Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je nápad, naučit děti správně si čistit zuby, a za pár let budou zubaři nezaměstnaní. HE! *1*
    Ale na mě nevydělaj, mě už zuby vypadaly. Jinak ať jdou stávkovat před pojišťovnu, že jim platí málo, co s tím otravujou lidi. *1* *2* *3* *4*
  • Příští volby mám jasno. Volím komunisti. Jen doufám že dřív než každý bude mít na hubě měřák a platit daň ze vzduchu.
    • *1* *1* Když tak čtu tvůj příspěvek, tak bych tě na tu volbu i odhadoval
      • Jiříku Jiříku. TY TY TY.
  • Anonyme, máš tam chybu, píše se viset. Ale lze s vámi lidi souhlasit. Co zubař, to nuzák. Když je vidím ve frontách na sociální dávky, tak bych plakal, jak je k nim svět nevděčný. A když si vyžádáte výpis vykázané péče, tak se nestačíte divit.
  • Ti zubaři asi stratili rozum!!!!Vždyť se jim lidé budou mstít,nebudou jim opravovat auta a občas schytají pořádnou nakladačku nebo jejich děti!!???Rozbijií jim ordinace a co potom ti pitomci budou dělat????Kdo mi dokáže že mne nemučil a já mu v rozpoložení mysli a sebeobraně nacpal tu vrtačku do prd-ele?????Věřím tomu že není dlouhá doba co budou vyset na stromech nebo osvětleních:potom neproste hajzlové nenažraný!!!!!!
  • Tak vážení, od této doby budu chtít od každého doktora za všechno platit, a o 100% víc!!! Je to spolek chudáků gaunerů obchodujících s naším zdravím!!! To jsou snad větší svi.. jak politici!!! Všimněte si - chtějí ti mladí - svoloč jedna, ať je příroda rychle potrestá... Je mi z nich dost bídně, blití je to nejmenší...
    • Též jim budu účtovat nejméně dvojnásobek, neboť mohu až trojnásobek. :-))
  • Jejich drzost nemá hranice!!!!!!!!!!! Je mi z nich na zvracení!!!!!!!!! Snad i jednou jim bude někdo trhat zuby zaživa a platit budou v hotovosti!?!
  • Když v padesátých letech komunisté se dostali k moci,tak podobným zubařům ordinace znárodňovali a uvedené zavírali.Na stěhování ordinací používali komunisté i městské hasiče.Současní zubaři si asi chtějí uvedenou dobu zopakovat.
  • Tak jen do toho páni zubaři a ještě pohrozte,že jinak odejdete do zahraničí.Oni na vás totiž všude čekají s otevřenou náručí.Ono totiž nechat si zub vytrhnout a nechat si udělat náhradu vyjde daleko levnějc než se dokola vracet a platit za vaši fušéřinu.
    • U nás v hospodě, tam je "zubařů". Jednou vo Silvestra jich hospodskej vymetl dve hrstě. *6* *7* *9* *11*
  • Za peníze současných pacientů zubaři vystudovali.Proto by jim měli pacienti,při jejich drzosti vyplácet odměnu ručně a stručně.Snad by přišli k rozumu.Země se řítí ke státnímu bankrotru a někteří primitivové,s vysokoškolským titulem neví jak ještě více odírat obyčejné lidi.
    • Takový zedníci, servírky, topenáři ,vrchní vystudovali také za peníze daňových poplatníků. Nicméně trvalojim to kratší dobu, mozkových buněk ubylo leda tím chlastáním na učňáku a pak už se jen kasírovalo. To že hodinovka když ne zedníka tak automechanika / tam šli ty co měli IQ větší než TT / je stejná jako toho doktora ktreýho dalších 6 let živili na škole jeho rodiče to se nějak soudruzi zapomíná zmínit. Proč třeba taková servírka očekáví dýško když bere plat tak to nemá logické též zdůvodnění. Aby měla na pásce nižží plat ke zdanění ? / ale to přece není šedá ekonomika že né .../ . Potíž je v tom že ty padající plomby jsou právě ty amalgámové. Zubaři je nechtějí dělat protože vědí že padaj a již teď maj 3 měsíční čekaí doby takže fakt nuzácí nejsou a nouzi o práci nemaj. Ted kdo závidí podejte si přihlášku ještě to stihnete...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit