Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono na nějakou revoluci je čas až do doby,kdy Kalousek naordinuje obyčejnému českému blbovi,který jásal pro Klause,Havla a podobné darebáky a pak pomáhal rozkrást státní majetek,takovou dietu,jakou neměli ani vězňové ,za nebožtíka Hitlera,v koncentráku.Pak bude správná doba,pro revolucionáře,vykročit do ulic,s pádným argumentem v ruce.
  • Také se mi to zdálo silné Ulov si svého politika,ale když jsem sledoval reakce té vládní sebranky po stávce v dopravě,tak měním názor a klidně bych přitvrdil a nejen ve slovníku,protože tato bezpáteřní svéoloč na slova a dialog neslyší,a tak nastal čas jiných nástrojů! Bohužel!
    • Tak se kontaktuj na firmu "Bejčák".Ta se má zabývat výrobou revolučních pomůcek.
      • Máte množstevní slevy? Díky. Přijedu s Tatrou. U nás na vsi se to bouří a chtějí vyrazit na Pražáky!!!!
  • Velice pravdivé, ale kdo to z těch mladejch vymytejch mozků pochopí....
  • Je to demokratická vymoženost, že za všechno si budeme muset platit. Komunisti to neumožňovali a zdravotní péče a vzdělání bylo zadarmo a proto to byla TOTALITA. Totalita bylo taky to, že se do důchodu odcházelo v 60 letech a důchod byl ve výši 60% mzdy. To bylo strašné a lidi trpěli. Dnes po důchodové reformě budeme mít tu demokratickou vymoženost pracovat do 73 let a odcházet do důchodu po sedmdesátce a důchod budeme mít ve výši 30% mzdy a ještě budeme mít tu demokratickou možnost si na důchod rovněž připaltit. Ve školách za těch strašných komunistů se dávalo dětem mléko zadarmo a děti strašně trpěly, v televizi hovořila jedná paní jak to bylo odporné a TOTALITNÍ. Dnes již máme demokratickou vymoženost, že ve školách na chodbách jsou automaty s Kokakolou a děti si mužou demokraticky koupit Kokakolu, hamburger a jiné demokratiké potraviny a hlavně a to zdůrazňuji si za to můžou zaplatit a to je velká demokratická vymoženost a měli by jsme se radovat a jásat, protože za to jsme v krvi bojovali a na Národní třídě, kde bylo tisíce obětí brutálně umučených bojovníků, kteří nám vybojovali tu demokratickou vymoženost, že za všechno si demokraticky zaplatíme po té, co již jsme si jednou za to zaplatili formou zdravotní a sociální daně a daně s příjmu a spotřební daně a daně z přidané hodnoty a daně z dešťové vody, dalniční daně a daně ze všech uvedených daní a poplatku za prohlidku u lékaře, poplatů za recepty, poplatku za pobyt v nemocnici, polatku za každou blombu a polatků za všechny předražené veřejné zakázky v celkové výši 600 miliard ročně. Ať žije a navěky vzkvétá společnský systém, který zcela demokraticky a bez jakéhokoliv násilí, toto všechno lidem DEMOKRATICKY umožňuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit