Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Denně se dovídám, jak je na tom ČR špatně s penězma (dluhy, nevybrané daně a pod.), špatné vyhlídky, odírání občanů, ale povinost platit, to jo a nejlépe ihned. To by to nemohlo počkat? Kam nejdnou takový spěch? Je to podezřelé a mám pocit, že účelové, ale né pro mně.
  • kocouri
    Je tu možnost.Pomocí petice prosadit všelidové referendum.Strana ČSSD má ve volebním programu uzákonit zákon o referendu. *14* *2* *1*
  • Tedy Žižka a císař Josef byli taky Češi, ale takové vylomeniny jako pan hrabě přece nedělali.Nyní jde o to, jestli on je vůbec Čech.Asi ne, protože česky mluví prach bídně a pro Čechy vlastně ještě nic kloudného neudělal!
    Inu Havlíček měl pravdu když psal:"Zle matičko zle Schwarzenberk je zde!"Jediná naděje je, že bude uklizen na hrad a tam bude spát jako šípková Růženka!A tak lidi volte za prazidenta Schwarzenberka a za předsedu vlády Drábka a budete se mít jak prasata v žitě!
  • Za totality byl v modě vtip o tom jak na západ kašleme a z východu k nám přichází lejno.V současné době na západ cpeme co se dá, a z východu k nám opět přichází lejno.Lze konstatovat, že ta zeměkoule se otáčí opravdu nějak blbě!
  • Mohl by prodat Vorlík, stejně ho nepotřebuje *14*
  • Co si ty tupí češi zvolili, to mají. Je to pravda, pokud je národ plný blbců, tak takovou má vládu.
  • volili jste ods a top? volili. tak plaťte. měli jste šanci zvolit si strany s programem referenda a zrušení imunity. hodili jste lístky do koše a zvolili jste opět stejné provařené korupční zjevy kteří tuhle zemi zatáhli za dvacet let do ekonomické žumpy. problémy eu jsou jen třešnička na dortu posledních deseti let. modrobolševici a jejich lokajové tady rabují už dvacet let. a vy se nepoučíte.....a stále se sebou necháte orat...no když vás to baví, no prosím jak je libo...může se ještě přitvrdit.....máš zaplacený daně ševče? nemáš viď? tak víš co? buď zaplatíš.....nebo půjdeš do želez!!!!!!!!!!!!!
  • Ve své podstatě, to co se tady doma rozkrade, to se zachrání před EU. Takže je to vlastně svým způsobem pozitivní, než kdyby nám to ukradli němčour s frantíkem. *2* *3* *14*
  • Pozor vážený, nebo u vás přistane mírová a demokratická bomba...........z důvodu změny smýšlení.
  • kocouri
    Mám uplně jinej nápad a lepší.Po nástupu nové vlády vyvolat referendum o setrvání ČR v EU.Přiznejme si jedno!Evropská Unie nepřinesla pro naše občany nic pozitivního!Nic,co by jim prospělo !Naopak! Ze státu,který byl soběstačný ve výrobě potravin,EU udělala stát,který dováží potraviny i za cenu,že musel zavřít nově postavené továrny na jejich výrobu,viz.cukrovar v Hodoníně a Pražské cukrovary TDT.Máme také mesmyslné qvoty na mléko,které nás nutí dovážet mléko z Polska a Rakouska,totéž platí i o ostatních potravinách.Co nám dala EU? Zdražování uplně všeho,na co v krámě příjdete,včetně alkoholu a cigaret.Co nám nakázala?Zrušit pro menšiny zvláštní školy.Každá škola je základní s extra chováním k menšinám.Co nám vzala?Suverenitu a samostatnost!Za vlády KSČ jsme se klaněli na východ směrem k SSSR,nyní se klaníme na západ ke hranicím SRN a Francie. *10* *11* *12* *16*
    • Podle preferencí to asi nepude, protože, navrch má ČSSD a ti se drží EU jak lejno košile
      • kocouri
        Je tu možnost.Pomocí petice prosadit všelidové referendum.Strana ČSSD má ve volebním programu uzákonit zákon o referendu.
        *2* *15* *14*
    • A k čemu potřebujeme vládu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit