Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm,tak se trochu divím,rozkradly se miliardy,zničil průmysl,zemědělství,vládli nám křišťáloví grosíci,nejlepší ministr galaxie,velkoodklaněčům a zlodějům se dává milost a mnoho jiných svi..áren vůči občanům,ale nikdy se nesvolávala demonstrace !!!! Kdo by chtěl demonstrovat proti náletům kobylek,dájtě dafky a jiným křiš´tálovým je předem odsouzen,je vláčen soudy,exekutory a jinými po zuby ozbrojenýmy orgány,ale když se tlačí na czéchiazlodějstanský majdan,jsou všichni oslavováni jako hrdinové !!! Je zajímavé,že jiné tzv.mlátiče ,kteří sedí koryt jim nevadí !!! Že nejsou masové demonstrace proti ministrovi vnitra Metnarovi,který také přísahal a mlátil !!! Havloidi škodili,škodí a budou škodit. A ovčani jsou hloupí ovčani,co je utáhne kavárna na soplu !!!!
    • A čím myslíte asi že to celé kradení a likvidace průmyslu a zemědělství začalo ??? přece největší loupeží minulého století "ZNÁRODNĚNÍM a KOLEKTIVIZACÍ" všechno co následovalo jsou jen důsledky téhle "PRASÁRNY" copak si nepamatujete jak to tady na konci totáče všechno vypadalo ??? Já tedy ano ! a nebyl to hezký pohled .
  • Tak je to správné.Jen tvrdou,kapitalistickou pěstí a sepětím protikomunistických odbojářů se v této republice dosáhne blahobytu.Těch 15 komunistů v parlamentě je potřeba demokraticky odstranit tím,že je vyhodíme.Tak nějak po kapitalisticky.
    • Ta ironie není na místě. Patnáct vyžírků vyznávajících a prosazujících zrůdnou komunistickou ideologii a systém v ničem se nelišící od nacismu se za naše peníze roztahuje v parlamentu a usiluje o znovuzavedení komunistického čili fašistického teroru. A je mezi nimi nejméně jeden práskač StB a sadistická kreatura, která se nestyděla udeřit pendrekem ženu, která pouze vyjádřila svůj názor. Ta kreatura toho dodnes nelituje. Jako "kapitalisti", podle charakteristiky, kterou si vymysleli právě komunisti se chová právě těch patnáct vyžírků.
      • ... já vím to přirovnání nesedí, vždyť i Lincoln má pomník a kolik desítek milionů indiánů povraždil!
  • Hmm, tisíce lidí demonstrovalo. Akorát že většina těch demonstrací, co se udály hlavně v Praze od prvního zvolení Zemana prezidentem má pořád stejný rukopis. Stojí za nimi totiž stále stejní lidé z okruhu pražské kavárny, jako je Štětina, Kalousek, Kroupa, Kocáb, Bursík atd, kteří jsou hlavami kavárenské mafie. Ono stačí jen sledovat facebookovou komunikaci jejich výkonné úderky fanatických havloidních aktivistů (užitečných idi*tů), jako je Majzner a Peszynski a další, kteří stále dokola zakládají facebookové výzvy a přes ně lákají mladé naivní lidi na vznešené demokratické ideály aby se zúčastňovali těch jejich akcí, které ve skutečnosti nemají s demokracií nic společného. Taky se před každou takovou akcí ještě objevují v komerčních inzercích inzeráty na placený kompars aby nalákali ještě další lidi z chudších vrstev obyvatel (většinou za 100 až 150 kč na hlavu). Takže všechny ty akce typu červených karet, sejdeme se na míráku, proč proto nebo teď proti Ondráčkovi jsou vždy organizovány a placeny z jednoho místa kavárenské mafie.
  • Pro Babiše bude docela prekérka sejmout Ondráčka, když jeho ministr vnitra Metnar je Ondráčkův kolega z oné doby. No, bude zase prča. *1*
  • Mají poslanci chodit do práce pak se nemůžou divit co se tam odhlasuje.Nevím proč svojí lenost házejí na Babiše!
  • Jak jen to ten premiér tu svoji ANOfirmu asi řídí když nejdřív jeho zaměstnanci Vondráčka zvolí a pak ho najednou chce zase hnedle odvolávat ??? Zřejmě nějaký špatný oddíl neb špatně ladili noty, či co sa pošašilo ....
  • jak je možné, že pan Bartoš, předseda pirátů, je zároveň členem Antify - Sorošovi organizace, která pomocí Anarchie ničí státy???
  • Mráz povolil, tak pražáci vyšli na svá hřiště( náměstí) a za pomoci kolem jdoucích, kteří jim zvedli Q-rum kujou pikle. Stačí jeden inb cil. a davové šílenství už je ve zprávách. Tak se dělá(vnucuje ) věřejný názor. A čím více budete sprostí ,Tím větší pocit pravdy to u vás vyvolá. TAK TO JE HODNĚ DEMOKRATICKÉ. *8*
    • R ročník +63. Ty jsi normální komunistický křupan. Nejsi náhodou STB jako Babiš?
      Tvoje rodiče mají pěkného spratak a protože jablko nepadá daleko od stromu budou určitě stejní jako ty. Jaké davové šílenství ty máš strach aby jsi neskončil před důchodem někde na dlažbě. |Slušnost se ve vaší rodině asi nenosila, ale urážky, nadávky, lhaní a překrucování pravdy bylo naprosto běžné.
      • víme, sajmon spratak
  • Tři desítky havloidních blbečků dělají po republice revoluci a každej je má v paži, my se na tu jejich "demokracii" můžeme vysrat!
    • Ti havloidi můžou za to, že vy si tady můžete psát, co chcete i nic se vám za to nestane. nezapomeňte na to . *14*
  • Komunisti jsou rudé bestie, které se derou k moci a kdyby se jim to podařilo, tak budou zase mučit, vraždit a zotročovat lidi. Je nevídaná drzost a výsměch morálce a právu, že protlačili do PS a dokonce do takové funkce toho sadistického bijce. Rudé bestie zkoušejí, co si mohou dovolit a stádo p.tomců jim to umožňuje. *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit