Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s avyboje. Ta hovada co nám vládnou, jsou zločinci co už dávno měli být ve výkonu trestu a nikoli ve vládě a parlamentu.
  • Taky budu stávkovat za snížení počtu úředníků,snížení cen monopolních ČSD,za lepší podmínky hasičů a policejních blátošlapů,za lepší využití armády v opravě a znovu vybudování zatopených oblastí protože co je v Logaru nám nepomůže,taky za regulaci daňí podle místa bydliště a nakonec za zrušení celkem zbytečných zdravotních pojištoven a dalších duplicitních úřadů.
  • No a právě proto to není kravina.
  • Tady nejde o socialismus, tady jde o to, že se tu veřejně podporují zloději a vzniklé manko musí zaplatit jen ti nejchudší. A tobě bych za blbost ubral minimálně 50% z platu, a to proto, aby ses konečně probral z toho kapitalistického snu, který ti naordinoval blbý Havel v roce 1989.
  • Tato stávka je největší kravina za posledních 20 let. Nám u soukromé firmy vzali 27 % z platu na rok a půl a ani jsme nemrkli. Ale to je jen můj názor. Už si lidi uvědomte, že skončil socialismus !!!
  • Ono by to asi chtělo,odhalit jim zadní tělo a přes tom je naplácat aby přestali nám lhát! *2* *2*
  • Jsem pro stávku a proto bych byla ráda kdyby se stávkovalo pocelé republice,každý do Prahy přijet nemůže. Jednak porto,že nemá na cestování peníze a za druhé nemá dobré spojení čí nemá čím by do Prahy přijel.Půjdu na kterékoliv náměstí v nejbližším městě,tak jako se šlo v roce 1989. Tahle vláda je vládou zlodějů,neumětelů a zprofanovaných lidí. Jsou všichni vzájemně propojeni a jen se starají o vlastní zbohatnutí.Nejsou tu proto,aby vedli stát. Stát v čele s Klausem Nečasem, Kalouskem,Drábkem,Hegrem,Kocourkem, Vondrou a všemi ostatními podvodníky rozvracejí. Nic už nefunguje tak, jak má. Stále více a více lidí je bez zaměstnání a ti co jej mají jsou odkázaní na milost a nemilost kapitalistických podvodníků,kteří z práce vlastních zaměstnanců bohatnou, protože za odvedenou práci jim neplatí zaslouženou odměnu. Zisky si strkají do vlastní kapsy,podvádějí v účetnictví tak,aby neodváděli daně ani ostatní povinné plnění. Na druhé straně různé druhy podvodníků,kteří žijí ze státních peněz a nebo jsou na ně různě napojeny. Za 20 let tento stát nedokázal zavřít ani jednoho tuneláře i přes fakt,že policie jednotlivé případy rozkryla. Všichni slušní lidé v tomto státě vědí a umějí si dát do souvislostí,již dávno prokázaná fakta. Centrální mozek lidstva KLAUS na hrad nepatří, protože právě jeho praktiky v počátku devadesátých let zapříčinily devastaci morálky v politických kruzích. Demokracie dle jeho střihu přinesla zkázu země a proto je potřeba všemi prostředky bojovat za svžení lumpů. !!!!!!!!!!
  • Pokud nějaká vláda snižuje státním zaměstnancům platy o deset procent,tak to znamená,že je z financema i rozumem,jak z bídy ven" na huntě."To co nám nyní vládne,je stejné,jako to co vládlo před tím.Dluhy státu umí dělat dobře a jejich splácení už tradičně,přenechává dalším generacím.Bez tvrdého znárodňování a zavírání těch,kteří tuto zemi zbídačili se z cesty ke státnímu bankrotu nedostanem.
  • Že dosud vládne zlodějská trojkoalice a přijímá protilidové zákony, mohou i odbory. Měli již dávno zorganizovat neomezenou generální stávku a ne vyjednávat. S touto vládou se nevyjednává, ta se musí střílet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit