Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karle od vojáků, víte, že si už taky drahnou dobu všímám, jak jsou tam "ti nahoře" vypasení? A kromě toho taky je na mnohých znát časté holdování alkoholu. Zajímalo by mne, jak to s nimi a potažméo s námi všemi ostatními bude vypadat, až jim ten líh zničí jejich zbývající šedé buňky mozkové... No, Pánbůh s námi
  • pro Klase Jaroslava a jemu podobné: PROBOHA NAUČTE SE SPRÁVNOU ČEŠTINU!!!!!
  • Ten kdo se má dnes dobře (s tím, že se měl před rokem 89 špatně), bude na "zlatou" dobu nadávat. A ten kdo se má dnes "nedobře" bude vzpomínat jak se dobře měl. *3*
  • Komunisti se po válce zmocnili velmi bohaté země, oloupili všechny schopné a pilné a bylo toho tolik, že jim to stačilo na půl století rozmařilého "hospodaření". K tomu ovšem museli uvrhnout slušné lidi do nevolnictví. A přesto se najde dost pitomců, kteří je chtějí volit v domnění, že jim komunisti zase hodí pár drobtů.
  • Pro Anonima,který se bál i dát si nějakou značku.To,že komunisté jsou na vzestupu není zásluhou takových hlupáků v KSČM,jako je Ransdorf,nebo Filip.To je zásluhou jednak komunistů,kteří dokázali čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země a pak všech politických lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Pokud nechtěli znovu nástup komunistů k moci,tak neměli národu tolil lhát a pro sebe tolik krást.Na budoucích minimálně čtyřicet roků si asi pořádně začestprácujeme.I jako bývalý antisocialistický živel jsem s tím smířen a myslým si,že to bude lepší než stávající kapitalistický svinčík.
    • Je to smutné, ale je to tak. Proto ve volbách vykroužkujte stávající politiky kteří mají na svědomí stávající stav. Jedním zadkem, pro peníze, sedí na mnoha židlích a pouze káží vodu a pií víno. Jsou tak obtloustí až je to hnus.
    • Dávám sice plus, ale Filip s Ransdorfem nejsou hlupáci, Ransdorf je knihomol, ale nerozumí bankovnictví a osobní ekonomice, Filip je právník a vůbec ne hloupý... Jaké máš sám vzdělání, že nazýváš vzdělance hlupáky ??? Ono takoví knihomolové a často i vědci jsou nepraktičtí - např. Einstein byl genius, ale z vaření uměl jenom čaj, jinak by si opařil a popálil celé tělo. Tak to bývává u mnoha..> A jenom si vzpomínám na socialistickou "černou kroniku", kolik se tam nechalo napálit vysokoškoláků na sliby auta apod., to je na román. Lidé jsou stejní i dnes si vzdělanec "naběhne" podvodníkovi, než bys řekl švec...
      • Jeníku. Vůbec na něho nereaguj. To není normální člověk. Stačí si přečíst jeho diskuse 3 roky tomu nazad. A je vše jasné. Je to blázen a do blázince patří... *2*
  • Já se domnívám, že Dalíka neobviní, protože u údajného podvodu byl jako soukromá osoba, ne jménem státu a firma o úplatku s ním neměla co vyjednávat. A pokud někdo počítá, že Dalík něco na někoho shodí, je na omylu, protože jemu nejde o nic. A že je soukromou osobou, ne veřejným činitelem, který čerpá prostředky státu, nikdo nemá právo se zabývat jeho majetkovými poměry. Leda se prokáže, že kradl. A o to zde nejde. Bohužel tak to je.
    • Je předčasné tady rozebírat jestli Dalíka budou či nebudou stíhat jako soukromou osobu, nebo ho nebudou stíhat atd. prtože nikdo z nás neví, jak se Dalík vyjednávající straně představil. Jestli jako pověřenec vlády, či předsedy vlády , nebo něci jiného apod.. Nechme Policii konat, a oni spolu se St. zástupcem si poradí. Jestli ho obvinili, tak to určitě nestojí na vodě. Myslím si stejné co již bylo řečeno, že si ve vazbě velký "geroj" Dalík pustí do kalhot a bude se snažit do toho zatáhnout Topolánka s očekáváním, že to on či někdo ubrzdí ?? !! Bude to mít těžké, protože ODS, která velké kauzy ovlivňuje přes Kubiceho a jeho pochopy, se od Dalíka ihned distancovala. Pochopitelně je před volabami.
  • Pokud Dalík pomůže do vazby i Topolánkovi,tak většina národa začne jásat.
  • vsichni se přiznaj ke vsemu tohle gestapo je k tomu donuti.hitler by se musel od policie učit.
  • Zavřít spratka až zčerná !
  • TĚŽKO, je to všechno domluvený, včetně odhadu zkušeného pozorovatele...ODS se potřebuje očistit a získat "důvěru" před volbami... proto celá tahle kom edie. nebom si myslíte že je tak hloupý a právě před volami by se sem vracel... jo tůůůůdle nudle..
    • Tak. Nokonec po tahanicích "nepostačej důkazy" a možná dotyčnej ještě dostane nějaký to "satisfakční". Viz i příklad z kauzy Rath. Podnikatelé, co se nejvíc balili jsou na svobodě.
    • To jsou spekulace. Nejsou všichni z ODS, např. Rath. A komunisti mají ruce od krve svých obětí a ani nemají snahu se "očistit" a přesto se najde tolik pitomců, kteří je chtějí volit.
      • Máte na mysli třeba Olgu HEPNAROVOU? Eso Třetího odboje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit