Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako 40 letý jsem vítal demokracii.S manželkou jsem byl nadšený s Pražského vítání nového režímu,který měl nastartovat pro Čechy,nový život,bez diktatury proletariátu bez lhaní a přetvářek,rozkrádání. Ta změna režimu,změnila nejednou jako šlehnutím proutkem vlestnosti a vystupování Čechů.Ale najednou mě je 80 let a já mám dojem že jsem opět v totalitě.Jednostrané neověřené informace,životní úroveň se strmě řítí do propasti.Svádí se vše na Putina,Babiše,na válku.Ale pokud je člověk myslící a dovede si informace i ze světa dát do nějakých souvislostí zírá a nevěří vlastním uším a očím.Je mě mladé generace současně moc a moc líto.Rozepisovat se dále nemá smysl.Doufám že se neblíží apokalipsa,světa a jenom pro prachy,prachy,prachy!!!!!!!!!!!!

    • vanhorne

      Ty jsi byl nadseny a vital demokracii tak akorat v Srpnu 1968, kdyz pritahla Breznevova armada. Ted jsi stary dedek,ktery place nad Buresem a Putinem.  Jestli se podle tebe blizi "apokalipsa", tak to jedine diky Putinovi, ktery sam zosobnuje vsechny ctyri jezdce dohromady. Dej si koblihu, soudruhu. 

    • mun.go

      Ano, Praha je vždy první ve vítání čehokoliv nového. A první v tom, jak novinku pro sebe využít.

  • TheGGG

    tady je snad každý týden nový odposlech nebo drtivé vítězství ukrainy, pro nějakou lepší představu o situaci je už lepší si přečíst anglickou wiki, naše MSM podává zprávy na úrovni protektorátních novin a jejich infa o východní frontě....

  • Kdo se z historie nepoučí, bude průšvihy opakovat. 60let od "kubánské krize".

  • Takových "odposlechů" si každý čučkař vyrobí dle libosti.

    Komunikační technologie umí i jiné čáry. 

  • Američani mají bobky z Číny...

  • Americká propaganda už neví co by si vymyslela. 

  • Mladá generace,která neví co to byla totalita a narodili se do svobodného světa,včetně naší politické garnitůry,která si některá chvíli hrála ve školce s hračkami,se dnes předvádí a rve se se současnou totalitní informovností veřejnosti,která je již z větší části prolhaná jako za komančů.Posuzuji to svým věkem a informacemi,které porovnávám .Je zle a bude hůř.Vy mladí s dětmi se připravte na světový kotrmelec,pokud se Vámi zvolení,kteří Vám poroučí jak se chovat,co dělat,začnou houfovat .Tak ti utečou při světovém průseru jako krysy a Vás v tom nechají.aHOJ

    • goyim

      Aneb poučili jsme se, že jsme se z historie nepoučili.

      Orwell: Ignorance je síla. Válka je mír. Svoboda je otroctví.

      2022: Pravda je Ruská dezinformace. Válka je šíření svobody a demokracie. Boj proti globalistům a oligarchům je komunismus a rasismus.

  • Hnusná válka a hnusné činy. Pravdu se nikdy nedozvíme, jen mrtví přibývají, přibývá nenávisti a bolesti. Ubohý lidský druh. Hubí sám sebe. A je jedno, jestli jim říkáte Rusové nebo Ukrajinci. Geneticky jsou skoro stejní. 

  • goyim

    "Ukrajina tvrzení popírá naopak viní Rusy z toho, že budovu se zajatci vyhodili do povětří, aby zahladili stopy po popravách a mučení."

    Možné to je. Ukrajinci přeci jen o mučení a vraždění Ruských zajatců (vlastně i mučení a vraždění vlastních lidí) něco ví. Dokonce jsou tak hloupí, že to i natáčeli.

  • Zachycené telefonické rozhovory ... (podle ukrajinské rozvědky !)... Dobře rozhovory narafičila ukrajinská rozvědka. Proč by jim také ta rozvědka měla fungovat špatně, že ? Stačí vyhlášení té záškodnické rozvědky a je tu článek už v nadpisu o odposleších.... To myslí tiscali vážně, nebo nám jen přihrává snadnou kořist ?

    • goyim

      Ukrajinská rozvědka = Ušák a mistři lží CIA.

      Doporučuji rozhovor s Americkým novinářem Benem Nortonem:

      https://m.youtube.com/watch?v=iPWghkMGKX8

      Popisuje, jak celou tu válku prakticky vede Ušák z řídícího centra v Německu, od logistiky, přes komunikace, zaměřovací data, dokonce mají i speciální jednotky CIA na místě. Ukrajinci jen dodávají vojáky (a možná pytle na mrtvoly). Je zapojen v maximální možné míře, ale tak, aby nedošlo k přímému střetu vojsk USA a Ruska. Tohle už ani není proxy válka. Válečný štváč posunul manipulaci s lidskými životy pro svoje zájmy na novou úroveň. Oni skutečně bojují do posledního Ukrajince.

    • vanhorne

      Dovedes take zachytit telefonicke prdy mezi Putinem, Lavrovem a Marenou Zacharovou?

      • Ta asi jo když jim věříš 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit