Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohatí jsou chudáci a proto se jim nemohou zvýšit daně, už je toho málo na rozkradení a tak musí na bohaté přispívat i důchodci.
  • Nebylo by lepsi najit lidi, kteri misto ideologie pracuji s praktickou ekonomikou a sociologii?

    Pokud vim ani Soveti ani Americane si ideologii neposlouzili.
    • Kdo seje vítr sklidí bouři. Lidé bděte!
  • Otec se narodil za Rakouska, prožil první republiku, Hitlera, komunisty a slavnou sametovou revoluci.
    U televize při pohledu na Václavák prohlásil: Vy ani nevíte čemu zvoníte. Umřel potom později a já jsem pochopil ,co tím chtěl říct.
  • Jenže to "ohlupování" ovčanů začalo "sametem",pokračovalo privatizací,zničením zemědělství a průmyslu. Ruku v ruce s vládními tuneláři.Někteří jsou tam dodnes,jiní na hradě.A stále jsou připraveni a stále nám lžou,,,a stále odrbávají občana spíše střední a nižší vrstvy,těch je totiž nejvíc.Tak ta revoluce nevyhnutelně přijde,je to otázka času,jaká bude,,,,těžko předvídat.Lid už toho má dost,lid..rozuměj obyčejného občana,snažícího se neztratit zaměstnání,zajistit rodinu prací,,ne tunelařením a podvody.A takový občan to má stále horší a horší,,,A vládní hoši se jen smějí a hledají,kde tyto lidi ještě "oškubat".Kalousci,Nečasové a další co již tuto republiku devastujete řadu let,styďte se,ale čas přijde a bude účtování.
  • Státnim zaměstnancům se děje strašné příkoří,chtějí jim snížit platy.Ale už se nikde nemluví o zaměstnancích kteří nejsou placeni státem.Pod hrozbou krize jsou propouštěni a ostatnim je snížen plat.Sehnat práci na dobu neurčitou je prakticky nemožne.Proč také neprotestují? *6*
  • Současná vláda se skutečně chová jako "slon v porcelánu".V době,kdy se země řítí ke státnímu bankrotu přidávat učitelům,na úkor jiných ,demonstraci zákonitě přivolalo.Tím,že se dostala policie do opozice, proti současné vládní bandě,udělala vláda z další revoluce úplnou brnkačku.Domnívám se,že sliby zvýšení důchodů jsou pouze komedií vládních stran na ohlupování důchodců.Po nastávajících volbách pak řeknou,že pro nedostatek finančních prostředků a nenávistné reakce ,těch kteří pracují,nemohou další zvyšování důchodů realizovat.Při současných škrtech,zadlužení země dalšími dvaceti miliardami korun,které by jednou měli,s úroky,další generace zaplatit,je v lepším případě ,na generální stávku.V horším pak na revoluci,se vším všudy,ale bez "Sametu".
  • Nedrážděte. Vážený pane boss nejsme švejci, ale ovečky a beránkové a dobře nám tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit