Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úřednictvo se rozrůstá jako rakovina, navzdory slibování každé vlády. Podle mne by dala polovina úřednictva vyházet a pokud by ta zbylá opravdu pracovala poctivě 8 hodin denně, ani by se to nepoznalo. Ale co pak s nimi? Jako podnikatel rozhodně nemohu zaměstnat člověka se zkušenostmi z práce ve státním sektoru. Tito lidé jsou pro práci naprosto nepoužitelní.
  • Jestliže státním zaměstnancům snižují mzdy o deset procent,tak to znamená že ke státnímu bankrotu přímo svištíme.Hlavní vinu na tom mají jednak pravicové vlády,které začaly zvýhodňovat podnikatele a živnostníky.Tím se ochuzoval státní rozpočet.Levicové strany toto zaretušovali tím,že se na vše chybějící dlužily.Dnes jsme celkově "na huntě".Dostat zemi z bídy prakticky znamená zopakovat si komunistická padesátá léta.Těm co nahrabali,majetek znárodnit.A ještě je nahnat makat do pracovních táborů.Ještě provést měnovou reformu a nařídit všechny cizí měny odevzdat do úschovy státu a můžou pak lidé začít zpívat Píseň práce.
  • 1. Soukromníci by hlavně už měli začít platit daně jako zaměstnanci!
    2. Bez zaměstnanců by stát nefungoval - vy hlavy soukromnické...
  • Jsem překvapen myslel jsem že stávkují nepřetržitě s ohledem na množství jedlíků a odvedené práce za kterou dostáváme od vrchnosti EU pokuty ,soudům prohrané případy a tak nevím jak dlouho to živnostníci vydrží než se přeregistrují třeba v nějaké slušnější zemi .
  • Státní zaměstnanci a stávkovat?Největší žrouti státního rozpočtu s nejmenším příspěvkem.Když se odborům nelíbí snižování výplat tak ať státní správa o stejná % sníží stav zaměstnanců.Soukromník který na to nemá už by to dávno udělal.Postavil by se za ty propuštěné někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit