Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Situace ve zdravotnictví je v této Nečasově neschopné vládě charakteristická.Dlouho už ví,co LOK chystal.Každý člověk by se na situaci připravil,tím dřív vláda státu.Teď už měla jen dolaďovat detaily.Co si člověk má myslet o vládě,jenž vzešla z parlamentu,který je ducha mdlého,že si ani nedokázal vypočítat svoje příjmy. Takoví velcí myslitelé tam zasedají.
  • Chudák občan má z celé lékařské handrkovačky v hlavě guláš.Jednou se v tisku píše,lékařů je nadbytek,lůžek je atd,že vláda některé špatně hospod.nemocnice zruší a,že vlastně se nic neděje a pan ministr se nenchá vydírat a,že jeto nátlak atd.dokonce advokát "chudých" Kolja Kubíček podává trest.oznámení na Dr.Engela za vydírání .Dokonce pan advokát i zákon našel dle kterého by ¨s Dr.Engla stal buřič,vyděrač kriminálník.Aby to u občanů lépe gradovalo tak se poukazovalo na nenažranost lékařů ,že se odmítají dělit o finanč.prostředky ze střed.zdravot.personálem atd.SDalší den pan ministr národu sdělil,že nedotatek lékařů bude řešený s pomoci voj.lékařů.Na netu se objevila zpráva,že voj.lékaři nemají zájem akceptovat návrh pana ministra.Mám dojem,že náš tisk zapoměl taky napsat,že lékařům nešlo pouze o mzdy,ale i o změně zákona o atestaci(prodl.doba )o službách nad limit ofic.prac.doby atd.Dvacet let se kašlalo na reformu ve zdravotníctví a mimo polatků u lékaře a zdražování léků se nic nezměnilo.
  • Odbory nejsou komunistická strana a mají hodně výhod.Dokonce i zaměstnanci soukr.firem různých a.s. mají odbory.V soused.Německu mají i velké koncerny odbory rovněž Itálií,Francií atd.Milý důchodče jsme demokratická země a nežijeme v policej.státě,aby se neco zakazovalo co platí na celém světě.Odbory neorganizují pouze stávky ale někdě zajištují i rekreace ve vlast.rekr.střed.let.tábory pro děti zaměstnanců,zájezdy atd.Odbory nejsou sekta ani organizace co nectí zákony ČR.Ps.stát.zaměstnanci nejsou pouze administr.zaměstnanci magistrátu anebo lékaři ze stát.nemocnice .
    • Odbory nejsou pripustne v oblastech, kde by mohly ohrozit ustavni prava obcanu, jako je napr. bezpecnost zajistovana armadou a policii. Jak ukazalo zlocinne spolceni "...VASE SMRT", zamerene na destrukci ustavniho prava obcanu na zdravotni peci, je nutno opravit legislativu a take u tohoto ustavniho prava vyloucit jeho moznou destrukci.
  • státní zaměstnanci by zákonem měli mít zakázané odbory !!!
    • No ty jsi v nich byl určitě celý život
  • Dohoda se najde.Jinak padne vláda.A když už se dostali k lizu,přeci to nepustí.Třeba na Slovensku už ten jejich lepenec
    /sklíženec má na kahánku.
    • Doufejme, ze vlada vyderacum ze zlocinneho spolceni "...VASE SMRT" naustoupi. Jeji postup podporuje 85% verejnosti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit