Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS nevyhrála parlamentní volby ani ty v Praze a přesto chce o všem rozhodovat!!! Tomu se říká demokracie po česku? Je potřeba si na to vzpomenout příští rok při volbách.
  • Sv*ně nenažraný se kvůli korytu už začínají požírat mezi sebou. A to je dobře. Je nutné volit pouze KSČM. Zlatí komunisti, zlatý socialismus.
  • Za rozpad koalice ODS může.... a to jako máme zaplakat, chudáčci, zlodějští a protilidoví ODSáčtí ??? Vypadněte všíchni, hnuse nenáviděný !!!
  • Jak dopadne ODSSM za vedení ultrasvazáka Tolji každý soudný člověk věděl. Tak jako smysl a důsledek sametové revoluce s Havlem. *1*
  • Za konec pravice v Čechách si může pravice sama !!!
  • ale copak?? a já myslel, že komunisti *1* a ne koaliční partner ...
  • Tolja sám má na smrti ODS ten největší podíl. Kdyby nebyl z Kalouska posr..ý až za ušima, dávno by ho vykopnul z vlády i se spícím Khárlem a krysou Drábkem. Ač je to s podivem, našel se ještě větší gauner, než jsou odeesáci a ten jim zakroutil za tři roky krkem tak, že už se z toho nevzpamatují.
  • Je legrační jak jsou ODS překvapeni jak v Praze Svoboda dopadl,ale to,že jejich předseda na rozkaz Kalouska učinil ODS nevolitelnou jim nevadí.
  • Němcová si může kvákat a blafat co chce. TOPka s jejími politickými nováčky v Praze vyškolila ÓDeSku co se do ní vešlo. Matlák Nečas, velezkušený funkcionář od jeho začátků v SSM, poznal jak má v koalici s méně početným družstvem velet početnější mančaft. Kdoví jestli mu už konečně svitlo, že neustálé kolem dokola opakování silných slov a velerazantních vyhrůžek, nemůže při nekonání dlouho fungovat. Pravda, když je člověk podělánek jako Nečas, tak se na nic jiného než na jalové vyhrůžky nezmůže. V každém případě jsou ty pražské křeče dobrou předzvěstí před parlamentními volbami. Jestli zastupitelé z ČSSD budou hodně chamtiví a netrpěliví a nedokážou si rok počkat na svůj kousek žvance, nahrnou se ke spolupráci s TOPkou a zhnojejí si preference natolik, že si to neumí představit ani v těch nejhorších snech. Těch pár kiksů, co ČSSD napáchala od chvíle kdy se po průzkumech začala vidět ve Strakovce, dává tušit jak moc je zaslepená vítěznou vidinou, i to, že opětovně zprasí co půjde zprasit.
  • Vina je na straně ODS, která není stranou pravicovou, ale stranu kmotrů, kterým nejde o činnost v politice ve prospěch voličů, kteří je pověřili správou společných věcí. Svou činnost v politice považují jedině za prostředek k získání osobního vlivu a nahrabání peněz. Ale co čekat o kmotrů, "bývalých" komunistů, kteří byli členy KSČ ze stejných důvodů?
    • ODS vlastně ani není strana.je to jen banda lemplů a chamtivců kteří ,jak často ukazují neumí vůbec nic.Za cca 20 let existence neudělali nic ve prospěch občanů, oni vlastně ani neměli čas něco dělat protože 90 % času hladali svého nepřítele. Zpočátku komunisté pak socani a teď je to topka. Jen ODS je neomylná, nejlepší,nej, nej, nej, atd. Má přesně tytéž geny jako její zakladatel.Nezbývá než věřit že to voliči konečně pochopí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit