Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do roku 2050 má na planetě žít 10 miliard lidí. Je jasné, že toto číslo se bude nadále zvyšovat a poroste geometrickou řadou. Největší zásluhu na špatném stavu ekologie mají pak necivilizovaní a necivilizovatelní živočiši humanitního druhu. Zatímco my jsme zde buzerováni za spaliny, ohníčky a kouření obyvatelé Afriky jsou líní i na to, aby si vykopali studnu, pytlačí a drancují přírodu naprosto bez zábran. 
  • A proč si vlastně stěžují? Každý stát vydělává nemalé částky na turistickém ruchu. Turistům se pro jejich pohodlí v daných lokalitách staví hotely, parkoviště, welness centra atd. Sami si propagují (TV, tisk, media) a zvou návštěvníky do svých národních parků a jiných památných míst (nár. parky, hrady, zámky, jeskyně atd). Pak se čertí, že je po návalu lidí bordel! A co tak za část utržených peněz zafinancovat úklid?

    HLAVNĚ, ŽE CINKÁ V KAPSE!

  • Banff v loňském roce přijal na krátkodobý pobyt 4,18 miliónů turistů. A naši eurohujerští čímani chtějí přijmout téměř celou Afriku a velkou část Asie na trvalý pobyt v přelidněné Evropě v rámci merkelovského migračního šílenství. Takže problémy kanadských přírodních rezervací jsou relativní, téměř nicotné v porovnání s problémy, které uměle vytvářejí političtí avanturisté typu Junckera či Merkelové. Existují daleko větší škůdci než turisté prznící panenskou přírodu v kanadských národních parcích.
  • 7,5 miliardy homo sapiens sapiens - člověk vědoucí moudrý... hmm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit