Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle Klausovská sekta půjde proti všemu, přitom na západě to funguje. Stepní sekta je stepní sekta, ta se nezmění
  • Odesáků je v parlamentu škoda.Ti už měli dávno sedět,za podíl na zbídašení Česka,naraženi na kůlu ,po předcházejícím řádném stažení z kůže.
    • A jéjej, Klas Jaroslav zlikvidoval katovské mučírny a chtěl by místo toho narážet na kůl a stahovat z kůže?
    • Stáhnout z kůže a narazit na kůl. To by byl houby trest. Já bych je poslal do kamenolomů, do šachet, případně jako dělníky na stavbu dálnic, makat by museli 12 hodin, 7 dnů v týdnu a hlavně na doživotí. Hlídat by je mohli Avybojové s bejčákama a hned by přibylo pracovních míst.
  • ODS a potažmo Fiala se Stanjurou mi mohou skočit do trenýrek a obíhat,směr nechám na nich.Zjistili,že se jim omezí příjmy do kasy ze zlodějin tak budou s Topkou dělat obstrukce.Kalousek i Laudát jsou také dárečci které nám byl čert dlužen.
  • Často jezdím po Evropě, nikdy se mi v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku a i v jiných státech EU nestalo, že by se mě někdo zeptal " Chcete paragon", je to u nich samozřejmost, v restauraci vám vše píší na lístek a když chcete platit, přinesou vám účtenku která je evidovaná na úřadu. Zda chci účtenku se mě ptají pouze u nás doma. Se zavedením evidence tržeb musí souhlasit každý normální člověk, ti však v ODS již nejsou a vlastně ani nebyli.
    • Ano, vydávají účtenky, protože tržby evidují v pokladně. Ale opravdu ty se údaje posílají on line do centrální účtárny ministerstva financí, kde se v tom spousta zbytečných účetních přehrabuje a hledá důvody jak buz.rovat drobné živnostníky? Nebo je to proto, že má pro sebe program, který mu automaticky vede účetnictví, aby věděl jak hospodaří? A také kolik má odvést daní, což je otázka nikoli nějaké kontroly z "centrální" ministerské účtárny, ale otázka morálky a cti.
  • Je přinejmenším úsměvné,když ODS ústy svého předsedy nazývá opatření k zlepšení,respektive,k obnovení vyvážených daní u OSVČ obnovením socialistických,ne-li komuistických manýrů minulosti.Vždyť v období "totality" živnostníci nebyli,byli až na nepatrné výjimky zrušeni.Tak proč ten sarkasmus??Slibovat obstrukce na přijetí zákona je opravdu již jenom opatřením k tomu,aby ODS získala více hlasů ve volbách právě od většiny OSVČ,Bez ohledu na to,jestli to pomůže,či nepomůže živnostníkům.
  • ODS - strana grázlů, hochštaplerů a defraudantů
  • Přesně takové "obštrukce" tady dělá soudružkapusinka, alias jako anonym a další nicky. Nic víc neumí. *1* *1* *1*
  • To je úplně jasné. Takto by přišly na světlo boží jejich levárny.
  • "Je to klíčové opatření proti daňovým únikům a proti okrádání všech občanů, kteří daně poctivě platí," uvedl premiér Bohuslav Sobotka."
    .
    Nic proti tomu, ale bývalo by bylo klíčovější hned po revoluci nebo alespoň později zavést majetková přiznání a to hlavně (nejen) pro vás politiky. U vlády se střídala ODS s ČSSD, ale hoši z žádné partaje si to v parlamentu neodhlasovali. Kdoví proč, když jste čistí jako křišťál, ne?
    • Pro všechny politiky ve vládě, PS a Senátu, krajích a obcích včetně státních zaměstnanců na všech úrovních zavést odpovídající typ bezpečnostní prověrky. A bylo by vymalováno i nyní. *1* *1* *1* Armáda a policie to má, takže proč ne i ti jmenovaní? *12* *16* *12*
  • co chce ODS. Ať se sebere a táhne. Já ji k životu ani jiné podobné nepotřebuju. Já je nezval. Já jim nevnucuju své představy, ať tedy oni nevnucují své představy mně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit