Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého názoru jestli může nebo nemůže být knězem, to si musí řešit církev. Jestliže někdo dobrovolně vstoupí do armády. k policii a pod. , musí přijmout jistá omezení. Jestli chce dobrovolně být knězem, musí se vzdát sexu, protože to církev požaduje. Buď a nebo.

    Sex je Přírodou určen k rozmnožování, k plození potomků. Pokud je sex "zneužíván" pro potěšení, pro ukrácení dlouhé chvíle apod., je to jako když přijímání potravy, určené Přírodou jako prostředek pro obnovu organismu a zdroj energie se stane obžerství.

    Z toho pohledu není rozdíl mezi sexem heterosexuálním a homosexuálním provozovaným "pro potěšení". Nezávisí na jeho formě, ale pouze na vkusu a chuti obou partnerů. Samozřejmě musí být oboustranný souhlas a nesmí se jednat o osobu, která pro svůj věk nebo mentální úroveň není schopna posoudit, že dané jednání ji poškozuje.

    Tolik podle mého názoru.
    • prosím tě, kup si jízdenku do středověku... a ne všechny církve požadují svobodné kněze, jen hamižná katolická
  • Tohle mne vždy dostane to je jako by přiznal, že krade nebo vraždí copak takový člověk může svou víru myslet vážně? Buď jsem věřící a dodržuji aspoň to desatero (nehledě na to že takovej kněz doržuje mnohem víc než jen ten nejprostší základ jako je desatero)
    Nebo tomu prostě nevěřím a pak jsem třeba muž co leží s muži a ti špatní bohem nenávidění odporní sodomité ze Sodomy a Gomory je pro mne jen pohádka.... V žádném případě někdo kdo PROVOZUJE homosexuální sex nemůže myslet ani z legrace že by byl kněz!!!
    • tomu říkám dobrý vtip... díky
    • Typickej pšontek. Ruce od práce pryč, hubu plnou boha a skutek utek!!!
  • a co až ostatní přiznají utajené rodiny anebo znásilňování oveček... to bude teprve rozčarování
  • A má bejt? .. Takovejchhle pomatenejch hulibrků je tam dvanáct do tuctu.. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit