Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obvině Pana Babiše stojí na tehdy neexistujících zákonech v České republice, "poškozování zájmů EU( jako kdyby vůbec nebylo postaveno a nesloužilo svému účelu) bylo Českým parlamentem schváleno až mnoho let poté" a kdy po dodržení zákonné lhůty 5 let po obdržení dotace bylo už nově vytvořené Čapí hnízdo včleněno do Agrofertu.To by museli soudit každého ponikatele, který pomáhal svým dětem a přitom ručil za ůvěr v bance, neboť jeho děti neměly  při podání žádosti  o úvěr takové výdělky aby úvěr splatily, nebo jim dal reklamu se slevou jako každý správný rodič. A nakonec ochránil investice svých dětí i naše(ač nemusel vrátil) z Evropské únie protože čapí hnízdo slouží i nadále svým občanům. Možná v tom někdo vidí nedostatek etiky(podporovat svoji rodinu), ale dodržel všechny tehdy platné zákony  a podmínky dotace. 

  • KIMCID

    Vážně mají čas tohle řešit?

  • Dvakrát osvobozená a pořád je to málo. 18 let stará kauza slouží k odvedení pozornosti od zvěrstev ministra vnitra, premiéra, ministra školství petizvratku tak, aby se na ně pokud možno zapomnělo. Ubohá taktika petizvratku má Ovčany přesvědčit, že za všechno může Babiš, a když ne on, tak Putin 😄

  • "Státní zástupce v kauze Čapí hnízdo tvrdí, že Babiš zajistil na přelomu let 2007 a 2008 vyvedení společnosti Farma Čapí hnízdo z Agrofertu a prodej akcií svým dětem a partnerce."

    .

    Takže tady se řeší pořád 18 let stará kauza? Bude se takto dlouho řešit i Fialovo "opomenutí" necelého milionu v kampeličce?

  • Naše žabomyší války a typicky čecháčkovská závist má zasvinit už tak dost špinavý prostor EU? No tak do toho. 

    Na některé (spratek Novotný atd.) jsou naše soudy krátké, u jiných se můžou přetrhnout, aby vyhověly politickému zadání. 

  • Hmmm, opět tu máme obehranou písničku Čapí hnízdo na odvedení pozornosti od mnohem závažnějších lumpáren vládnoucí Fialovy mafie. O kauze organizovaného zločinu, kde je už několik mrtvých a kde je až po uši namočen samotný ministr vnitra Rakušan hrobové ticho. To samé o kauze kampelička, kde už taky jeden z aktérů záhadně zemřel a kde je pro změnu namočený samotný premiér. O tom taky hrobové ticho. A už vládnoucí mafie jde po dalším nepohodlným politikovi, Filipu Turkovi. Toho novinářská chátra, servilní k Fialově mafii se snaží zničit onálepkováním za nacistu a na banálním porušení stavebního zákona. Je evidentní, že se tu k vládě dostal volebním podvodem organizovaný zločin, který se snaží za každou cenu odstranit všechny, kdo ho ohrožuje. 

  • Jejda to je nám příkladné horlivost od takového prapodivného soudu. Jen jestli budou tak horliví až se bude soudit postup zásahu PČR proti střelci z fakulty. Nebo až se konečně k soudu dostane hrdina Rakušan. Co provokoval rusáka vyvěšením prezidenta velmoci ve vaku na mrtvoly. A to na  s t á t n í  budově.

  • trapné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mnoho povyku a výdajů na kauzu, pro táák málo a ještě politicky motivovaného. Naštěstí to celé, i petit kauzy snadno rozetne náš tupý čumáček. Bude se cítit lépe.

    • Měl jste pravdu, pane kolego. Jindříšek už nabírá dech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit