Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KVL je zločinecká organizace kryjící lumpárny svých členů veterinárních lékařů a paralelně jako lihovarnická loby pouští do oběhu závadné potraviny. Jak jinak vysvětlit prudký nárust BSE v České republice, když do určité doby jsme byli ostrůvkem v Evropě bez nemaoci šílených krav.
  • Co se tu deje,bude maler,az tu lide budou hromadne chcipat,z chemickych sizenin a jidel...Ja uz nemam odvahu nakoupit s lehkovaznosti,co za komousu,kdy se vse kontrolovalo,byly normy..,tvrde se trestali prestupky.Nyni peclive uvazim co kupuji,nebot stitkum,oznaceni,se neda verit,je vsude samy podvod.Rozmrazene maso,bylo jak mlete,ale cary masa,ze jsem jej radsi vyhodila,bylo zrejme lepene,co poukazuji v televizi.Ml.se nechaji napalit a nehlidaji zbozi,co koupi a zbytecne se braky pak vyhodi.Je videt vsude bida,podle slev,ze mizi rychle levne veci,lide zivori.V SRN ty dzemy,stavy huste,to je chut,mnam.Zde jsem jedla uherak a nechutnal mi,tam ma uplne jinou chut,i tresci jatra,jsou plna plechovka,zde min a jatra nasedla,ze i dcera se bala je tu jist.Jdem ve vsem ke dnu,jsem zvedava,zda se doziju zde zlepseni zivot.situace a bude tu nekdy neco lip...
  • Těmito výkřiky chce prezident Komory soukromých veterinárních lékařů zachránit rozpadající se samoúčelnou komoru z níž by 90% soukromých veterinářů okamžitě vystoupilo, kdyby mohlo. Bohužel zákon o KVL podmiňuje možnost mít soukromou praxi povinným členstvím v této samoúčelné organizaci. *1* *1* *1*
  • To je totální lež a nesmysl. Bernardy neváhá lhát, jako když tiskne. Ostatně prezidentem Komory veterinárních lékařů, se může stát i člověk, který byl KVL potrestán za nelegální prodej léčiv zemědělcům. Tak proč by měl být výjimka.
  • Je mi lito vsech stupidu co si mysli ze za to muzou kapitalisticke strany, kampitalismus jsme tu po 89 nikdy nemeli a za to co jste si volili za voly si muzete sami! je to jen o lidech jedno jake jsou strany a kdyz porat volite ty same dokola a dokolecka neni se cemu divit ze je to cim dal horsi a pokud tyhle volby nevyhraji jen male a nove strany (hlavne lidi v nich) tak se nic nezmeni
  • Já holt už jsem pamětník a není to zas až tak dávno, kdy byly celkem běžně nucené výseky téměř v každém městě a lidé tam maso kupovali nejen pro psy. Mnohdy vypadalo líp než v řeznictví. I moje matka ho kupovávala a dožila se 87 let. Holt se i tenkrát šetřilo a syrova to stejně nikdo nejí. A co tam chodilo lidí a jaké paničky...
    • Já je také pamatuji,a kam se poděl Nucený výsek?No přece do marketů-když překupník stále tlačí cenu dolů tak se není čemu divit.Proč dříve fungovalo zemědělství bez dotací-protože stát držel pevně výkupní ceny!!!
    • jedne vec je nuceny vysek prodavat za levno a hlavne oznaceny a druha vec je za predrazenou cenu nabizet maso jako I. jakost!!!
  • Masa je dost zadarmo, jen si ho musíš najít. Děkuji soudruhovi komunistovi Kimovi, že nás tak zásobuje. Maso se u nás v socialismu válí po ulicích, ale není ho kde uvařit. Ale mozeček soudruha od vedle se dá jíst i za syrova, játra stejně tak; máte nám co závidět, vy tam v tom hrozném kapitalismu!
    • Ty žereš červy, tak nekecej !!!
    • Už to nehul, člověče.............
  • S láskou vzpomínám na studentské brigády za socialismu, když JZD nebolo v stavu vykopat vlastní brambory a občas nasněžilo na nesklizenou pšenici! Byla bída, ale bylo krásné mládí a ta bída až tak nevadila. A řezník, to byl se zelinářem symbol komunistické buržoasie. Ti, co prodávali maso a ovoce pod pultem, byli milionáři. Teď je všechno, jen ne peníze. Zato můžeme bez popravení emigrovat, nebo pracovat v Německu. Tam komunismus nebyl, tam je fajn.
    • Kolik lidí umřelo za komunizmu na hlad?Nevěděl sem ani o jednom.A dnes umíraj.Vono v tom německu už taky neni fajn.Práce přes agenturu(otrokáře).
      • Jste velmi hloupej tvor.
    • No to je fakt a ty brambory byly tenkrát 1 kg za 0,80 Kčs a dnes v Globusu jsou na uskladnění za 12,90 Kč. A komunisti nám říkali, že v Západním Německu jsou brambory tak drahé jako banány. Teď už se k tomu taky blížíme. Ale fakt je, že na ty brigády taky ráda vzpomínám, i když jsem na chmelu žádný rekord neudělala.
  • To třeba zajdete do Paladia Praha - tamního Alberta.A připadáte si jak na Ukrajině jen ještě přidat ruské nápisy.Přeci když alberťákům stačí že nas na pokladně vysloveně obsluhují rusáci tak jo.Ovšem tady je patrno jak si považují zákazníka.Mít předražené to je tam standartem ale hrat ještě ruletu s rusačkou zda jí porozumím nebo ne,to už je silné kafe.Prostě v Albertu jsou šmejdi kteří pouze pasírují zboží k lidem přes regály.Beztak i ti tamní šmoulové jsou malí rusáci.
  • Za komoušů to nikdo nekontroloval a žili sme si jak prasata v žitě!
    • Ba ne, kontrolovalo, na to byli lidi.
      Začínalo to už u JZD/SSt - v případě zjištění chorob (slintavka, kulhavka atd.) byla nařízena hygienická opatření, aby se nemoci dál nešířily.
      Na jatkách probíhala kontrola u porážky.
      V obchodech řádil VLK - Výbor lidové kontroly.
      Za těch "špatných" komunistů fungovaly zeměd. a potravinářské provozy a tedy bylo co kontrolovat. Kdysi se dováželo minimum masa, dnes jsou stavy dobytka na 20-30% oproti roku 1989 a nesmyslně a nekontrolovaně se dováží i to, co bychom mohli produkovat v ČR a navíc by byla práce pro dost lidí. Dnes vinou klause a spol. ryjem držkou v zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit