Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Petr:
    Domnívám se, že během zásahu NATO na Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární.
    PRAVD A LASKA s.r.o. Václav Havel
    predtim

    Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte....
    Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme....
    Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepši životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.
    PITOMCŮM ZDAR
    *1* *1* *1* *1*
  • Toho Petra tady na jiných vláknech již někdo prozradil a pokud tedy má pravdu, tak je to nějakej vystudovanej Rom z Plzně, jmenuje se údajně Pišta. Tak dělá chytrého, nebo provokuje, nemá cenu se s ním hádat. Jestli je odhalen správně, tak by udělal nejlíp, aby šel poučovat své soukmenovce třeba do Varnsdorfu, nebo Šluknova...
  • Petře, veškeré červené mínusy ( a že jsou ntéměř u všech tvých příspěvků a je jich tam hodně) v záhlaví tvých příspěvků signalizují, že nadešel čas, aby ses dal vyšetřit na PSYCHIATRII.
  • Ponevadz jsme dost "inteligentni",tak volime cssd...To si fakt lide neuvedomuji po takovy dobe,ze strany kscm-vv-ods-cssd-kdu jsou totalne zkorumpovany?Predhanej se pouze v tom,kdopak vic nakrade! *12* *12* *12*
  • ukazuje, jak velký je ko*ot.
  • Takové názory jsem měla v prváku
    • To je pro Péťu, kamaráda
  • kde je to vaše daňové přiznání na jednu stranu A4??? Kde je zrušení knihy jízd, hovada??? Nikdy už vás volit nebudeme, táhněte do pr*ele. Francouz na prázdný list nakreslí ženskou, Němec tank, ale ódésákovi jeden papír nestačí, vymyslí 10 formulářů a založí další úřad s tisíci zbytečnými úředníky.
  • Ideální by bylo pokud by už na podzim byly zprovozněné katovské mučírny a vše co prošlo ODS muselo bylo šupem posláno na katovské mučírny,na přátelský pokec s katem.Tam by je katovský mistr rozšafně učil zpěvu o jejich lumpárnách.
  • PRO PETRA
    Na hloupé příspěvky je škoda času reagovat!!!! A navíc, se svými názory je tu sám, proto je beru jen s úsměvem a pochopením. Bláznům se neodporuje.
    • Apači, nemusíš na mé příspěvky reagovat, v tom právě spočívá tvá svoboda, že můžeš, ale nemusíš.
      Nejsem tady tak sám. Ale jednak mnozí si mé příspěvky přečtou, ztotožní se s nimi a necítí potřebu to vyjadřovat, nejedná se přece o nějaké "hlasování".
      A ono je to spíš s tím, že tiscali se stalo stokou, kde se scházejí převážně frustrovaní hospodští kecalové, aby si tady "vylévali své srdce" ze ztráty "komunistických jistot". Já to beru spíš jako relaxaci. Ale moudrá babička by řekla, že je to jako házení hrachu na zeď nebo házení perel sv*m.
      • Takové názory jsem měla v 19 letech v prváku. Nereagujte na něho, možná z něho jednou něco bude
      • Na naši zemi se valí veliké bída.Bída ,když se valí na obyčejné lidi,žene přízeň bohů i obyčejných lidí vždy k levici.Pravičáci mají strašnou smůlu,že komunisté uměli čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země a na obyčejné lidi,za jejich vlády zbylo mnohem víc,než za vlády darebáků,které přišli po nich.Pokud chtěli pravičáci vládnout déle,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.Už má pravice v ohni jediné želízko.A to je lumpáckáČSSD,ze které dělá,před obyčejným českým blbem, levicovou stranu,aby se s ní mohla po volbách spolčit.Díky naší osvětové práci,už jim uvedené neprojde.To,že se staří političtí lumpové sjednotí pod jinou firmou,to už jim nevyjde také.Bída totiž nutí obyčejného českého blba přemýšlet.
        • Zadna levice ani pravice v parlamentnich stranach neni.To jsou akorat dementni kecy pro sve volice...Kdyby nahodou naka pravicova nebo levicova strana vznikla a mela sanci se dostat do parlamentu,ta vladnouci kriminalnici maj dost prostredku,jak toto zakazat *12*
      • Končím. Toto se opravdu nedá číst. Tak jako jsem za komunistů neposlouchal ty jejich žvásty, nemusím číst a poslouchat ty tvoje pravicové kydy a pomatenosti.
        • Apači, nemusíš, v tom máš právě tu svobodu.
          Tak dobrou noc a hezké sny. *4*
      • Já se jen divím, že sem vůbec se svou "inteligencí" lezeš a házíš "perly sv*ním". Chtěl bych vidět ty tvé perly. Zatím to byly jen ubohé žvásty dobře ideologicky zpracovaného pravičáka.
        • No to je právě to. Ono je potřeba ty perly poznat a pochopit jejich cenu. To ale ty sv*ě nedokáží a tak je klidně sežerou. *1*
          Tak hezký večer. *4*
  • Pro PETRA
    jsi-li spokojen, že ti kadí v práci na hlavu buď. Vidím, že vnímáš postavení zaměstnance jako ústadržící nepřemýšlící nástroj, který je nutno sedřít a když se nehodí, tak vyhodit. Ale toho mazla Havla jsem nemyslel ve spojení s prací, jak si pojal ty. Ale to je fuk. Je-li Ti modlou budiž, já ho baštil do doby než schálil mírové bomby na Srbsko. A naposledy mě dojal jeho hit Sakašvili, kterého vystavoval jako demokrata. Ale chápu byl již nemocný... Ale malý kult osobnosti, co se tu spustil, nemá s demokracií nic společného, tedy, když není nemocná....
    • Peere, jako OSVČ mi nikdo v práci na hlavu nekadí. To mi dělali jenom komunisti před Listopadem ani tenkrát jsem na tom nebyl až ta zle, uměl jsem totiž nabídnout práci, kterou podnik potřeboval a tak mi leccos toleroval.
      V. Havel není mou modlou, ale v cizině jsem se opakovaně přesvědčoval, že je to vysoce vážená nadčasová osobnost, především pro hlásání MORÁLKY, kterou v civilizovaných zemích stále považují za hodnotu.
      A bombardování Srbska snad podléhalo jeho "schválení"? Nepřeceňuješ jeho pravomoc? Jinak to bombardování bylo správné, protože Milošević byl vyzbrojen po zuby a chystal "obnovit" silou Jugoslávii, tentokrát jako Velskosrbkou říši. A jako kovaný komunista by jistě rád převzal žezlo po rozpadlé velkoruské říši. Kdyby k tomu bombardování nebylo došlo, tak by na Balkáně možná dodnes zuřila občanská válka, ale v každém případě by to byla velká katastrofa pro Evropu s obrovským množstvím mrtvých.
      Pokud jde Sakašviliho, k tomu se nevyjadřuji, ale ve svobodné společnosti ho může každý svobodně ctít nebo naopak.
      Ano, to co se tady "spustilo", to skutečně nemá nic společného s demokracií, protože smyslem demokracie není, zda se nějaké osobnosti uznávané celým civilizovaným světem uspořádá okázalý pohřeb či nikoli. To je spíš otázka uznání a morálky.
      • Máš pravdu !!!
      • Děkuji, že jsi mě označil za komunistu, byť jím nejsem. Od Tebe mě to i těší. Je vidět, že rád rychle soudíš, budiž. Je hezké jak jsi omluvil Havlovo srbské selhání. Že šlo o hliník a prachy snažíš schovat maskovat blábolama o balkánské katastrofě. O Ballkánu si nedělám iluze, ale četník Amerika podpořila kosovské zabijáky, což UČK byla a Havel se připojil. A že pro cizinu je Havel vážená osoba, otázka kam se koukáš, ale pro západ ano, vždyť ho plati a Havel a spol sto yápadu vrátil měrou vrchovatou. Ale měj svůj pohled, nemusíš ale urážet ty, co s tvojí "pravdou" nesouhlasí. Čaues
        • Peere, nehodlám tě kádrovat a je mi srdečně jedno, jestli jsi byl nebo nebyl komunistou. Znal jsem ostatně řadu komunistů, kteří byli slušnými lidmi a nikomu neublížili...
          U V. Havla nešlo o žádné "selhání", on o ničem nerozhodovat, pouze vyjádřil svůj osobní názor. Kdo zná situaci tak ví, že zo nebezpečí balkánské katastrofy nejsou žádné bláboly. Nelze jistě souhlasit s činy těch "kosovských zabijáků", ale ani s činy "srbských zabijáků" a nebýt toho zásahu NATO, tak by ty masakry způsobené srbskými zabijáky byly strašlivé.
          Tvrdit, že "západ Havla platil", to je opravu komunistická propagandistický žvást, tomu alespoň trochu soudný člověk nevěří. Ono je totiž potřeba trochu znám mentalitu "západu" a hodnoty, jež ctí. Ale nemusíš s tím souhlasit a pokud někdo vyjádří svůj názor, který je opačný tvému, nemusíš se kvůli tomu urážet. Čaues. *4*
          • Petříku, neměl bys už dávno spát?
          • Tvá shovívavost k dnešním "ne"pořádkům je zajímavá a vždy najdeš pro ně najdeš "správné" vysvětlení. Dvacet let šťastného kapitalismu uvedlo spousty lidí do neřešitelných situací, jak omluvíš chobotnice vymahačů, exekutorů, propojení politiků a firem, justice a likvidaci policie.... Najdeš jistě myšlenku. A že považuješ to, že Havel dostával peníze za odboj z venku za žvást, se sám přistihuješ při lži. Zeptej se někoho z Charty odkud přicházeli peníze. A ještě k tvému OSVČ mám Tě litovat nebo obdivovat. Já si vážím práce každého. Kdežto tento režim považuje toho, co pracuje za nebezpečí. Oni pouze řídí, řeší, navrhují....Ale bez posledního popeláře by shnili a takové Ty obhajuješ.
            • Peere, já přece neomlouvám ty dnešní "ne"pořádky, naopak mě strašně "píp". Jestli chartisti dostávali za komunismu peníze ze zahraničí, to nevím, ale pokud ano, je to v pořádku. Komunismus je zločinná ideologie a kdo dokázal projevovat nějakou aktivitu proti tomu zvrácenému komunistickému režimu, kdy jsme byli prakticky ruskou kolonií, ten si zaslouží úctu. Chápal jsem tvá slova ale tak, že máš na mysli období po pádu komunismu. Proč mi podsouváš to co jsem nenapsal? Já dělím lidi na slušné a na lumpy a nikdy jsem necítil "pod svou úroveň" bavit se i s lidmi se základním vzděláním. Naopak od těch prostých vesničanů jsem se hodně dověděl. Oni totiž měli zkušenosti a životní moudrost. Samozřejmě i práce toho obyčejného kopáče je užitečná, i když dnes je mechanizace, takže těch kopáčů už tolik třeba není. Samozřejmě jsou potřeba i tací, kteří řídí, řeší, navrhují... ale nikoli ti, co to jenom předstírají nebo řeší a navrhují koniny. Ty přece vůbec nechci obhajovat. Ten dnešní režim je nesrovnatelně lepší než to, co jsme tady měli za komunismu, máme SVOBODU. Ovšem svoboda vyžaduje také ODPOVĚDNOST a MORÁLKU, čehož se nám obojího velice nedostává. A proto také svobodně volíme své zástupce, které jsou obrazem nás samých. A jsme zase u toho co zdůrazňoval a na co upozorňoval V. Havel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit