Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Klukům co spolu mluvěj vadilo že mluvil pravdu, to je ovšem škandál není liž pravda!

  • Rozhodně nejsem expert na politiku a na činnost ODS už vůbec ne. Prostě mě moc nezajímají.

    Je jenom podivnou praktikou někoho vylučovat pro jiný názor. Jako bych se díval na film z období, které je (jak jsem si naivně myslel) už za námi. 

  • gaheris

    ODS, oni mají dobré jméno? A od kdy? Zatím to vypadá na kamarády z mokré čtvrti! Kdo nepije s námi pije proti nám!

  • Zdůvodnění "poškozuje dobré jméno ODS" je hodně zavádějící.

    Tím spíše, že ODS deklaruje, jakou je  konservativní stranou a ve svých stanovách píše, že:

    "ODS je liberálněkonzervativní stranou navazující na tradice evropské křesťanské civilizace, na humanitní a demokratický odkaz první republiky a na zkušenosti západních demokracií. Ve svém programu proto prosazujeme svobodu jednotlivce, vládu práva a volný trh, který je nejlepším předpokladem všeobecné prosperity. Stejně tak se zasazujeme o standardní fungování liberální demokracie západního typu, odmítáme proto věčné pokusy o hledání třetích cest, kolektivistické ideologie i naivní pokusy o nepolitickou politiku."

    Vyloučením V. Klause jr. ze svých řad tomuto odkazu na svých stránkách hodně protiřečí! Dokonce více, než protiřečí!

    Začíná snad být obdobou gottwaldovské KSČ po roce 1948? 

    To bych nerad!

  • "Ať odpadne, což je kolísavé, ať odpadne, což je oportunistické, ale ať v té straně zůstane, co je pevné, což je charakterní, co chce za tento národ zápasit.“ — Gustáv Husák

    Zdroj: https://citaty.net/autori/gustav-husak/
  • Bohužel většina společnosti (nejen ČR, ale i celoevropské a celoamerické) miluje politiky, kteří říkají jen to "správné", jinak řečeno stačí prázné plky o boji proti diskriminace, globálnímu oteplování, hladu, boj za celosbvětový mír atd. a to naprosto stačí k tomu, abyste se stali oblíbeným politikem. Nikomu nebude vadit, že tyto plky povedete jen v drobě změněných podobách třeba i několik let. Klavně nesmíte z úst vypustit něco kontroverzního nebo cokoli, u čeho by lidé mohli začít přemýšlet nebo s tím dokonce nesouhlasit!

    prostě takoví Drahošové a podobní jsou  a budou miláčky mnoha lidí. Naštěstí ne všech.

  • Názorově patří do SPD. Mají to v rodině, už jeho dědeček......... Vždyť přece volil Jákla, věrného přítele dědka tuneláře. 😍

  • Podle mě je skoro jedno, jestli jde o Klause mladšího nebo jiného, kdo má jiný názor.

    Prostě ODS prokázala, že má blíž k sektě, než demokratické straně, kde se smí přemýšlet a smí se mluvit.

    Tady máte noty panáčci a buď budete zpívat, jak předseda a Stanjura s Udřeniíí dirigují - nebo ven!! No, podobných partiček máme plný parlament a "mučednictví" se u nás nosí, tak si Klaus junior jistě "garáž" najde. 

    Alespoň se my - plebejci máme čím bavit. Díky igelitový pane Fialo. 😛

  • Prosím o statuty::: Kdosi myslí , že ODS má dobré jméno???? (+=souhlasím)

  • Klaus ml. prokázal pevnost svých morálních zásad, čímž ukázal, že lidé se mohou na něj spolehnout. Klaus nedodržuje pravidla ódeesácké politické korektnosti, neuhýbá před pravdou, naopak brání pravdu. Klaus ml. má před sebou politickou budoucnost.
    • "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Soudruh Vejprtský by si to mohl změnit na "Koho vodku piješ...!

      Jinak z jaké rodiny Klaus jun. pochází, jeho fotr a jeho mutr... škoda slov. Jablko nepadá daleko od stromu - Kikina-Klaus KLUK...

      • "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".

        Nu, pan Klaus junior byl jeden z mála současných politiů, který se nebál své pravicové názory nahlas pronášet a v praktické činosti realizovat. O tom, kam padá jablko, rozhoduje gravitace. Přitažlivost modré, nikoli zelené planety.

        • Já nedělím názory na "pravicové" a "levicové". Jednak už to dnes dávno není to, čím byla "pravice" a "levice"na konci 18.století ve francouzském konventu, kde mají ty termíny svůj původ. A jednak dnes je to spektrum různých názorů velice široké. Ale chápu, co chtěl pisatel říci.

          Pokud jde o V. Klause jun. a V. Klause sen., tak to rozhodně nejsou hloupí lidé. Ovšem morální kvality V. Klause sen. jsou velice pochybné, což zde nehodlám probírat a jeho syn sotva může být zcela jiný. Odtud tedy ten příměr s padajícím jablkem.

          O tom kam padá jablko jistě rozhoduje gravitace, pokud se do toho ovšem "nevmísí" vichřice. A to jestli je planeta Země modrá nebo zelená, to záleží na tom, odkud se na ni díváme. Odněkud vypadá jako žlutá od písku nebo bílá od sněhu. 😀😉

          • Jenom poznámka: Nezáleží na tom, jak dělíte či nedělíte názory vy nebo já. Předmětem diskuse je ODS, která sama sebe považuje za pravicovou stranu a zakládá na tom svou existenci a nemá jiný program, než presentaci své pravicovosti - to je při aktuální aplikaci politické korektnosti obzvláště vypečené.. 

            (Jinak i já chápu, co jste chtěl říci.)


            • Já vím, synu, my si rozumíme, i ldyž ne vždy spolu souhlasíme. Ale to je přece normální, ne? 😉

              "Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím, co říkáte, ale do své smrti budu bránit Vaše právo říkat to." 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit