Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hezký, jak se tuneláři diví, že by měl někdo dostat odškodnění, například firma, kterou vytunelovali *1* pokud ty peníze dá Tykač na rozvoj regionu, tak by to bylo to nejlepší využití. V tom případě bych mu přiklepl všechny ty peníze, ať to politici zase nerozkradou. Pokud to fakt vysoudí a udělá, tak je teda velkej frajer.
    • Radime,tomuto Slibu prece neverite,ze?Pokud je tykac dostane,obratem zapomene ,co slibil.
      O tech penezich vedel cele roky a drzel hubu a krok a kumpany.Nerika se tomuto jednani;
      lezeni ke krizku?
  • Privatizace na základě hesla "Padni, komu padni". A tak jim socdemákům padalo. Ještě že Klaus Zemana v oposmlouvě podržel. Jinak by nešlo v klidu privatizovat.
  • Hlavně, ale řekněte kolik jste tehdejším socdemáckým lumpům dali.
    • nedali jim nic,. ale je to normální že to svádějí na jiné než skutečné původce... ODS je ještě pořád silná... mohlo by se to nevyplatit...
  • když je to teda podvod, tak ať to co vydělali dají státu a stát jim dá to co dostal za nákup. Takže ponaučení zní nevěř žádnému politikovi co slibuje, ale vol nejmenší zlo. Nové strany zapomenou po zvolení na sliby a budou dělat vše jak VV, když se dostali k moci. Zapomenou i velké strany. Když se potřebují dostat ke korytu, tak mažou med kolem huby a ví, že existuje krom nich i nějaký občan a stát. Když jsou dosazeni, tak najednou mají krátkou paměť a starají se jen o sebe, jak z toho co nejvíce vytřískat pro sebe.
  • Spolupracovali jsme s odbory, spolupracovali jsme s ODS, se socdemáky - a všichni nám šli na ruku. A jak rádi. A my, my jsme jim slibovali hory-doly. Někoho jsme sem tam i podmázli, když to jinak nešlo. A teď - když jsme v loji, tak do nás ještě kopou! Víte, kdybych nedospěl pravého osvícení, tak bych se i litoval. Naštěstí jsem poznal, že tohle všechno jsou jen šunjatá, prázdnoty, které mě mají odvrátit od mého úsilí v nalezení paramárthy. Ovšem otrávilo mě to. Od svého odsouzení jsem ještě neměl nirvánu.
  • Máte štěstí hoši, že žijete v České republice. Tady má 80 % obyvatelstva problém s matematikou a pamětí. Jede se dál. Zemanovi politici vás nevydají. To spíš spadnete ze schodů a zlomíte si vazy.
    • V dubnu 1998 zasedala valná hromada MUS a stát ztratil nad MUS majoritu. Na valné hromadě bylo 5 ministrů ODS, 3 Lidovci a 3 ODA. Zeman přišel až v létě. Stát v tu dobu v MUS už neměl majoritu.
      • no jo ale hodíse jim , hodit to na nepravé, praví mají stále dlouhé prsty a spoléhají na to, že lidi mají krátkou paměť
        • Nepamatují opoziční smlouvu "pravice" soudruha Klause s "levicí" soudruha Zemana. Tak se napakovali v klidu opozičního boje.
  • Vláda ČSSD a táta Falbr, vodborářskej boos. To jsou a budou největší zloději. Tak je volte pitomci. *1* *1*
    Kudy chodil tudy krad, sociální demokrat! *16* *12* *16* *12*
    • Kradli a podepsali se na tom všichni. Začal to Klaus, pokračoval Tošovský a dorazil to Zeman-Gross.
      Exministr Skalický ke kauze MUS: Byla to chyba naší privatizační cesty

      Fond národního majetku prý neměl dost odborníků, nenesl politickou odpovědnost a jeho úředníci šli často na ruku managementu podniků.

      Ministři úřednické vlády bankéře Josefa Tošovského vzpomínají na první polovinu roku 1998. Tehdy stát přišel o kontrolu nad Mosteckou uhelnou společností (MUS). Je jasné, že v letech 1997 až 1998 (za druhé vlády Václava Klause a za Tošovského vlády) při převedení obrovského majetku do soukromých rukou selhaly všechny složky státu. Až na pár statečných úředníků v čele tehdejšího Fondu národního majetku (FNM). Byla to ze strany ministrů nekompetentnost, nebo záměr? Pomocí svědectví bývalých vysoce postavených politických činitelů se pokoušíme události rekonstruovat.

      Tentokrát vzpomíná bývalý předseda Občanské demokratické aliance (ODA) Jiří Skalický, který byl v Tošovského vládě krátce ministrem životního prostředí. V letech 1992 až 1996 byl ovšem ministrem pro privatizaci v první vládě Václava Klause a z tohoto titulu do června 1996 také předsedou prezídia FNM, který spravoval vlastnické podíly státu. To mu umožňuje obecnější pohled na systémové příčiny, které mimo jiné vedly ke ztrátě státní majority v MUS, ale například i v IPB.
      • neselhaly... byl to záměr. Zač si myslíte že Klaus sbíral po světě medalile... jeho "rádcové" z ameriky se mu museli nějak podvděčit. No a ta amnestie... chi KLausík bpojoval akorát za své many many....
  • Lidi nevěřte pračce špinavých peněz,blíží se velká deprese,Švýcarsko nemůže udělat to co Kypr tak krade peníze organizovaného zločinu uložené v jejich bankách pod rouškou spravedlnosti!Dějiny se opakují.....
    • Ve Švýcarsku leží hodně krvavé peníze a nikoho to nes..., české jsou smutnější o severočeský region, kde ty peníze chybí.
  • Státní dluh narůstá každým dnem o 670miliónu,cesta k bankrotu je zarohem tak obdivovaný západ nás vyraboval a zničil s pomocí vlastizrádců.Jen nechápu proč si lidi tu pakáž volili 24let furt dokola.
  • Sliby o štěstí, zůstaly nám v kapsách jen klíče z náměstí.Už jste prokoukli?Ti, co neprokoukli jsou ti, co to tady rozkradli a zadlužili. Jednoduchá selekce sloužící k rozpoznání zla.
    • Někdo umí a někdo čumí . Vy se počítáte ke kterým ? Ale , vlastně co se ptám , že .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit