Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nasekané astronomické dluhy se budou jednou splácet.To zapříčiní velikou inflaci,která našetřené peníze znehodnotí.Proto ať si současná vládní banda nejprve zaplatí nasekané dluhy a teprve potom mudruje o nějakých důchodových fondech.Zatím,žádnou rozumnou důchodovou reformu dělat nemůže.Pouze by se mohla pokusit začít dělat dojnou krávu z mladé generace.A to jedině pokud jí na to mladá generace naletí.Zatím se spíše mladá generace shání po nějakém bejkovci,než aby cpala peníze do soukromných fondů,kde by pak mohli političtí šíbři nadále chrochtat blahem.Podstatné je splatit nasekaný astronomický dluh.Ostatní je podružné.
  • Hrůza člověka jímá z budoucnosti našich dětí pod taktovkou Nečasů,Kalousků,a spol.
  • Ti s menším příjmem na to nebudou mít, ti s vyšším příjmem se jim na to vykašlou. Tak o čem se to tady pan Kalousek a ostatní baví? Je to celé nesmysl, jedny důchodové fondy tady už jsou, kdo chce spoří a kdo ne ,jistě přemýšlí o tom, jak si podle možností naspořit. Při dnešních cenách, ale některé rodiny, zvlášt s malými dětmi, spíš řeší situaci jak přežít a zaplatit byt, jídlo, elektřinu ,vodu a na důchod jaksi nezbývá.Co jim poradí pan Kalousek?...Kam to všechno povede? Celá vláda by měla jít mezi pracující lidi, aby slyšeli co si o nich lidi myslí. A měli by si uvědomit, že jsou placení z našich daní, a jednat pro lidi a ne pro sebe. Jestli tomu co dělají věří, že je dobré ,pak potom jsou to zatemnělé mozky...Komunistická ideologie v modrém...
  • ...vám řekne, ať stát dále spravuje celý důchodový systém se současnými % a o ty další 2 % zvýší odvod na důchody. Pokud umím počítat, tak nebudu živit další darmošlapy za podpory vlády ... a jak se bude demografická situace vyvíjet, mohou později zvýšit odvod o další 1% ... "... a je to!" (Pat a Mat)
  • Nový film o Patu a Matu již zítra v prodeji: "Důchodová reforma v česku", režie: Kalousek, Drábek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit