Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš IQ houpajícího koně. Meleš jedno páté přes deváte. Nemá to hlavu, ani patu. Jseš zasranej komouš, protože kdyby jsi přemýšlel tak Ti státní zaměstnanci a odbory jsou živeni státním rozpočtem a nadmíru slušně. A statní rozpočet nevytrhnou státní zaměstnaci, ale Ti co pracují v soukromém sektoru a Ti rozhodně žádné takové bomba výhody nemají a nevidím důvod tedy proč by takové výhody měli mít ve státní sféře. Je dobře že jim berou to co jim berou. Pokud se jim to nelíbí tak ať táhnou. A ať jim klidně vezmou doživotní renty. Nechápu proč by měli dostávat tyto peníze když jsou placeni stejně za svojí odvedenou práci jako lidi v soukromém sektoru.
  • Johane,běž na EEG,ať máš jistotu,že ho máš!
    ! *12*
  • Jen stávkujte třeba se příjde na to že jste zbyteční ,také stávkuji prostě tím že mizerný státní servis nepoužívám a pokud ano tak jsem ochoten si to zaplatit stejně mají povětšině pootevřený šuplík na obálku.
  • Johane, ty jsi pěkný kretén!
  • Ty kubo Leoši, kdyby nebylo Mašínů a dalších, kteří se nezalekli bolševika, tak bychom zde měli komunismus navěky. nevím, možná by Ti to vyhovovalo, ale jsem přesvědčen, že je nás většina, kteří jsme si velmi oddechli, když tento zrůdný režim skončil.
    Co se týče odborářů, tam mě stačilo vystupování toho nevyššího Zatloukala v diskuzi paní Jílkové na ČT1 a nikdo mě nemusí vykládat co to odbory jsou. Naprosto se vzdálily od toho hlavního co by měly dělat a to bránít zaměstnance před neseriózním zaměstnavatelem a postavit se na stranu seriózního zaměstnavatele proti flákačům a neseriozním zaměstnancům. Proto je zde úbytek odborářů a je to tak dobře,
  • A ještě více budou odboráři ubývat, neznám odboráře žijícího pod mostem a tam nás bude při vládě Nečasů a Kalousků za chvíli dost a dost.
  • Odborářů ubývá a zlodějů přibývá.Nazdar.
  • JO,jo -máme to představitele.Když slyším ,že chválil do nebe Mašíny ,tak je tím řečeno vše,ne?
  • Jo jo jsme z opic to jde vidět, protože příspěvkem jseš primitivem sám....
  • Také se domnívám,že pokud by dodnes vládli komunisté,tak Nečas,zásluhou dobrého kádrového původu a "tlačence",by k nám občanům ,vzhlížel také z vyšších politických postů.Pouze místo odměňování bratří Mašínů,by čestprácoval,jen by to svištělo.
  • To je největší blbost co jsem kdy četl. Co to je? Podívejme se na jejich příjmy a ceny? Protože kdyby jsi přemýšlel nad tím co zde píšeš nikdyby jsi takovou hloupost nemohl napsat. Říká se tomu životní úroveň a srovnávat ji můžeš konrétně ty až v tom státě, o kterém si psal ty, budeš žít. Jestli to nechápeš tak největším průserem jsi sám sobě v tomhle případě a ne Nečas ve vládě.
  • Je evidentní, že Nečas mele z posledního. Tyhle žvásty to jen dokazují. Nemá koncepci, nedovede prosadit, aby zloději byli za mřížemi, aby přestaly státu unikat peníze, a tak chce brát lidem. kteří zdaleka nemají takové příjmy jako on. Je zvláštní pozorovat, že ubrírání na platech podporují lidé s vysokými příjmy a Pražáci. To je specifikum naší společnosti. A kecy o tom, že se šetří v jiných státech napříč Evropy jsou zavádějící. Podívejme se na jejich příjmy, jejich ceny a na příjmy našich lidí, kteří už musejí jezdit nakupovat do Německa, protože je tam levněji. Tenhle stát pod vedením takových lidí jako je Nečas je jeden velký průser. Z toho člověka přímo čiší jak pohrdá a nenávidí lidi, kteří se živí poctivou prací a kteří jsou oproti jiným zemím za svoji práci tak špatně placeni a jsou ještě okrádáni předraženými výrobky v obchodech.
  • Co čekat od svazáckého udavače a komoušského pohrobka Nečase, z kterého by dnes, nebýt revoluce, byl poradce Jakeše a jak by si notovali. Tenhle hajzlík, který v životě nesáhl na práci a když, tak vše zkazil a neumí nic jen lhát a blbě žvanit, přece nemůže vypadnout nic jiného, než zase ubohý žvást a lež! Odboráři by měli udělat defenestraci a tyhly kmotry ze zlodějské trojkoly vyházet ze Strakovky!
  • Nečas je primitiv 1.stupně ! Jeho vystupování v dnešním pořadu u Moravce bylo trapné a to velmi.Jen chválí sebe a sebe,on dělá vše nej.on je nej a mele pořád to stejné.Není to dobrý politik."Souhlasím ,ale nedoporučuji ",co to je ?FALEŠ, dvě tváře."Takového premiera nechci ,ani zadarmo ! *1* *1*
  • Svazáku,agresivní si verbálně Ty.Nebýt převratu,tak jsem přesvědčen,že si nahradil Mohoritu.Jen nechápu,že můžeš ve svém městečku-Rožnov pod Radhoštem ještě chodit po ulici a dívat se jim do očí.Můj premiér nejsi a nebudeš!!! *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit