Klausovy privatizace.
    Pro takové změny určitě ti lidé tenkrát na Václaváku NECINKALI a je čas, aby se s tím SKONCOVALO!
    Tenkrát nás obíralo pár stovek ,,komunistů", kteří si už dávno tyto idee a principy si pozměnili dle svého,
    a šikovně hloupý národ převedli do dnešního ,,kapitalizmu", který je jen pokračováním jejich činnosti.
    (i když píšeme jako anonymové, VELKÝ BRATR nás už dávno stejně SLEDUJE!! - na co vypisovat jména, když IP adresy už MAJÍ plně pod KONTROLOU!!)
    • no a podívejte se na jejich preference, za chvili bude top09 na stejne urovni jako ods. nevím ale lidem jeste neni tak zle, nebo že by soucit s tou rakouskou nulou? Jsme opravdu blbej národ a plně si to zasloužíme. Nechodíme k volbám, Vlastně nám to asi vyhovuje. Slova jsou slova, činy jsou činy
    • to chce cestovat po in kavárnách. Jinak ip je jim na nic, když má nškdo anonimizer. Oni sledují MAC
    • Pokud se má tato země dostat z cesty ke státnímu bankrotu,tak to chce všem důchodcům,kteří tenkrát jásali pro Havla,Klause a další darebáky,pak pomáhali tuto zemi rozkrást přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií,vyplácet důchod ,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví je třeba aby jmenovaní měli nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Ušetřené miliardy použít na splácení astronomických dluhů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit