Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O co se to tady hádáte? Vždyť je všechno jasné. Tento stát platíme my z našich daní. Co se ale stane, když tento stát potřebuji? Zaplatím znovu za všechno, co od státu potřebuji např. výpis z katastru, na všechny žádosti ověřený podpis. Za všechno se platí. A teď mně řekněte na co já vlastně tento jakoby stát potřebuji? A řeknu vám jedno, už jsem se těšil, že půjde ten vypitý mozek Kalousek do pr..le i s tím vyžírkou Vondrou a neschopným Nečasem. A když vidím pana Bendu z ODS, coby právníka, který před národem klidně oznámí, že tedy jako svou diplomovou práci klidně přepíše - no to je vrchol, a potom se klidně zjeví v televizi a obhajuje návrhy svých zákonů - tedy spíš paskvilů. A co se týče odborů, zatím jenom mluví, ale pro lidi ještě nic neudělali. Kdyby byly co k čemu, tak už zvedly tento národ a tato vláda budižkničemů už by tam nebyla. A pan Kalousek, který je tak chytrý a tak moudře mluví, jak on už od rána pracuje, až od něho utekla žena, dneska tvrdí, že systém superhrubé mzdy a z toho daň je přece hloupost, akorát v tom svém vypitém mozku zapomněl, že ji sám vymyslel.A proto když vystřízlivěl si povšimnul, že ten starý dobře fungující systém vlastně nebyl až tak špatný a tak šup sem s ním zpátky, ale s vyšší daní, vždyť tomu ti hlupáci nerozumí tak ať radši drží hubu, nebo jim to zvedneme ještě víc. A důchodci, na co je vlastně potřebujeme, jenom nám ubírají ze státního rozpočtu, a ti mladí, když chtějí bydlet a mít děti (no co vůbec myslí?). Tak a teď můžete přemýšlet. A v čem nemám pravdu?
  • Když jseš antiparoubek tak to jsi fornečas?
  • Říkat nejsou peníze umí každý.blb. *1* Vláda je tu od toho,aby zajistila dobrý život národa a né ho ožebračit *6* vzaly si funkce dobrovolně. *1* a když se neumí postarat *9* nemá tam co dělat. *16*
    • Vláda je tady o toho aby "vládla", tj. spravovala zemi, vytvářela podmínky, ale postarat se musí o sebe každý sám. Jestli potřebuješ, aby se o Tebe někdo postaral, tak jsi nedospělá nebo nesvéprávná.
      • Ty jseš fakt ko.ot. Jak se vláda stará, kdo tady chce, aby se starala? Důchody mají důchodci předplacené, nemohou za to, že ty prachy někdo roz.rdal, zvýšení dph to je podle tebe spravování země, zvýšení odvodů, to je spravování země? Jak se staráš o sebe ty? Tatínek ti plní konto? Tobě nevadí, že polovinu toho, co vyděláš odevzdáš ještě dřív, než dostaneš výplatní pásku nebo výpis z účtu? A velkou část toho co ti zbude odevzdáš ve formě dph a dalších daní? A že prkticky zrušili nemocenskou, kterou si zaměstnanec platí? to je v pořádku? Sobě nezrušili, páni nadlidé! OSVČ aspoň má možnost nemocenskou neplatit, ale jinak taky v době nemoci dostane h..no.
  • On je i velký problém v odborech, když nedávno vylezlo několik desítek tisíc lidí do ulic, tak na vše šmejdi kývli.
  • Co by taky s těmi prolhanými politiky měli projednávat. Nectí ani vlastní sliby.Vždyť by se chovali stejně jako VV. Velká slova a skutek utek. No malá změna by tam byla, VV zůstala koryta.
  • Chce tady někdo toho odporného Sobotku?
  • Odborářům prostě došlo,že jednat s tím stádem lumpů,které se prolhalo k moci,je rozumné pouze s pádným argumentem v ruce.Docela odboráře chápu.Mně by také nebavilo dělat prolhaným lumpům šaška.
    • Mít odborářské platy,a českou mentalitu,tak nedělám nic jiného nežli oni.Na bydlení na Floridě by mi to velmi krátce a příjemně vydělalo.
  • Parafráze
    Kdo to je vláda? Koho zastupuje že si osobuje právo konat za všechny!
  • Středula-bývalý místopředseda okresu Příbram...muž s minulostí,která by na nějaké vesnici z něho udělala nevolitelného.
    ...............
    předseda odborů ZAVADIL.
    toto jméno v roce 1989 měl jiný představitel odborů,který na studenty poslal lidové milice.
    V rodě tyto parchanti táhnou k Rusku a Kubě.
    -------------------------
  • Kdo to jsou, ty odbory? Koho a kolik lidí zastupují, jak jsou jejich představitelé ustavováni?
    • Už jsem ti to jednou doporučil. Strč hlavu do hajz.u a soláchni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit