Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte zkušenosti, jakým způsobem kvalitně odposlouchávat místnost, kde je více lidí? tak aby tomu bylo kvalitně rozumět? 

    • Možností odposlechů je opravdu velký spousta, máte možnost to někde schovat? co třeba v místnosti, kterou chcete odposlouchávat je? je tam televize? stůl? jaký nábytek?

      • Ano je tam normálně nábytek. Jde o vybavenou kancelář, kde je televize, skříně, počítač. Jde mi hlavně o velikost místnosti. Měl bych jich tam potom dát třeba víc?

        • Není na to potřeba žádné jiné vybavení. Stačí se podívat na stránky 1obchod .com, kde tento detektor bez problému koupíte za tisícovku. Navíc já jsem tam objednával ráno a detektor jsem měl druhý den doma. Když objednáte do 14:00, tak zásilku posílají ještě ten den.

  • Názor Jana Vobořila, ředitele nevládní organizace, která zbytečně žere naše peníze, je nám zapotřebí, jako třísku v zadku. Podle mne je jedno, jaká metoda zjišťování trestné činnosti se použije jako důkaz, protože podstatné je tu trestnou činnost dokázat a odsoudit. Zejména u těch velkých kauz, kde stát přišel o velké miliony. Doporučuji zrušit většinu nevládních organizací, které od státu čerpají velké miliony a nejsou k ničemu, jako tato nevládní Jana Vobořila. Podobnými názory se vytváří pole pro chytré zloděje, kteří budou i nadále moct krást ze společného a telefony se domlouvat na zlodějinách, protože přece toto nebude žádným důkazem. Je to výsměch policie a bezpečnostních složek v jejích důležité práci.
  • Dokud se odposlechy netýkaly těch "nahoře", nikomu nevadily. Obrat nastal, když na veřejnost pronikly odposlechy mafiána Mrázka, kde Mrázek v telefonním hovoru s dalším mafiánem Sekyrou vyslovil "zavolejte íčkovi, on to zařídí" a íčko byl kódový název pro tehdejšího místopředsedy sněmovny a pozdějšího ministra vnitra za ODS Ivana Langera. Mezi policajty se šušká, že Langer chtěl Mrázka posadit do chládku, jenže Mrázek měl "archiv" plný kompromitujících materiálů na mnohé politické špičky, včetně Langera. Tak ho Langer s pomocí osobního poskoka na špinavou práci Kubiceho nechali zastřelit elitním střelcem z URNA speciální odstřelovací puškou, kterých bylo u nás v ČR jen v počtu tří kusů v držení policie, armády a rozvědky. A Mrázkův archiv zmizel.
  • Nepřítel naslouchá - jak to bývalo psáno na vojně na těch polních telefonech...
  • Podle volně dostupných informací lze předpokládat, že téměř libovolný mobil - můj nebo Tvůj - někdo už teď monituruje, sleduje jeho provoz nebo přimo odposlouchává.Používej svůj telefon proto s tímto vědomím.
    • Já si myslím, že kdo má čisté svědomí, toho může poslouchat celý svět, ne jenom policie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit