Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nojo, zakázali stávku,to se dalo čekat,cokoliv je proti nim, se zakazuje.Totalita,jako totalita.Nejvíc se mi líbí ,že o tom rozhodl NEZÁVISLÝ soud. Zákony a soudy v tomhle rádoby demokratickém státě jsou kapitola sama o sobě.
  • Je třeba vyjít do ulic ať už jako odboráři nebo prostí občané a tuto kradoucí mafii odstranit. Je divné že si zloděj z hradu nepamatuje že se díky odborům a tehdy také gen. stávce dostal k moci.
  • Jsem pro už nikoliv sametovou revoluci.Nechci znovu komunisty,ale současná situace je už neůnosná.Za takovéto rozkradení,zaprodání,vytunelování majetku republiky,bych nazval zradou na vlastním národu.Ano,nenecháte se vydírat odbory,tak začnete zase střílet do lidí,jako za "tatíčka "Masarika?
  • proč mě připadá že by chtěli aby občánek stál tiše na chodníku mačkal v rukách čepici celý byl orosený potem když se kolem prošine nějaký ten zvolený a čekal co mu milostivě hodí a byl bez sebe uvytržení t by to bylo sebevětší svinstvo...
  • Ještě docela nedávno jsem si myslel, že lepšího prezidenta než Klause tato země neměla. Nikdy jsem mu nefandil, ale jako prezident reprezentoval tuto zemi na úrovni. Bohužel poslední dobou musím jeho kladné hodnocení trochu změnit. V současné době mě velmi připomíná soudruha Iljiče. Do všeho se s..r. a všemu hrozně rozumí. Jeho narcismus dosáhl téměř vrcholu a myslím si, že je na čase aby se věnoval více vnoučatům než politice. Ovšem nabízení kandidáti na prezidenta jsou katastrofou další. Jeden horší než druhý. Když tak prolítnu politickými hochštaplery, není nikdo, kdo by se na toto místo hodil. Proboha co dál?
  • hm Venda ten bordel tady po 90. roce nastartoval a teď dělá chytýho
  • Náš pan prezident je přece prezidentem celého národa a ne jen prezidentem pravice. Škoda, že mu to uniká. Právo na stávku zaručuje ústava. Tato stávka je výrazem nespokojenosti vůči reformám, které ožebračí většinu naší populace. Reformy ano, ale každá reforma je jako rovnice s možnosti více řešení. Ale za takového stavu korupce a jejího krytí se jen těžko hledá vyvážené řešení reforem. Je mi moc líto našeho pana prezidenta, že se ke korupci staví velmi, ale velmi vlažně.
    • Ja mu neříkam prezident protoze pro mě není prezidentem. A po kauze drobil a rozpravě zúčastněných na hradě by měl dostat vysázených 60ran holí na holou možná by při tom ještě zaspíval o dalších zlodějnách.
  • Jo. A aby se jim toto zamezilo, je třeba je pustit do volebního boje jako národní frontu. Aby si svůj podíl odpovědnosti nesli také.....
  • mel by si uvedomit, ze uz tuto vladu a tohoto prezidenta vetsina obcanu nechce a odejit jakz takz se cti do duchodu...tedy predcasneho, predpokladam, ze mu jeste nebylo sedmdesat.
    • Vy jste mluvčí většiny národa ? Komunisté také tvrdili,že s jejich politikou souhlasí většina národa.
  • Pane premiére, přes všechny výhrady vůči kryptokomunistické ODS Vás jako občan ČR žádám:
    NEUSTUPUJTE VYDĚRAČŮM!!!
    A při porušení práv občanů odborářskými vyděrači využijte všech prostředků práva k jejich potrestání.
    Jsme zemí s parlamentní demokracií, kterou tvoří moc zákonodárná, výkonná a soudní. Ústava nezná žádnou "moc odborářskou". Návrhy připravuje vláda a zákony přijímá parlament.
    Odbory považujte POUZE za OBČANSKOU INICIATIVU. Pokud předloží nějaké návrhy nebo námitky, posuďte je, ale ROZHODNĚTE SAMI. Za fungování tohoto státu nese odpovědnost vláda a nikoli nějací odboráři.
    • Je čas aby se přidalo k odborařům 90% nespokojených občanů a vynutilo si nové volby. Tato vláda zatížená korupčními aférami z minulosti nemá právo vládnout lidu této země. Po jejich odstoupení a tím pádem zbavení imunity jim znemožnit vycestování do zahraničí a hnát je k zodpovědnosti za zpronevěření (rozkradení) státních prostředků.
      • Občane, a co spraví nové volby? Stádo obcí si zvolí ČSSD (a někteří dokonce KSČ(m), pohrobka zločinné KSČ) a oranžoví a rudí budou v krádežích a korupci pokračovat, odmění pouze své věrné a poskoky. Budeme se dál propadat do žumpy a socani za to budou po padesát let obviňovat trojkoalici.
        • Nejlépe by bylo, udělat to jako na ISLANDU. Lidé svrhli vládu, pozavírali největší zloděje a všechny, kteří byli u moci pohnali k odpovědnosti. Taky rozhodli, že jejich dluhy plati n e b u d o u. A nepotřebovali na to ano socialisty ani komouše. A přesto si věděli rady.
    • Váše žádost se z a m í t á. Nemůžeme přece brát v úvahu názory lidí, kteří nevědí o co jde!!!!
      • Ano. Přesně tak. A pokud je moc zákonodárná, výkonná a soudní zprofanovaná, je nutno ji vyměnit a to včetně nové ústavy a nových zákonů, které jednoznačně zakáží to, co se u nás dělo v posledních letech. I s uzákoněním referenda jako nejdůležitějšího pravomocného orgánu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit