Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslušná loutka USA Merkelová má z odposlechů tak velký strach že když je na WC tak
    pouští dolů vodopád se zpevěm teskně hučí Niagára.
    Zaorálek s Dientsbierem kteří na Putina svádějí všechno zlo světa si samozřejmě čas na
    odsouzení Amerického špehování občanů EU nenajdou.
    Všichni jen poklonkují. Hlavně nenaštvat velkého bratra. Od roku 45 není EU nezávislá.
    Furt se tančilo podle Sovětských či Amerických not. Dnes jen podle těch Amerických.

    Jinak špehování občanů USA porušuje i jejich vlastní ústavu. Ale tam to není nic nového.
    Profláklo se že v 60 letech na Nixonův rozkaz tajná služba špehovala lidi protestující proti Vietnamské válce - každý odpůrce dostal nálepku levičák. To je i Tečkova taktika.
    • Přesně- Topnácek - Tečka a jeho sto dalších nicků je také za to blinkání tady placený právě Kárelm von Sajrajtem z Bilderbergu a má honičku, aby to všechno stihnul nejen na tiscali, ale i na Parlamentních listech a ac 24 - fašounek pravicový jako jeho chlebodárce. I na PL vystupuje jako Bc. - Kvak Jakoroslav K a všichni z něho šílí, jaký je to blb bez mozku.
  • Obama kdesi prohlásil, že Amíci jsou vyjímečný národ, což hodně připomíná Hitlera, který tvrdil něco podobného o Němcích. Američani nejsou národ, jsou to potomci Evropanů, kteří skoro vyhubili původní Indiány, aby jim mohli ukrást zemi. Obě světové války se vyhnuly jejich území a ještě na nich vydělali, proto mají tak velkou a dobře vyzbrojenou armádu, kterou ovšem využívají k násilné kolonizaci zbytku světa. ovšem pro oblbnutí ovčánků s plnou pusou demokracie, svobody a lidských práv a přitom provádí pravý opak - za nimi jsou tuny mrtvých, hektolitry krve, obchodují čile s orgány zabitých s fašisty banderovci na Ukrajině a UCK v Kosovu, používají chemické zbraně a jiné za to napadají a kritizují.

    USraelský zloděj křičí chyťte zloděje - to jsou USA: v celé své kráse a nahotě.
  • Obama a USA potřebují válčit,jinak by se museli jít pást.
    Dobré je,že velká většina světa na vlastní kůži poznala jaké zlo a utrpení zanechávají ,Vietnam,Irák,Irán,Sýrie,Líbye, Jugoslávie-Kosovo, nyní Ukrajina jsou toho svědectvím.
  • Naní nad USA - Bilderbergovsko-NWO demokracii v praxi a v kuloárech, kam hned tak nemáme přístup. - to je ta realita ,milé ovce, co jste cinkaliy klíčky na náměstích.
    Nuland si tvrdě podala poslance Janukovičovy strany regionů
    29.6.14
    Ukrajina: … a ukázala jak má fungovat demokracie po emericku. Nebrala si servítky a tak tlumočník musel přeložit „f-cking regime of Yanukovich“ jako „zločinný režim Janukoviče“. Vyjasnila jim, že nebude trpět žádnou kritiku Porošenka, že přišel na dlouho a žádná politická síla mu nezorganizuje žádný majdan: „USA bude tvrdě bránit politickým hrám v tomto směru“. A tohle je perla: „Jestli se dozvím, že někdo z vás dělá překážky iniciativám vašeho prezidenta, tak může udělat kříž nad svou politickou kariérou.“ Není divu, že poslanci ani nemukli. „Pokud se vy a vaše strana bude chovat odpovídajícím způsobem, můžeme souhlasit, že Rada bude fungovat do roku 2015. Budete žít. A jestli ne, rozeženeme vás k čertově matce.“

    Připomíná mi to výlet eurokomisaře Verheugena za Zemanovy vlády. Přiletěl do Prahy vrtulníkem (narušil vzdušný prostor), srovnal si vládu a když mu Grégr řekl, že to je jak za protektorátu, tak mu Gunter řekl: „a kde myslíte, že jste?“ (Zdroj: osobní podání.)

    Tak aspoň, že to víme. A jsme před Ukrajinou zase o pár let napřed.

    Zdroj: http://antifashist.com/
    • USA Mohly Hitlera zarazit už na začátku jeho tažení, ale hodilo se jim, že rozmlátil Evropu a Rusko, plánovali svou nadvládu nad světem už tehdy. Sami si Amíci nedokáží vydělat na svůj vysoký životní standard a vybavenou armádu, potřebují k tomu vysávat ekonomiky jiných zemí. A dnes o to na Ukrajině a na Blízkém východě usilují opět a provádí to pomocí fašistů, teroristů, Al-Kajdy i ISISu. Jugoslávii a KOsovo už zlikvidovaly a kolonizovaly je

      John Perkins-Přiznání lovce ekonomik .
      http://www.youtube.com/watch?v=EM31myP0tqE

      TOto jsou jasné důkazy jejich USA odporností a není nad čím diskutovat a polemizovat. . Prostě Spojené státy teroristické,,fašistické , mafiánské. - jen ten blb tečka a jeho x-nicků je totálně mimo mísu a je za to zde topnácky placený a nejen zde, ale i na Parlamentních listech a ac 24.
    • Role Evropy je z pohledu demokracie naprosto nepochopitelná a totálně zvrácená, což jasně signalizuje na to, že ja vazalem USA-Bilderbergu-NWO a , že nerozhodují o ničem.


      Namísto odsouzení kyjevského fašizmu, jej naopak podporuje, cpe mu peníze, zve ho do Evropy, slibuje hory doly, a přitom ji nevadí občanská válka, ani přibývající mrtví., obchod s lidskými orgány jako v Kosovu-Jugoslávii, kde Rusové vůbec nebyli ale USA i EU jsou u všeho, že?

      Zřejmě tu definitivně zvítězila zvrácená ideologie, která se projevila již v podpoře rozvrácení suverénních států jako třeba Libye, Irák nebo Sýrie. Nejvíc mě to mrzí právě u Němců, kteří Evropu dosud morálně vedli.
    • Problémem USA je hlavně to , že už vyrábí hlavně jen bomby, a když jim Putin zabránil zničení Sýrie a nechce ani válku v Evropě, je to k uzoufání, ekonomika prudce padá, jako důvěra v jejich zákeřnou politiku a všechno to svinstvo s tím spojené. Ohrožují celý svět, většina světa jich už má plné zuby a oni ještě vyhrožují jako to ukázala ta jejich bestijka Nulland a mají pocit, že jim to většina ještě věři , jako baba jaga Albrightová, když přijela do Prahy a naštvala se v rozhovoru s MfDnes, když jí oznámili, že průzkumy jasně ukazují, že většina Čechů je na straně Putina. Div jí z toho nekleplo. - babu Madlu krvavou.
  • No ještě , aby byl v nepořádku, na to snad nevěří ani dítě z mateřské školky. CO řekne USRAEL - Bilderberg - NWO je vždy vpořádku , správně, demokraticky, svobodně i lidsko-právně, je to vždy správně. Je to jako naše mafiánská justice -. ta ta vždy vše jistí a takto to jistí i Bilderberg - NWO, akorát že už tomu na světě věří čím dále méně lidí, většinu jen vypatlan Amíci od mainstreamových masmédií, jinak nikdo.
  • Světe div se: Barák je zaplatil a oni zjistili, že to dělá správně a právně!!! To je objev roku!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit