Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novinky.cz: "Podle předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga je Petr Fiala, kterého o víkendu straníci v Olomouci zvolili svým předsedou, poslední nadějí ODS".
    Kdo je Petr Fiala:
    Petr Fiala patřil v 90. letech k ostře konzervativním katolickým kruhům, skeptickým k naší státnosti a pěstujícím ideu "Panevropy" (navazující na meziválečného, klerofašismu a stavovskému státu blízkého hraběte Coudenhove-Kalergiho), které zvaly do naší republiky Bernda Posselta, Otto Habsburka a jiné osoby a umožňovaly jim tu agitaci v rámci tzv. Panevropského hnutí (Bernd Posselt byl dokonce v Československu v Brně tajně agitovat už v září 1989).
    V katolicko-konzervativním časopise Proglas (Fiala byl zástupce šéfredaktora a sám do něj psal) se vedle jiného (např. článku L. Jedličky obhajujícího tzv. druhou republiku) systematicky překládaly a otiskovaly články Bernda Posselta a Otty Habsburka. Článek z Proglasu, ročník 1990, číslo 9/10, napsaný Petrem Fialou, ve kterém mj. cituje z projevu Otty Habsburka, který přijel do Brna přesvědčovat, že Češi mají na Západě své největší přátele v Sudetských Němcích. Článek obsahuje i tři fotografie (Petr Fiala je sám vybral jako sebeprezentační doprovod svého článku), na kterých Fiala pózuje s Berndem Posseltem, Otto Habsburkem, politikem KDU-ČSL Tollnerem a praporem "Moravské zemské Panevropské unie".
  • Všimněte sobě, jak se ODS ve snaze o omilostnění pozvolna zbavuje vlivu svých kdysi nadějných mládežníků, Bendy, Pospíšila a spol.Tito kadeti Biegleři, s polu s Nečasem, dokázali svým vystupováním voliče ODS velmi sofistikovaně odrazovat od podpory této strany.No a když k tomu připojíte poručíka Duba a paní Müllerovou, (máte-li fantazii, tak personifikujte), spolu s celou plejádou kmotrů, bylo nabíledni ,že to s tou stranou půjde rychle s kopce.A nezachrání ji ani z nouze a na rychlo povolaný Mesiáš typu dosti neškodného Fialy.Mám dojem, že než se tento chlapec zorientuje ve vazbách mezi potomky různých kmotrů a Íčků, změní se jeho záchranářský elán v hlubokou beznaděj.A nepomohou mu ani vydatné tlačenky sdělovacích prostředků, převážně pak nikoli veřejnoprávní, ale Dvořákovy ČT.Stále bude platit ono básníkovo:"Kdo chvíli stál, již stojí opodál"!
  • Samé nové tváře, Tošenovský, Zahradil, Vystrčil, to mají být spasitelé té zločinecké strany? Nebo, že by to byla shoda jmen. Houby, to se jenom páni vystřídali u koryt a plamennýmy výkřiky , jak lépe a kvalitněji se snaží sehnat stádo hlupáků, kteří jim dají hlas a každý hlas jsou peníze do kasičky. Lidé zapomeňte na uplynulé roky, zde z popela vstala nová ODS a ukáže světu jak vládnout. O tom, že její vlády zavedli náš stát do bídy a na pokraj bankrotu ani muk.
  • Však ona vám to naše Mirka ještě ukáže jak se dělá politika.
  • Díky pane řediteli Dvořáku ušetřil jste mé rodině za elektřinu v sobotu a neděli při vyswílání na čt24.Ještě jednou díky,je vidět ,kdo umí převléknout kabát z KSČ na ODS.
  • Komu vůbec tu grupu zlodějů cpete co? Tiscali? Raději nepište nic než o shluku lůzy v olomouci.
  • Podle fotky gestapák od pohledu i s knírkem. *16* *16* *16*
  • Tak vážení finito, je zvoleno a nastává 4 - 8 hubených let, odešli kmotři - lobisti, odejdou sponzoři, nebudou příspěvky od státu (budou 4x menší), zůstaly dluhy, je to dost ničemný výčet stavu ODS. Kmotři jsou už na cestě k Sobotkovi a Babišovi, protože co by teď hledali u ODS a sponzoři no ti něco dají jen tam, kde něco mohou za to očekávat a ODS to není. Takže se ani nedivím ,že si ODS zvolila zcela nové vedení. Je dobře, že vykopli zejména Pospíšila, toho pravdoláskového zmetka, který měl stejně obě ruce v prokurátorském puči a pádu Nečasovy vlády, jsem zvědav co nakonec z toho Ištvánova zátahu zbyde - možná jen plácnutí do vody- kdože to tedy vedl Ištvánovy spravedlivé ruce za provázky? A TOP 09 ona nic ona muzikant?
    • Podle mne je Pospíšil jeden z těch mála slušných. A to že padla Nečasova vládla, správně vláda čachtické paní Nagyové, je jen dobře, ještě by měli obadva ti zmetci skončit v kriminále. Ale není všm dnům konec. DRath si taky myslel, že je nepostižitelný a už má odkroucené skoro dva roky...
      • Auerolu slušného chlapce vytvořila pro Pospíšila Bakalova média, jinak to je havlistický zednář, napojený na pravdualásku a používající ODS jen jako výtah k moci, něco podobného jako Vondra v ODS, nebo Dientsbier v ČSSD. Bez podpory médií by byl jen velké nic.
        • Žádný člen této zločinecké organizace pod značkou ODS nemůže být už z principu slušným člověkem.
  • S takovou výbavou mohl ten pán udělat ve Světě lepší kariéru.
    Je to nezvyklé, když někdo "zasloužilý" čeká celé věky na post a najednou se koná zázrak
    a je to dokonalost sama-malověrní!
    A co s tím ptákem ve znaku? Ten už toho taky za tu dobu dost vyzobal a ještě více po...l.
    Co takhle Kudlanku nábožnou?
  • Jo?A to zas budou stát před kamerami v jednom šiku a když bude třeba halasně vykřikovat stojíme za svým křiváckkým premiérem i za tou jeho hlupaňou?To jste si tehdy kluci pomohli co.A od te doby jste a budete všem pro srandu.A jak ješté date na bilbordy hloupou Mirku - jakože premierku tak to jste vyhlášení klauni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit