Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať mu Nečas pořádně nakope a John Nečase parádně profackuje.Ať za naše peníze taky něco vidíme.
  • Každý skoro říká-nejsem komunista,nejsem levičák, ale jsou občany tohoto státu.Navíc nynější režimní vládci od minulého režimu přebrali tuto zemi bez dluhů, kdy navíc dlužníky jsme měli různě po světě. Stát má prázdnou kasu, ale občané ještě něco mají a tak jako rumunští kapsáři nám vybírají z kapes to málo co tam ještě máme. Navíc poradci vymýšlejí další okrádaní lidí. Třeba odeberou vdovské důchody a to se ušetří !!! Vždyt ženy mají většinou menší plat. Děti budou a soudně doplácet rodíčům k důchodům. Trapné pro generaci lidí co celý život pracovali,protože zaměstnán byl každý. Každý platil daně a nejenom z výplat, ale ze všeho co kdy koupil. Kam spějeme a kladu těm, co fandí pravici otázku, proč tolik špíny, lží háží na levici. Smutné !!!Copak člověk který pracuje je méněcenný, nula. A při tom dobré přemýšlivé řemeslníky nikdy u nás nebyla nouze.A stáří ??? Řečeno, že život je na odpis.Ono to vypadá jako pomalá genocita tohoto národa a aby se na konci tohoto století o nás hovořilo jako o národnostní menšině. Tato vláda si nás , obyčejných lidí váží jako scíplých krys. Zacinkali jsme si umíráček národa ???????????????
  • Ods korubci prohlubuje, funkcionáře nechalo ve všech dozorčích radách.Nečas sliboval před volbamio že to odstraní. jen keci. Preferují jen mladé. tak nad 60 lidi střžílejte.
  • Myslím si ač nejsem levičák že v panu Nečasovi máme jednoho z nejslabších premiérů od pádu komunistů, jeho silácká prohlášení a pak couvání a vytáčení tj. trapné. A když už neví jak dál běží za tatkem Vašíkem a dědku rady dej. A tak už nabývám dojmu že úlet o malém děcku až tak úletem nebyl opět jste promarnili šanci a váš velkohubý boj s korupcí vzal za své. Když křičíte chytte zloděje a při tom máte ruku v cizí kapse je to už spíše k politování a už si uvědomte že brzdou v v procesu nejsou ti na něž děláte bububu ale spory a průšvihy vaší rádoby pravicové ODS.prosím zkuste mne přesvědčit že tomu tak není již několikrát jste ukázali že vládnout neumíte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit